2023 Temmuz Anneleri

Suan 9 gün geçikti en son cumartesi kan verdim 3100 cıkmıstı yani o zaman 7 gün gecikmede bu cıkmıs diyim arada artıs az olunca doktorda süpheye düştü belkide geç döllenme bilmiyorum
Ben adetim gecikince 9 . Günde vermiştim 3426 çıkmıştı bence sizinki de iyi artmış ya da benimki düşük

Benimde ilk gebeliğim 6+4teyim ilk muayenemi 1ekimde özelde oldum,özelden memnun kalmadım ,kese görüldü,2.muayeneye 17kasimda devlete gideceğim…

Benimde ilk gebeliğim 6+4teyim ilk muayenemi 1ekimde özelde oldum,özelden memnun kalmadım ,kese görüldü,2.muayeneye 17kasimda devlete gideceğim…
İlk beta değeriniz ne çıkmıştı ve ne zaman ogrenmistinix hamile olduğunuzu

Ben adetim gecikince 9 . Günde vermiştim 3426 çıkmıştı bence sizinki de iyi artmış ya da benimki düşük
Bu işler baya bi karısık kimi doktor için bunun önemi yok mesela sadece artıs güzel olun diyor zaten beta haftalık belirleyici degilmiş doktor keseyi görünce kendisi biçiyormus adetine göre ve bebege göre haftalıgını hayırlısı olsun ikimiziçinde ne zaman doktora gidiceksin

16 kasıma randevum var inşallah hepimiz sağlıklı bir gebelik geçiririz

hadi inşallah canım dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum

Bende 16 kasıma aldım acaba kalp atışını duyar miyim? 23 ekimdi adet tarihim adetim gecikince 9.gunde beta 3426 çıkmıştı kaç haftalik acaba ?
büyük ihtimalle görülür gibi canım aramızda 2-3 gün fark var sanki ben 11 kasımda gideceğim keseyi görebilir de kalp atısını duyar mıyım tam bilmiyorum. 2. gebeliğim ilk çocugum 8 yaşında :) senin 16 kasım da 7. haftan sanki ama döllenme ne zaman onu bilmek lazım

Benim daha önce iki kaybım var o yüzden biraz korkuyorum inşallah her şey yolunda gider hepimiz için

Baya varmıs neden o kadar beklemek istedin yavrum
DEvlet hastanelerinde randevu bulunmuyor kolay kolay maalesef ve açıkçası hemen gidip kendimi strese sokmak istemiyorum hem daha küçük kesesi bile belki zor görünür yani bu hafta gitsem haftaya daha iyi görünür diye düşünüyorum ama hayırlısı ya

Kızlar günaydın
Gebeliğin 4. Haftasındayım
Keseyi gördük
Fakat benim hiç kasık ağrım yok
3 4 gündür kasıklarımda hiç bişey hissetmiyorum
Ondan önceki haftalarda adet olcakmışım gibi ağrılarım olmuştu
Bu normal mi

Bu arada anti cmv igg igm testi falan yaptıran var mı? Benim anti cmv igm ve igg ikisi de pozitif çıktı. Doktor avidite testi istedi çok korkuyorum umarım iyi olur her şey

Kizlar merhaba. Benim 3 yasinda kizim var. Kismetse ikinciyi düşünüyorum. Mart ayinda bir kimyasal gebelik gibi bir sey yasadim belirti vardi falat cok sancim vardi 4 gun gecince agrili.adetim oldu bir gun boyunca. Ondan sonra bu fikirden biraz koptum tatil yaptim kafami bosallattim agustostan beri de tekrar dusunuyordum Sat 8 ekim bat 7 ya da 8 di ondan once biraz farkliliklar hissettim. Bekledim bugun test yaptim.sanırım var Insallah ben de temmuz annesi olurum. Ve insallah hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…