- Konu Sahibi LadyMorganas
- #29.261
Bence doktorunu değiştirYa bir doktor mamaya neden bu kadar takar anlamıyorum beni sitrese sokuyor ya bu kadar vereceğim mamayı bir şey söylemediği için ben de kararsız kalıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence doktorunu değiştirYa bir doktor mamaya neden bu kadar takar anlamıyorum beni sitrese sokuyor ya bu kadar vereceğim mamayı bir şey söylemediği için ben de kararsız kalıyorum
Ben çekinmiyorum doktor sağ olsun bu hale getirdi , kaç saatte bir oluyor aşağı yukarıBen her beslenme sonrası durumuna bakıyorum 90lik mama veriyorum gerekirse mama vermekten cekinnme bence
Randevu aldım başkasına cidden mahvetti bu doktor beniBence doktorunu değiştir
Mama kutularının üzerinde yazıyor genelde, her doktora doktor diyede güvenmemek lazım gündem de olan bir doktor var tutuklanan malumBen de cidden anlamadım ne yapacağımı şaşırıyorum böyle yapınca bir günde kaç kere kaç cc vermem gerekiyor sizce oğlum 2:30 aylık
Bugün her emzirme sonrasında ver mama gözlemle, iyki mama var ya olmasa ne yapacaktın öyle düşün, bide mama kötü bişey gibi algılama sende çeşitli sebeplerle hiç anne sütü veremeyenleri üzen bir durum bu tutum, tekrar diyorum iyki var. Eskiden nişastalı su veriyorlarmış bebeklere sırf ağlamasın diye ne besin ne vitamin az büyüdü mü inek sütü, bunların çoğuda emziremediği için değil anneler bahçeler de çalışmak zorunda olduğu için köylerde. Evde kaynanalar bakıyordu kucağa alışmasın diye hikayesi gibi. Konu alakasız yere geldi ama kafan dağılsın senindeRandevu aldım başkasına cidden mahvetti bu doktor beni
Zamanla alicaktir hep böyle gitmez kuzum sabret üzülme hiç sütun azalmasinNe zaman alacak bu kiloyu
Hyr neden mamayı kesiyorsun ki kesme vermeye devam et onu diyen kim sana verme dieNiye kimse bir şey demiyor saatledir ağlıyorum bir saattir emziriyorum çekince ağlıyor ne yapayım kilo almayan çocuğa mamayı tamamen kesti ya bilmiyorum doğru mu bu
peki oturmaya da başladı mı kendi kendini öne eğip oturmaya çalışması hafif hafif dönmeye başlaması filan nasıl?Dişleri hemen çıkacak anlamına gelmiyor bu durum merak etme, benim kızım 2 haftadır böyle eli hep ağzında agular ingalar çok sevimli oluyorlar![]()
Bugün her emzirme sonrasında ver mama gözlemle, iyki mama var ya olmasa ne yapacaktın öyle düşün, bide mama kötü bişey gibi algılama sende çeşitli sebeplerle hiç anne sütü veremeyenleri üzen bir durum bu tutum, tekrar diyorum iyki var. Eskiden nişastalı su veriyorlarmış bebeklere sırf ağlamasın diye ne besin ne vitamin az büyüdü mü inek sütü, bunların çoğuda emziremediği için değil anneler bahçeler de çalışmak zorunda olduğu için köylerde. Evde kaynanalar bakıyordu kucağa alışmasın diye hikayesi gibi. Konu alakasız yere geldi ama kafan dağılsın seninde![]()
Ee doktor işte zaten iyice azaltmıştım mamayı tamamen kesiyoruz kilo almıyor diyor hey AllahHyr neden mamayı kesiyorsun ki kesme vermeye devam et onu diyen kim sana verme die
Günde 3 4 kere 60 cc vereceğim sanırım 90 verdik sabah kustu epey öğleden sonra 60 ı denerim akşam veririm gece veririm uzun uyursa da uyandırırım 4 saat sonra yine beslerimMama kutularının üzerinde yazıyor genelde, her doktora doktor diyede güvenmemek lazım gündem de olan bir doktor var tutuklanan malum
Doğum kilosuyla şu an ki kilosu nasıl ? Haftalık günlük bakma. Bebeklerin alması gereken normal kilo kapasitesi belli. Ben de böyle takmıştım kafaya 10 günde 100 gr almıştı aç bıraktım nasıl anneyim kafasına girdim sonra doktorum uzun uzun anlattı. Bebek çiş yapıyor günde dolu bez 5 bir kere de kaka yapıyor tamam. Mama falan gerek olmadığı zamanlarda minicik bedenlerine yük. Seni anlıyorum bir anne olarak ne düşündüğünü. Ama bez sayısı iyi doğumla şimdiki kilosu arasındaki farkı göremedim ama mutlaka olması gereken aralıktadır ki doktor mamayı kes demiştir diye düşünüyorum. Yani ilk 5 ayda doğum kilosunun 2 katına çıkması yeterli olaya bu pencereden bakınca için rahatlar belkiNe zaman alacak bu kiloyu
Yan yatırdığımda yüzüstü ve sırt üstü dönüyor ama düz yatarken yana dönemiyor daha. Evet başladı emerken birden memeyi bırakıp oturuyor resmenpeki oturmaya da başladı mı kendi kendini öne eğip oturmaya çalışması hafif hafif dönmeye başlaması filan nasıl?
