2023 şubat transfer olanlar

Ben de cumartesi transfer oldum ama kalite olarak grade 2 yazıyor. Kalitesi nasıl kötü mü bilemiyorum 😔 5.gün embriyosu. 23 şubat test günüm.

benim de 3. gün embriyosun ve bende de grade 2 yazıyor. internette arattım ama çok anlayamadım açıkçası. dün biraz canım sıkıldı bu duruma :( benim test tarihim de 22 şubat. inşallah güzel sonuçlar alırız cnm

Merhaba bende 13 subat pazartesi oldum transfer 3. Embiryosu dondurulmuş ve taze aynı anda transfer edildi kasik ve göğüs ağrım var sadece duphaston ve göbekten iğne var sizlerde belirti var mi inşallah hepimiz pozitif görürüz

muhtemelen ilaçlarla alakası var. ben göbekten iki kalçadan da bir iğne oluyorum her gün artı haplarım var. bugün 6. günüm. dünden beri kasıkta hafif batmalar, adet sancısı ve gögüslerde şişme var. belimde de ayakta durunca bir ağrı oluyor. şu an daha çok erken olduğu için ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. umarım hepimiz güzel haberler yazarız burada ve belirtilerimiz gerçek olur 🙏🙏

benim de 3. gün embriyosun ve bende de grade 2 yazıyor. internette arattım ama çok anlayamadım açıkçası. dün biraz canım sıkıldı bu duruma :KK43: benim test tarihim de 22 şubat. inşallah güzel sonuçlar alırız cnm
İnşallahh🙏 günler geçmiyor ama bi taraftan da korkuyorum. Ben de bu defa pek belirti olmadı. Daha önceki transferlerinde olmuştu. Şu an sadece karın agrısı ve gaz var. Göğüs ağrısı vs yok. Bilemiyorum

İnşallahh🙏 günler geçmiyor ama bi taraftan da korkuyorum. Ben de bu defa pek belirti olmadı. Daha önceki transferlerinde olmuştu. Şu an sadece karın agrısı ve gaz var. Göğüs ağrısı vs yok. Bilemiyorum

en çok beklemek ve belirsizlik insanı yoruyor aslında :( hiçbir zaman emin olamıyoruz test gününe kadar..

Kızlar benim 2.denemem bu 3.gün dondurulmuş embriyo transferi bugün 9.günüm idrar testi yaptım böyle çıktı 12.gün kan testi vereceğim

Eklentiler

• 2DABA661-7384-44D8-8B37-EEB198E391F6.webp
    2DABA661-7384-44D8-8B37-EEB198E391F6.webp
    92,2 KB · Görüntüleme: 241
Merhaba ben de 10şubatta 3. Gün tek dondurulmuş embriyo transferi oldu test günüm 22 Şubat çok sabırsızlanıyorum idrar testinde çıkar mı acaba yoksa erken mi daha

Merhaba ben de 10şubatta 3. Gün tek dondurulmuş embriyo transferi oldu test günüm 22 Şubat çok sabırsızlanıyorum idrar testinde çıkar mı acaba yoksa erken mi daha
aynı gün transfer olmusuz. benim de 3. gün :) bence biraz dayanın, 3. gün olanlar zaten biraz daha geç çıkıyormuş sonuç olarak. test doğru sonucu vermeyecektir muhtemelen. inşallah güzel haberleri alırız hepbirlikte 22 şubatta :)

aynı gün transfer olmusuz. benim de 3. gün :) bence biraz dayanın, 3. gün olanlar zaten biraz daha geç çıkıyormuş sonuç olarak. test doğru sonucu vermeyecektir muhtemelen. inşallah güzel haberleri alırız hepbirlikte 22 şubatta :)
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız ☺️

Belirti var mı siz de

Belirti var mı siz de
kasıkta minik batmalar, bel ağrısı ve gögüslerde şişme. buna ek olarak sabah kalktığımda içimde hafif bir ezilme oluyor, mide bulantısı da değil ama tuhaf bişey:) ama bence bunların sebebi karnımdan her gün iki iğne oluyorum oksapar ve kalçadan progestan oluyorum. bir de tabii kullandığım standart haplarım, fitilim var. bunlar yapıyor olabilir. keşke belirti olsa bunlarr. siz de var mı belirti?

kasıkta minik batmalar, bel ağrısı ve gögüslerde şişme. buna ek olarak sabah kalktığımda içimde hafif bir ezilme oluyor, mide bulantısı da değil ama tuhaf bişey:) ama bence bunların sebebi karnımdan her gün iki iğne oluyorum oksapar ve kalçadan progestan oluyorum. bir de tabii kullandığım standart haplarım, fitilim var. bunlar yapıyor olabilir. keşke belirti olsa bunlarr. siz de var mı belirti?
Bende de bu tarz belirtiler var ama belirti mi yoksa dediğiniz gibi ilaçlardan mı bilmiyorum ben de bu ilaçlardan kullanıyorum onlardan da olabilir ama bilmiyorum umarım belirtidir

Merhaba birazdan transfere alınacağım. Transfer sonrası nelere dikkat ettiniz acaba?

Selam kızlar ben de 11 şubat transfer oldum 3 günlük embrion. Hiç belirtim yok. Sadece ayaklarım buz gibi oluyor bir türlü ısınmıyor. Demin test yaptım 2ci çizgi hayali gözüküyor. İnşəAllah 23 şubat tahlil sonucum da güzel olur. Bu benim 3cü denemem. 1ci denemem neqatif 2ci denemede Rabbim bir kız verdi. Rabbim isteyen her kadını sağlıklı imanlı bebekle müjdelesin.

Eklentiler

• 2F46AB0A-BBD0-4D83-929D-EBE6D272FCDF.webp
    2F46AB0A-BBD0-4D83-929D-EBE6D272FCDF.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 205
Back
X