Tüp Bebek Merkezleri 2024/2025 İrenbe de tüp bebek tedavisi görenler

39 yas için 2 embriyo transfer hakkınız var. Aslında 3 ve 5 arasında da cok bir fark yok belki kalite bakımından ama 5 olup tutmayan da birçok kişi var 3 olup tutan da :) Biraz nasip bence orası.

Merhaba cnm hayırlsı olsun sürecin. Bende alper bey de 2. Tedavim oldum ama transfer aşamasına gelemedim ben de 40 yaşındayım. 4 tane 3. Gün embriyom olduğu halde hepsini 5. Güne götürmek istedi hiç 3. Gün dondurma yapmadı. Tabi hepsi de öldü 5. Güne giderken. Transfer olamadan bitti tedavim malesef. Umarım senin tedavin güzel geçer cnm. BiraZdinlenip başka doktor bakacağım

Çok geçmiş olsun canım benim.. Rabbim en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin.

Çok geçmiş olsun, acaba bu kararı neden verdi? Kötü olmuş üzüldüm açıkçası

Çok geçmiş olsun, acaba bu kararı neden verdi? Kötü olmuş üzüldüm açıkçası
Sağol cnm bilmiyorum ki daha önceki 2 transfer hep 3. Gün embriyosu dondurmuştuk tutmamıştı. Doktor bu sefer 5. Güne götürelim ptg yapslım illaki dedi embriyo çok olursa dedi tamam dedim ama en azından 1 tane bari 3. Güne dondurur diye tahmin etmiştim 4 embriyomun da 5. Güne gitmesine karar vermiş . Açıklama olarak ta embriyo 3. Gün de kalitesi çok iyi değildi zaten iyi olsaydı 5. Güne giderdi diye açıklama yaptı savundu kendisini. Ama başka doktorlar 3. Gün embriyosu rahimde daha iyi gelişir ve en iyi laboratuvar dur en kötü embriyo bile kendini düzeltebilir demişlerdi. Kafam karıştı.sanki azcık doktor ihmali diye düşünüyorum cnö. Bu bide 3. Tedavi hepsi de sil baştandı. Maddi manevi bittik şansım da kalmadı 1 tane bari 3. Gün embriyosu olsaydı bi şansım olsaydı iyiydi. Ne diyim kısmet böyleymiş

Merhaba kızlar . Bende Allah nasip ederse Eylül ayında irenbe de Alper beye gitmeyi düşünüyorum. İlk denememiz olacak. Süreci hiç bilmiyorum heyecanlıyım aynı zamanda da endişeli. İnş Allahım tüm bebek isteyenlerin kucağını doldursun.

Süreciniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.,bizde ağustos ayında başlayacağız kısmetse Alper beyde.

Hayırlı olsun Alper bey bilgili bir doktor dilerim kolay olur herşey

Öncelikle çok geçmiş olsun daha önce de konusmuştuk bilmem hatırlar mısın 3.gün embriyosu transfer olsaydım diye düşünme belki de 3.gün transfer olup negatif alacaktın o da çok üzücü olur benim ilk iki transferim 3.gün embriyosudu tutmadi sonraki tedavimde 3.gün istemedigimi 5.güne gelen embriyo olursa transfer olmak istedigimi soyledim doktorum da zaten 5.güne gelemecek embriyolarki 3.günler tutmuyor dedi tabiki de 3.gün embriyosu tutanlar var ama o embriyolar zaten 5.güne gelebilecek embriyolarmıs doktorum bunu soyledi. Bende yumurta kalitesizligi esimde hareket azligi bunu yeni ogrendik takviyeler kullaniyoruz uzun bir süre kendimiz deneyecegiz maddi anlamda zorluyor bu tedavi dilerim benimde seninde tedaviye gerek kalmadan olur canı gönülden dua ediyorum senin konularini okudum ne kadar uzuldugunu anliyorum cunki bende ayni duygulari yasiyorum

Sağol cnm benim bende ilk başta senin gibi düşünüyordum 3. Gün kalitelimolsaydı zaten 5. Güne giderdi diye ama başka doktorları dinleyince kafam karıştı. Diyorlar ki laboratuvar ortamı rahim den daha zorlu şartlar rahim embriyoyu onarıyor o yüzden kalitesiz embriyo bile tutuyor diyorlar. Hani 3. Gün de olsa şans vermek gerek diye cnm. Bunları dinleyince moralim bozuldu cnm çok. Belki tutacaktı bilmiyoruz artık kısmet diyorum kader diyorum kendimi avutmak için napayım. 4ntamesi bari çöp olmasaydı cnm bir tanesi ni bari dondursalardıkeşke bunu kafamdan atamıyorum işte güvensizlik oluştu doktor a karşı başka doktorları dinleyince. Ne diyim hayırlsıı buymuş diyorum diyecek lafım kalmadı cnm.
Şimdi dinlenme aşamasındayım sağlıklı beslenip spora başladım epey kilo aldım tedavide. Kendiliğinden olsun diye umut ediyorum çünkü yeni bir tedaviyi daha kaldıracak ne maddi nede psikolojim kaldı cnm. 6.7 ay gibi dinlenmeyi planlıyorum eğer olmazsa tekrar başlayacağım farklı bir doktor la artık cnm. Bu sefer aret kamarı tercih etmeyi planlıyorum yorumları gayet iyi bakalım umarım gerek kalmaz cnm. Hikayemiz benziyor cnm bende de kalitesizlik eşimde de hız düşüklüğü ve morfoloji sorunu var cnm. Doğal tedavi uyguluyoruz macun vs cnm

Demek ki böyle olmasi gerekiyormuş bunları sürekli düsünerek kendini üzme olan oldu önümüze bakıcaz ben 4 senedir ugrasiyorum daha yeni ögrendik esimin hız düsüklügünü halbuki o kadar doktor gordu sonuclarimizi kimse bisey demedi son gittigimiz doktor bir takviye verdi onu kullaniyoruz biz tekrar dener miyiz bilmiyorum insallah kendiliginden olur duadan baska bisey gelmiyor elimden bizde ayni durumdayiz ne maddi ne manevi tedavi kaldiricak durumumuz yok ama allah büyüktür ummadigimz anda sevincler yaşatsin

İnşallah cnm benim dualarımız bu yönde rabbim en kolayından nasip etsin cnm. Mucizelere ihtiyacımız var cnm. Bende şuan denemeyi düşünmüyorum en azından 6.7 ay. Toparlayalım para biriktirip denenebilir ama İnşallah gerek kalmayacak cnm

Irenbede tüp bebek yaptırdık bizde. 2024 yılı için prf ümit hanim 2750 muayene, alper bey 2250 imiş sanirim, transfer kasim30 oldu.
Yumurta dondurma için 1 yıllık 5bin tl ödedik.
11 yumurta toplandi. 8 tanesi
dollendi.4 tanesi 3. Gün olarak donduruldu.
2 tanesi transfer edildi. 1 tanesi tutundu suan 35 haftalık doğumu bekliyoruz. Emriyo gelisimini doktorlar degil embriyologlar takip ediyor diye biliyorum. Umarim isteyen herkese nasip olur, ümit hanim çok iyi bir hekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…