2023 Temmuz Anneleri

modiwakeetkisi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2022
37
48
3
34
Merhaba annecikler Pcoslu bir kadın olarak ilk gebeliğimi bugün öğrendim ve bu süreci birlikte çok daha verimli geçirebileceğimizi düşündüğümden bu konuyu açtım. Temmuz başı mı olacak haziran sonu mu henüz onu kestiremiyorum Hepimiz için sağlıklı, huzurlu bir süreç diliyorum. Lütfen deneyimlerimizi ve bilgilerimizi paylaşarak birbirimize yardımcı olalım

Son düzenleme:
Merhabalar herkese hayırlı olsun benimde 1 hafta oldu öğreneli biraz stresliyim 5 ay önce düşük yaşadm ve şuan tam olarak sevinemiyorum yine aynısı olur mu diye

M mucizeOldu buldum Temmuz annelerini ama topik sahibi sırra kadem basmış
Bu arada herkese merhaba benim de ilk gebeliğim olacak hayırlısıyla bugün çift çizgiyi gördüm henüz kan testi vermedim. hepimizin sağlıkla ilerler inşallah

Aaa nolmş ki neyse bende bugün lan vereceğim amin canım hepimizin bebişleri sağlıkla ilerlesin ve tutunsun

Merhabalar kızlar bende dün test yaparak öğrendim kan testine daha gitmedim ama erken mi acaba 3gun geçti reglm ve kendi hesabıma göre 3temmuzda doğacak bebeğim ama diğer hamilelikler sezeryan olduğu için 38dwn sonra alınmıştı eğer doktorumdan da taguzel haberi bı alırsam hayırlısıyla inşallah temmuza sarkmadan Haziran sonu Allah izin verirse doğar miniğim diye düşünüyorum

Merhaba bisey danışmak istiyorum aksamları ve sabahları peçeteyle sildiğimde minnacık pembe kanama görüyorum progestan kullanıyırum ama 4 gündür devam ediyor bu şekilde yaşayanınız var mı

Kızlar inş bende bu grupta olabilirim adetim gecikti ama 2 gün daha bekliycem 2 adet kaybım var benimde hemde 5 aylık Ken o yüzden korkarak bekliyorum

Merhaba bisey danışmak istiyorum aksamları ve sabahları peçeteyle sildiğimde minnacık pembe kanama görüyorum progestan kullanıyırum ama 4 gündür devam ediyor bu şekilde yaşayanınız var mı
Canım seni korkutmak istemem ama ilk aylarda kan görmek iyi bir şey değil sana tavsiyem sürekli yat iyice kesen yerleşen kadar

Canım seni korkutmak istemem ama ilk aylarda kan görmek iyi bir şey değil sana tavsiyem sürekli yat iyice kesen yerleşen kadar
canım cumartesi kesenin yanında kanama alanı gördü minik dedi ama yarım doz iğne yapıldı ogünden beri de yok ama dr da aynısını söyledi yatak istirahiti dedi inşallah bir daha olmaz (

canım cumartesi kesenin yanında kanama alanı gördü minik dedi ama yarım doz iğne yapıldı ogünden beri de yok ama dr da aynısını söyledi yatak istirahiti dedi inşallah bir daha olmaz (
Olmaz inş canım yatmak cidden önemli benim de vardı ben yatmadım iğnede kesmedi kanama çoğaldı sen yat sana hizmet etsinler en keyifli anlar hem

neden olmuş baktırdınız mı genelde pıhtılaşma diyorlar bebe asprini vs verebiliyorlar
Yok canım benim ilk aydan beri adet gördüm durduramadılar iğneler ilaçlar fayda etmedi en son kanama keseyi patlattı 25 haftalık tı erken doğdu ama yaş atamadılar çok küçük diye

Yok canım benim ilk aydan beri adet gördüm durduramadılar iğneler ilaçlar fayda etmedi en son kanama keseyi patlattı 25 haftalık tı erken doğdu ama yaş atamadılar çok küçük diye
canım çok ama çok üzüldüm Allah sana sabır ve güç versin inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalır yaşadığın o kötü günleri bir nebze arkanda bırakırsın benimde 15 haftalık düşüğüm oldu ama 3 ay sonra hamile kaldım Allah ne derse o oluyorlar artık diyorum ki bizimle ilgili değil bu yaşam içimizdekilerin kendi kaderi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…