- 10 Ağustos 2022
- 108
- 43
- 13
- 21
- Konu Sahibi modiwakeetkisi
-
Hayırlı olsun canım . İnşallah sağlıklı bir gebelik geçiririm miniğini kucağına alırsınKizlar merhaba. Benim 3 yasinda kizim var. Kismetse ikinciyi düşünüyorum. Mart ayinda bir kimyasal gebelik gibi bir sey yasadim belirti vardi falat cok sancim vardi 4 gun gecince agrili.adetim oldu bir gun boyunca. Ondan sonra bu fikirden biraz koptum tatil yaptim kafami bosallattim agustostan beri de tekrar dusunuyordum Sat 8 ekim bat 7 ya da 8 di ondan once biraz farkliliklar hissettim. Bekledim bugun test yaptim.sanırım var Insallah ben de temmuz annesi olurum. Ve insallah hepimiz
Insallah cok sagolun.Dilerim isteyen herkes icin olur.Hayırlı olsun canım . İnşallah sağlıklı bir gebelik geçiririm miniğini kucağına alırsın
En fazla 2 gün sonra çıkıyor benim genelde 1 gün sonra çıkıyor sağlık ocağına bağlı birazdaYarin saglik ocaginda kan verirsem ne zaman cikar peki bilginiz var mi
Banada yapmış hepsini canımBu arada anti cmv igg igm testi falan yaptıran var mı? Benim anti cmv igm ve igg ikisi de pozitif çıktı. Doktor avidite testi istedi çok korkuyorumumarım iyi olur her şey
İlk gebeliğimde doktorum bu tahlillere bakmamıştı. Şimdi başla doktora gidiyorum ve baktı. Diğerleri negatif ama şu anti cmv pozitif benim. Bugün bir test daha vereceğim o test virüsü tam olarak ne zaman geçirdiğimi gösterecekmiş. Hamilelik öncesiyse sıkıntı olmazmış inş öyle çıkarBanada yapmış hepsini canım
4 haftalıkken istedi benden hemen
Tam kan sayımı idrar ve bulaşı hastalıklar
Bu dediklern bende negatif çıktı
İnşallah acaba ne bu kızamıkçık mı ?İlk gebeliğimde doktorum bu tahlillere bakmamıştı. Şimdi başla doktora gidiyorum ve baktı. Diğerleri negatif ama şu anti cmv pozitif benim. Bugün bir test daha vereceğim o test virüsü tam olarak ne zaman geçirdiğimi gösterecekmiş. Hamilelik öncesiyse sıkıntı olmazmış inş öyle çıkar
Kızamıkçık değil o negatif çıktı. Cmv virüsüymüş bu. Normalde boğaz ağrısı vs hafif bir şekilde ayakta atlatılıyormuş ama hamilelikte geçirince bebeğe etkisi olabiliyormuş.İnşallah acaba ne bu kızamıkçık mı ?
Benimde aynı şekilde benden de avidite cmv igg istedi nasıl oldunuz şimdi sonuç ne ciktiKızamıkçık değil o negatif çıktı. Cmv virüsüymüş bu. Normalde boğaz ağrısı vs hafif bir şekilde ayakta atlatılıyormuş ama hamilelikte geçirince bebeğe etkisi olabiliyormuş.
Sonuç iyi çıktı şükürBenimde aynı şekilde benden de avidite cmv igg istedi nasıl oldunuz şimdi sonuç ne cikti
İnsallahSonuç iyi çıktı şüküruzun zaman önce geçirmişim olarak çıktı yani. Öyle olursa sorun olmuyormuş. Ama sonra kendim influenza oldum kızımdan bulaştı. Ateşim çok zor düştü bu kez de ateş bebeği etkiledi mi diye yüreğim ağzımda. Bir de antibiyotik başlandı doktorumun da onayıyla ama yine de korkuyorum. Kanda enfeksiyon da çok çıktı. Çarşamba randevum var inş kalp atışını güzelce duyarız. Sizin sonucunuz çıktı mı avidite?
Ben de sadece iyileşmek istiyorum artık o kadar zorladı ki bu hastalık evde hepimizi. Bu yıl virüsler çok ağır. Kesede bozulma yoksa bir şey olmaz inş. Progestan alıyorsun değil mi? Son adet tarihi ne zamandı sizin?İnsallah. Çıktı çok şükür önceden geçirmişim ama şimdi çok kanamam var bugün acile gittim 8 . Haftaya kadar net bişey ne yazikki belli olmaz dedi . Kesemde bozulma yok ama sürekli bu stres beni mahvediyor . En iyisi rahat olmak becerebilirsek yoksa hem kendimizi hem bebeğimizi yoruyoruz
25 Eylül geç döllenme demişti doktor şuan 5+3 kese . Resmen regl olmuş gibiyim. Progestanla iğne vuruluyorum birde ama kanamam hala var . Böyle olupta sağlıklı bir gebelik geçiren var mı bilmiyorumBen de sadece iyileşmek istiyorum artık o kadar zorladı ki bu hastalık evde hepimizi. Bu yıl virüsler çok ağır. Kesede bozulma yoksa bir şey olmaz inş. Progestan alıyorsun değil mi? Son adet tarihi ne zamandı sizin?
Benim arkadaşımın gebelik boyu kanamalı geçti bebeği de gayet sağlıklı doğdu. Moralinizi bozma umarım geçer kısa sürede.25 Eylül geç döllenme demişti doktor şuan 5+3 kese . Resmen regl olmuş gibiyim. Progestanla iğne vuruluyorum birde ama kanamam hala var . Böyle olupta sağlıklı bir gebelik geçiren var mı bilmiyorum
İnşallahBenim arkadaşımın gebelik boyu kanamalı geçti bebeği de gayet sağlıklı doğdu. Moralinizi bozma umarım geçer kısa sürede.onlar minik olsa da çok güçlüler
İyiyim canım ben yarın kontrol var heyecanlıyımmerhaba kızlar uzun zamandır kimse birsey yazmamış umarım hepiniz iyisinizdir :)
Test sonucunun nasıl çıktı acaba?Bu arada anti cmv igg igm testi falan yaptıran var mı? Benim anti cmv igm ve igg ikisi de pozitif çıktı. Doktor avidite testi istedi çok korkuyorumumarım iyi olur her şey
İlk çıktığında 2.54 tü. Avidite yüzde 83 çıktı yani geçireli çok zaman oldu demekmiş. Sorun olmadı çok şükürTest sonucunun nasıl çıktı acaba?
İlk pozitif çıktığında degerleriniz kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?