2023 Temmuz Anneleri

Allah razı olsun canım herşeyin hayırlısı tabi

BUGÜN kan verdim yarın ogrenicem inşallah ama korkmuyor değilim daha önce 9 haftalık bebeğimi kaybettim birde kimyasal gebelik geçirdim şimdi de belim ve kasiklarim ağrıyor
canım sonuç aldın mı inşallah rabbim güldürür seni de

Kan sonucum 3426 çıkmış çok mu yüksek acaba lütfen yardım edin adetim 1 hafta gecikmistu

Canım benimde bugün 2342 çıktı
İki gün önce 689 çıkmıştı
Senin ilk değerin neydi ?
canım ben adetime 6 gün varken yaptırdım pazartesi günü 24.10.2022 14 çıktı
sonra 27.10.2022 de 105 çıktı sonra 02.11.2022 de 2299 çıktı daha doktora gitmedim cuma günü için randevu aldım biraz bekleyeyim ki kalp atısını da duyarım belki diye geç gitmek istedim

canım gittin mi nasıl geçti doktor randevun
Merhaba canım gittim ve doktor keseyi gördü görmedi diyim kan istedi 973 ü 1499 cıktı doktor iki günde az arttıgı için bi süpheye düştü zaten bebegide net göremedigi için bi daha vermemi istedi ben dün yine verdim 3100 gibi bi sayı cıktı iki katına cıkmıstı yani doktorada carsambaya sıra aldım inşallah bi sorun yoktur ve kese görme ümidiyle gidicem bakalım

Bende 16 kasıma aldım acaba kalp atışını duyar miyim? 23 ekimdi adet tarihim adetim gecikince 9.gunde beta 3426 çıkmıştı kaç haftalik acaba ?

Adetiniz ne kadar gecikmişti acaba geç döllenme falan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…