2023 Temmuz Anneleri

Hayırlı olsun canım . İnşallah sağlıklı bir gebelik geçiririm miniğini kucağına alırsın

Kızlar benim de ilk hamileliğim gecen sene bu zaöanlar korona olmuş düşük yapmıştım . Şuan yeniden hemıle oldgumu ogremdım keseyi gördük 18 inde tekrar gidicem. İstanbulda olan varmı aranızda

Bu arada anti cmv igg igm testi falan yaptıran var mı? Benim anti cmv igm ve igg ikisi de pozitif çıktı. Doktor avidite testi istedi çok korkuyorum umarım iyi olur her şey
Banada yapmış hepsini canım
4 haftalıkken istedi benden hemen
Tam kan sayımı idrar ve bulaşı hastalıklar
Bu dediklern bende negatif çıktı

Banada yapmış hepsini canım
4 haftalıkken istedi benden hemen
Tam kan sayımı idrar ve bulaşı hastalıklar
Bu dediklern bende negatif çıktı
İlk gebeliğimde doktorum bu tahlillere bakmamıştı. Şimdi başla doktora gidiyorum ve baktı. Diğerleri negatif ama şu anti cmv pozitif benim. Bugün bir test daha vereceğim o test virüsü tam olarak ne zaman geçirdiğimi gösterecekmiş. Hamilelik öncesiyse sıkıntı olmazmış inş öyle çıkar

İnşallah acaba ne bu kızamıkçık mı ?

Kızamıkçık değil o negatif çıktı. Cmv virüsüymüş bu. Normalde boğaz ağrısı vs hafif bir şekilde ayakta atlatılıyormuş ama hamilelikte geçirince bebeğe etkisi olabiliyormuş.
Benimde aynı şekilde benden de avidite cmv igg istedi nasıl oldunuz şimdi sonuç ne cikti

Benimde aynı şekilde benden de avidite cmv igg istedi nasıl oldunuz şimdi sonuç ne cikti
Sonuç iyi çıktı şükür uzun zaman önce geçirmişim olarak çıktı yani. Öyle olursa sorun olmuyormuş. Ama sonra kendim influenza oldum kızımdan bulaştı. Ateşim çok zor düştü bu kez de ateş bebeği etkiledi mi diye yüreğim ağzımda. Bir de antibiyotik başlandı doktorumun da onayıyla ama yine de korkuyorum. Kanda enfeksiyon da çok çıktı. Çarşamba randevum var inş kalp atışını güzelce duyarız. Sizin sonucunuz çıktı mı avidite?

İnsallah . Çıktı çok şükür önceden geçirmişim ama şimdi çok kanamam var bugün acile gittim 8 . Haftaya kadar net bişey ne yazikki belli olmaz dedi . Kesemde bozulma yok ama sürekli bu stres beni mahvediyor . En iyisi rahat olmak becerebilirsek yoksa hem kendimizi hem bebeğimizi yoruyoruz

Ben de sadece iyileşmek istiyorum artık o kadar zorladı ki bu hastalık evde hepimizi. Bu yıl virüsler çok ağır. Kesede bozulma yoksa bir şey olmaz inş. Progestan alıyorsun değil mi? Son adet tarihi ne zamandı sizin?

25 Eylül geç döllenme demişti doktor şuan 5+3 kese . Resmen regl olmuş gibiyim. Progestanla iğne vuruluyorum birde ama kanamam hala var . Böyle olupta sağlıklı bir gebelik geçiren var mı bilmiyorum

25 Eylül geç döllenme demişti doktor şuan 5+3 kese . Resmen regl olmuş gibiyim. Progestanla iğne vuruluyorum birde ama kanamam hala var . Böyle olupta sağlıklı bir gebelik geçiren var mı bilmiyorum
Benim arkadaşımın gebelik boyu kanamalı geçti bebeği de gayet sağlıklı doğdu. Moralinizi bozma umarım geçer kısa sürede. onlar minik olsa da çok güçlüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…