Ay insalalh çünkü anestezi almadan zor oldu .inşallah bı cesret gelir sonuç güzel olurrTam 1 sene dolmamış aslında istemeyebilir
Çalışıyordum öğretmenim dersanede. İlk tüp bebek denemesinde zor izin aldım şimd ikinci denemem olacak napıcam bilmiyorum çalışmayı düşünmüyorum pekçalışan var mı ya napıcaksınızzz tüp bebek sonrası işi
Siz merak etmeyin Allahın izniyle hepsi kolay olsun inşallah , ben anestezili yaptırmıştım 1 sene önce bizim araştırma hastanesi mesela daha detaylıca isterler evrak kontrol muayne falan benimkini kabul ettiler sulu ultrasyon yapıldı sadece inşallah sizinkide kolay olsunAy insalalh çünkü anestezi almadan zor oldu .inşallah bı cesret gelir sonuç güzel olurr
Bir sene oldu olmadi yapali fiomi... Aminn canim insallah kolay olur güzel olur...stresli işler ama sonuç güzel olursa hepsi o an geçip gidiyor..rabbim nasip etsin bizlereSiz merak etmeyin Allahın izniyle hepsi kolay olsun inşallah , ben anestezili yaptırmıştım 1 sene önce bizim araştırma hastanesi mesela daha detaylıca isterler evrak kontrol muayne falan benimkini kabul ettiler sulu ultrasyon yapıldı sadece inşallah sizinkide kolay olsun
Bende ücretli öğretmenim yaz kurslarına başvurmadim bu sene, son aylarda tedaviye başladım 18 temmuzda kontrolüm var nasipse en geç 27 temmuzda transfer olacağımÇalışıyordum öğretmenim dersanede. İlk tüp bebek denemesinde zor izin aldım şimd ikinci denemem olacak napıcam bilmiyorum çalışmayı düşünmüyorum pek
Hepimiz o kadar çok hakediyoruz ki anneliği.. yaşamadığımız kalmadı. İlk denemelerinde doğal hamile kalanlar ne büyük şansslılar farknda değiller. Allahım hepimizin kucağını doldursun bunca emeğimize değsin.Bu arada bende bursa bahçeci ye gidiyorum kizlar. Allahm hepimizin kucağını doldursun inşallah manevi olarak çok zor2 saatlik yol gidiyorum
Bende kayseri acıbadem Mustafa Taş hastasıyım. Transferim olacak önümüzdeki hafta Rabbim büyük bakalım amin
Aynen öyle. Ben 4 yıllık evliyim,3 yıldır deniyoruz doktor doktor. Görümcem Eylül de evlendi Ekim'de hamile kaldı kıskanmak değil de aşırı koydu. Birde hiç korumuyor motora biniyor ağır kaldırıyor benm olsa yerimden kalkmicamHepimiz o kadar çok hakediyoruz ki anneliği.. yaşamadığımız kalmadı. İlk denemelerinde doğal hamile kalanlar ne büyük şansslılar farknda değiller. Allahım hepimizin kucağını doldursun bunca emeğimize değsin.
O hissi hepimiz çok iyi biliyoruz malesef 7 yıldır hiç gebelik olmadı ne düşük ne kimyasal. Benmle evlenenler okula götürüyor çocuklarını kıskanmak değil ama insanın içi buruluyor her hamile haberi aldığında neden diyr sorgulamadan edemiyor işte. Bu kadar kolaysa benim neden olmuyor yani. Ne emekler verdik bu aşamaya gelene kadar Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu yolda çok zor bir sınav verdik bizAynen öyle. Ben 4 yıllık evliyim,3 yıldır deniyoruz doktor doktor. Görümcem Eylül de evlendi Ekim'de hamile kaldı kıskanmak değil de aşırı koydu. Birde hiç korumuyor motora biniyor ağır kaldırıyor benm olsa yerimden kalkmicam
Bu yıl da bizim yılımız olacak inşAllah hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz.Az kaldı canımO hissi hepimiz çok iyi biliyoruz malesef 7 yıldır hiç gebelik olmadı ne düşük ne kimyasal. Benmle evlenenler okula götürüyor çocuklarını kıskanmak değil ama insanın içi buruluyor her hamile haberi aldığında neden diyr sorgulamadan edemiyor işte. Bu kadar kolaysa benim neden olmuyor yani. Ne emekler verdik bu aşamaya gelene kadar Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu yolda çok zor bir sınav verdik biz
Hayırlı olsun tedaviniz benimde ilk deneme transfer bekliyorum. Sizin yaş kaç ne zamandr deniyorsunuzBenim de serüvenim Pazartesi günü başladı iğnelerimi kullanmaya başladım, cumartesi kontrolüm var duruma göre opu günü belirlenecek. İlk denemem olacak :) Benim de eş infertilitesi yüzünden. Umarım hepimiz beklediğimiz mutluluklarımıza kavuşuruz :)
Benim de eş infertilitesi sizin durum ne bnm eşim KriptozoospermiBenim de serüvenim Pazartesi günü başladı iğnelerimi kullanmaya başladım, cumartesi kontrolüm var duruma göre opu günü belirlenecek. İlk denemem olacak :) Benim de eş infertilitesi yüzünden. Umarım hepimiz beklediğimiz mutluluklarımıza kavuşuruz :)
Azospermi ama fsh değeri de yüksek. Genetik test istendi çok şükür temiz. Tese yapılıp sperm bakılacak. Benim doktorum dondurmadan taze yapmak istiyor o yüzden eş zamanlı ilerleyecek sürecimiz :)Benim de eş infertilitesi sizin durum ne bnm eşim Kriptozoospermi
Yaşım 32 :) aslında biz geçen sene eylülden beri deniyorduk. Aralıkta kontrole gittik bir 6 ay daha deneyin dediler. Sonra nisanda ben kendim hormon testleri yaptırdım bende hiç bir sorun çıkmadı. Eşim de kendi sperm testi verdi azosperm olduğunu öğrendik. Yani aslında boşa kürek çekmişiz o kadar ay :)Hayırlı olsun tedaviniz benimde ilk deneme transfer bekliyorum. Sizin yaş kaç ne zamandr deniyorsunuz
Peki doğal yoldan çıkış olsun diye fsh düşürmek için hormon tedavisi falan düşünmedi mi doktorunuz?Azospermi ama fsh değeri de yüksek. Genetik test istendi çok şükür temiz. Tese yapılıp sperm bakılacak. Benim doktorum dondurmadan taze yapmak istiyor o yüzden eş zamanlı ilerleyecek sürecimiz :)
Ben 10 gün sonra adet oldumda başlanıcak tedaviye şuanda glifor kullanıyorum ilaçMerhaba temmuz ayında kimler tüp bebeğe başlayacak? Burda buluşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?