- Konu Sahibi modiwakeetkisi
-
Allah razı olsun canım herşeyin hayırlısı tabicanım çok ama çok üzüldüm Allah sana sabır ve güç versininşallah en kısa sürede tekrar hamile kalır yaşadığın o kötü günleri bir nebze arkanda bırakırsın benimde 15 haftalık düşüğüm oldu ama 3 ay sonra hamile kaldım Allah ne derse o oluyorlar artık diyorum ki bizimle ilgili değil bu yaşam içimizdekilerin kendi kaderi
canım sonuç aldın mı inşallah rabbim güldürür seni de
Şuan 5 haftalık falan olmalı eğer öyleyse güzel doktora gidin kesesini görebilirsin973 cıktı beta adet gecikmesi 3 günde iyi mi kızlar
Yarına sıra aldım gidicem inşallahŞuan 5 haftalık falan olmalı eğer öyleyse güzel doktora gidin kesesini görebilirsin
canımmm çok sevindim çok güzel çıkmış :) benim de 5 gün geçikmemde 2299 çıktı gayet güzel bir değerKan sonucum 3426 çıkmış çok mu yüksek acaba lütfen yardım edin adetim 1 hafta gecikmistu
Canım benimde bugün 2342 çıktıcanımmm çok sevindim çok güzel çıkmış :) benim de 5 gün geçikmemde 2299 çıktı gayet güzel bir değer
İlk değerim bu doktor bir daha kan vermene gerek yok dediCanım benimde bugün 2342 çıktı
İki gün önce 689 çıkmıştı
Senin ilk değerin neydi ?
Ay benim ki 9. Gündeki değerim bu yüksek görünce bi korku girdi içime de insallah sağlıklı gebeliklerimjz olurcanımmm çok sevindim çok güzel çıkmış :) benim de 5 gün geçikmemde 2299 çıktı gayet güzel bir değer
canım ben adetime 6 gün varken yaptırdım pazartesi günü 24.10.2022 14 çıktıCanım benimde bugün 2342 çıktı
İki gün önce 689 çıkmıştı
Senin ilk değerin neydi ?
canım gittin mi nasıl geçti doktor randevunYarına sıra aldım gidicem inşallah
Merhaba canım gittim ve doktor keseyi gördü görmedi diyim kan istedi 973 ü 1499 cıktı doktor iki günde az arttıgı için bi süpheye düştü zaten bebegide net göremedigi için bi daha vermemi istedi ben dün yine verdim 3100 gibi bi sayı cıktı iki katına cıkmıstı yani doktorada carsambaya sıra aldım inşallah bi sorun yoktur ve kese görme ümidiyle gidicem bakalımcanım gittin mi nasıl geçti doktor randevun
Bende 16 kasıma aldım acaba kalp atışını duyar miyim? 23 ekimdi adet tarihim adetim gecikince 9.gunde beta 3426 çıkmıştı kaç haftalik acaba ?canım ben adetime 6 gün varken yaptırdım pazartesi günü 24.10.2022 14 çıktı
sonra 27.10.2022 de 105 çıktı sonra 02.11.2022 de 2299 çıktı daha doktora gitmedim cuma günü için randevu aldım biraz bekleyeyim ki kalp atısını da duyarım belki diye geç gitmek istedim
Adetiniz ne kadar gecikmişti acaba geç döllenme falan olabilirMerhaba canım gittim ve doktor keseyi gördü görmedi diyim kan istedi 973 ü 1499 cıktı doktor iki günde az arttıgı için bi süpheye düştü zaten bebegide net göremedigi için bi daha vermemi istedi ben dün yine verdim 3100 gibi bi sayı cıktı iki katına cıkmıstı yani doktorada carsambaya sıra aldım inşallah bi sorun yoktur ve kese görme ümidiyle gidicem bakalım
Suan 9 gün geçikti en son cumartesi kan verdim 3100 cıkmıstı yani o zaman 7 gün gecikmede bu cıkmıs diyim arada artıs az olunca doktorda süpheye düştü belkide geç döllenme bilmiyorumAdetiniz ne kadar gecikmişti acaba geç döllenme falan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?