Maşallah subhanallahYan yatırdığımda yüzüstü ve sırt üstü dönüyor ama düz yatarken yana dönemiyor daha. Evet başladı emerken birden memeyi bırakıp oturuyor resmenkafa zaten artık hiç yatmıyor sürekli kaldırıyor
Gece hiç uyumadı diyince doktor mama başladı bugün aradı doğum kilosu 2970 şimdi 4710 kilo iki katına çok var ama daha 2.5 aylık çok teşekkür ederimDoğum kilosuyla şu an ki kilosu nasıl ? Haftalık günlük bakma. Bebeklerin alması gereken normal kilo kapasitesi belli. Ben de böyle takmıştım kafaya 10 günde 100 gr almıştı aç bıraktım nasıl anneyim kafasına girdim sonra doktorum uzun uzun anlattı. Bebek çiş yapıyor günde dolu bez 5 bir kere de kaka yapıyor tamam. Mama falan gerek olmadığı zamanlarda minicik bedenlerine yük. Seni anlıyorum bir anne olarak ne düşündüğünü. Ama bez sayısı iyi doğumla şimdiki kilosu arasındaki farkı göremedim ama mutlaka olması gereken aralıktadır ki doktor mamayı kes demiştir diye düşünüyorum. Yani ilk 5 ayda doğum kilosunun 2 katına çıkması yeterli olaya bu pencereden bakınca için rahatlar belki![]()
Ağızlık ile canım uyumadan önce sakimse kucağımda yüzüne yani burnuna tutuyorum eğer değilse de yanına koyuyorum. Bir de evin nemini % 40 a çıkarmaya başladım havalar serinledikçe biz Ankara'da yaşıyoruz kurak, çok kuru mecbur diğer çocuk içinde nemli tutmak gerekiyor biraz çünkü onun gıda alerjileri bitse de sonbahar bahar toz kedi köpek çeşitli bir sürü alerjisi devam ediyorBu aralar çok balgamı var o yüzden kakasında balgamsı şeyler var ama daha önce yoktu. Annemde balgamını atıyor dedi. Farklı bir şeyde yemedim hep aynı şeyler. Rengi hep sarı. Burun spreyi verdi bize dr, serum fizyolojik yetmiyor dedi. Bende nebulizatör aldım ama bir kere kullandım daha onu yapayım bari. Maskeyle mi veriyorsun ağızlık ile mi? Uyurken mi kullanıyorsun?
Çok aminMaşallah subhanallah
Aynı bizimki de. Sesleri de çok tatlı bıcır bıcır. Hakikaten bebek evin neresiymiş:) Allah tüm bebeleri sağlıklı hayırlı büyütmeyi nasip etsin.
Öpüyorum gonca kızının mis kafasından![]()
İzmirdeyim ben burası inanılmaz nemliAğızlık ile canım uyumadan önce sakimse kucağımda yüzüne yani burnuna tutuyorum eğer değilse de yanına koyuyorum. Bir de evin nemini % 40 a çıkarmaya başladım havalar serinledikçe biz Ankara'da yaşıyoruz kurak, çok kuru mecbur diğer çocuk içinde nemli tutmak gerekiyor biraz çünkü onun gıda alerjileri bitse de sonbahar bahar toz kedi köpek çeşitli bir sürü alerjisi devam ediyor![]()
Bu yazdığınız bana bu sabah çok iyi geldi ya genel anlamda![]()
Önce emzir her zaman sonra en az ölçü ile ver 30cc gibi içti bitirdi ve hala aranıyorsa bir 30cc daha yap ama önce iki memeyi de emzir boşalt böylece sütün azalmazÇok haklısın ama doktor mama yok bitti o yüzden kilo almıyor uyuyor diyince ne yspsyım mana arttır diye bekliyordum ben tam kes diyor sabaha karşı verdim ve yazık hepsini içti![]()
Ben de cidden anlamadım ne yapacağımı şaşırıyorum böyle yapınca bir günde kaç kere kaç cc vermem gerekiyor sizce oğlum 2:30 aylık