- 14 Eylül 2022
- 37
- 48
- 3
- 34
- Konu Sahibi modiwakeetkisi
-
Ay aynı gün öğrenmişiz ama ben daha kan vermedim daha önce iki kaybım.var inşallah bu bebeğim sağlıklı olurMerhaba bende bugün öğrendim inşallah güzel bir gebelik geçiririz sağlıkla..
Aaa nolmş kiM mucizeOldu buldum Temmuz annelerini ama topik sahibi sırra kadem basmış
Bu arada herkese merhaba benim de ilk gebeliğim olacak hayırlısıyla bugün çift çizgiyi gördüm henüz kan testi vermedim. hepimizin sağlıkla ilerler inşallah
3 haftalık hamile olduğunuzu nasılsın öğrendiniz acaba
Canım seni korkutmak istemem ama ilk aylarda kan görmek iyi bir şey değil sana tavsiyem sürekli yat iyice kesen yerleşen kadarMerhaba bisey danışmak istiyorum aksamları ve sabahları peçeteyle sildiğimde minnacık pembe kanama görüyorum progestan kullanıyırum ama 4 gündür devam ediyor bu şekilde yaşayanınız var mı
canım cumartesi kesenin yanında kanama alanı gördü minik dedi ama yarım doz iğne yapıldı ogünden beri de yok ama dr da aynısını söyledi yatak istirahiti dedi inşallah bir daha olmazCanım seni korkutmak istemem ama ilk aylarda kan görmek iyi bir şey değil sana tavsiyem sürekli yat iyice kesen yerleşen kadar
neden olmuş baktırdınız mı genelde pıhtılaşma diyorlar bebe asprini vs verebiliyorlarKızlar inş bende bu grupta olabilirim adetim gecikti ama 2 gün daha bekliycem 2 adet kaybım var benimde hemde 5 aylık Ken o yüzden korkarak bekliyorum
Ay aynı gün öğrenmişiz ama ben daha kan vermedim daha önce iki kaybım.var inşallah bu bebeğim sağlıklı ol
Olmaz inş canım yatmak cidden önemli benim de vardı ben yatmadım iğnede kesmedi kanama çoğaldı sen yat sana hizmet etsinler en keyifli anlar hemcanım cumartesi kesenin yanında kanama alanı gördü minik dedi ama yarım doz iğne yapıldı ogünden beri de yok ama dr da aynısını söyledi yatak istirahiti dedi inşallah bir daha olmaz(
Yok canım benim ilk aydan beri adet gördüm durduramadılar iğneler ilaçlar fayda etmedi en son kanama keseyi patlattı 25 haftalık tı erken doğdu ama yaş atamadılar çok küçük diyeneden olmuş baktırdınız mı genelde pıhtılaşma diyorlar bebe asprini vs verebiliyorlar
canım çok ama çok üzüldüm Allah sana sabır ve güç versinYok canım benim ilk aydan beri adet gördüm durduramadılar iğneler ilaçlar fayda etmedi en son kanama keseyi patlattı 25 haftalık tı erken doğdu ama yaş atamadılar çok küçük diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?