- 18 Ağustos 2022
- 684
- 847
- 23
- 28
- Konu Sahibi modiwakeetkisi
-
Dün yazmısım cumartesi 3100 cıktıcanım gittin mi nasıl geçti doktor randevun
Ben adetim gecikince 9 . Günde vermiştim 3426 çıkmıştı bence sizinki de iyi artmış ya da benimki düşükSuan 9 gün geçikti en son cumartesi kan verdim 3100 cıkmıstı yani o zaman 7 gün gecikmede bu cıkmıs diyim arada artıs az olunca doktorda süpheye düştü belkide geç döllenme bilmiyorum
Benimde ilk gebeliğim 6+4teyim ilk muayenemi 1ekimde özelde oldum,özelden memnun kalmadım ,kese görüldü,2.muayeneye 17kasimda devlete gideceğim…Merhaba anneciklerPcoslu bir kadın olarak ilk gebeliğimi bugün öğrendim ve bu süreci birlikte çok daha verimli geçirebileceğimizi düşündüğümden bu konuyu açtım. Temmuz başı mı olacak haziran sonu mu henüz onu kestiremiyorum Hepimiz için sağlıklı, huzurlu bir süreç diliyorum. Lütfen deneyimlerimizi ve bilgilerimizi paylaşarak birbirimize yardımcı olalım
İlk beta değeriniz ne çıkmıştı ve ne zaman ogrenmistinix hamile olduğunuzuBenimde ilk gebeliğim 6+4teyim ilk muayenemi 1ekimde özelde oldum,özelden memnun kalmadım ,kese görüldü,2.muayeneye 17kasimda devlete gideceğim…
Bu işler baya bi karısık kimi doktor için bunun önemi yok mesela sadece artıs güzel olun diyor zaten beta haftalık belirleyici degilmiş doktor keseyi görünce kendisi biçiyormus adetine göre ve bebege göre haftalıgını hayırlısı olsun ikimiziçinde ne zaman doktora gidiceksinBen adetim gecikince 9 . Günde vermiştim 3426 çıkmıştı bence sizinki de iyi artmış ya da benimki düşük
16 kasıma randevum var inşallah hepimiz sağlıklı bir gebelik geçiririzBu işler baya bi karısık kimi doktor için bunun önemi yok mesela sadece artıs güzel olun diyor zaten beta haftalık belirleyici degilmiş doktor keseyi görünce kendisi biçiyormus adetine göre ve bebege göre haftalıgını hayırlısı olsun ikimiziçinde ne zaman doktora gidiceksin
hadi inşallah canım dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorumMerhaba canım gittim ve doktor keseyi gördü görmedi diyim kan istedi 973 ü 1499 cıktı doktor iki günde az arttıgı için bi süpheye düştü zaten bebegide net göremedigi için bi daha vermemi istedi ben dün yine verdim 3100 gibi bi sayı cıktı iki katına cıkmıstı yani doktorada carsambaya sıra aldım inşallah bi sorun yoktur ve kese görme ümidiyle gidicem bakhadi inşallah ca
büyük ihtimalle görülür gibi canım aramızda 2-3 gün fark var sanki ben 11 kasımda gideceğim keseyi görebilir de kalp atısını duyar mıyım tam bilmiyorum. 2. gebeliğim ilk çocugum 8 yaşında :) senin 16 kasım da 7. haftan sanki ama döllenme ne zaman onu bilmek lazımBende 16 kasıma aldım acaba kalp atışını duyar miyim? 23 ekimdi adet tarihim adetim gecikince 9.gunde beta 3426 çıkmıştı kaç haftalik acaba ?
Benim daha önce iki kaybım var o yüzden biraz korkuyorum inşallah her şey yolunda gider hepimiz içinbüyük ihtimalle görülür gibi canım aramızda 2-3 gün fark var sanki ben 11 kasımda gideceğim keseyi görebilir de kalp atısını duyar mıyım tam bilmiyorum. 2. gebeliğim ilk çocugum 8 yaşında :) senin 16 kasım da 7. haftan sanki ama döllenme ne zaman onu bilmek lazım
Baya varmıs neden o kadar beklemek istedin yavrum16 kasıma randevum var inşallah hepimiz sağlıklı bir gebelik geçiririz
DEvlet hastanelerinde randevu bulunmuyor kolay kolay maalesef ve açıkçası hemen gidip kendimi strese sokmak istemiyorum hem daha küçük kesesi bile belki zor görünür yani bu hafta gitsem haftaya daha iyi görünür diye düşünüyorum ama hayırlısı yaBaya varmıs neden o kadar beklemek istedin yavrum
4 kasımda gördük son adet tarihim 5 ekim. Karından evetKaç hafta da gördünüz ve karından mi ?
Kaç haftalıkmış peki erken görmüşsünüz galiba4 kasımda gördük son adet tarihim 5 ekim. Karından evet
Amin canım inşallahBenim daha önce iki kaybım var o yüzden biraz korkuyorum inşallah her şey yolunda gider hepimiz için
İlk beta değerim 2024 çıkmıştı 4haftalıktıİlk beta değeriniz ne çıkmıştı ve ne zaman ogrenmistinix hamile olduğunuzu
Gününe göre uyumluydu. Benim dış gebelik geçmişim olduğu için erken gittim.Kaç haftalıkmış peki erken görmüşsünüz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?