- 11 Eylül 2018
- 266
- 422
- 27
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #35.361
Yok hayır ben herhangi bir şey yapmadım 5. Aydan beri emekliyordu sonrasındada hemen tutunup kalkmaya başladı zaten suan 10. Ayimiza yeni girdik ama her geçen gün ayakta kalma süresi artıyor inşallah bir an önce yürürEgzersiz yaptırıyor musunuz
Benim kizim da erken emekledi ayaga da kalkiyor tutunup ama elleri birakip ayakta kalmiyor acaba onun icin bir sey yaptirmak gerekiyor mu diye dusunuyorumYok hayır ben herhangi bir şey yapmadım 5. Aydan beri emekliyordu sonrasındada hemen tutunup kalkmaya başladı zaten suan 10. Ayimiza yeni girdik ama her geçen gün ayakta kalma süresi artıyor inşallah bir an önce yürür
Benim için artık dünyanın en güzel günüAnneler günümüz kutlu olsun
Hayırlı olsun cnm sayımız artıyorEvet kızlar yeniden hamiş olarak aranıza katıldım
6 haftalık daha çok yeniyizHayırlı olsunkaç haftalık
Doyamadık bebelereHayırlı olsun bizim grup hızlı giriş yaptı:)
o zaman sen Ocak annesi olacaksın6 haftalık daha çok yeniyiz
Evet canım bir aksilik olmazsa ocakta gelicek bebiko zaman sen Ocak annesi olacaksın
Geçmiş olsun canımYani şansıma tüküreyim oğlumda bu zamanlarda kanlı ishal olmuştum dışarda yediğim etten şimdi yine yumurtadan oldum.Bağışıklık mı düşüyor benim bu zamanlarda nedir anlamadım kafayı yicem
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Canım ne yapalım ben pek fırsat bulamıyorum 3 çocuklaKızlar nasılsınız bebişlerrr nasıl sesiniz çıkmıyor
Geçmiş olsun canımYani şansıma tüküreyim oğlumda bu zamanlarda kanlı ishal olmuştum dışarda yediğim etten şimdi yine yumurtadan oldum.Bağışıklık mı düşüyor benim bu zamanlarda nedir anlamadım kafayı yicem
SağolasınGeçmiş olsun canımşimdi daha iyice misin
Bebiş nasıl belli oldu mu cinsiyetinizSağolasınşükür toparladım biraz
Valla ikinci rehaveti diyeyim sana daha yeni randevu aldım 8 haftalıktıen son gördüğümdeBebiş nasıl belli oldu mu cinsiyetiniz