O bende de var doktor bir olumsuzluk soylemediyse bence hafif az mesafe de olsa yürüyün inanın psikolojik olarak fiziksel olarak kendinizi çok iyi hissedeceksinizYa canım senle haftamız aynıydı benimde aynı oluyor karnımda böyle bebek kasılıyor toplanıyor kasıkta tuhaf hisler oluyor korkuyorum yürümek istemiyorum
Maalesef olmuyor diye biliyorum ben dee. 32 haftada ayrılmışız gibi davranıyorlarmış. Çok saçma ama öyleKizlar ogretmen olan arkdslar. Malesef 32. Haftamiz yaza geliyor ama ben sonraki haftalarimi dogm sonrasina atmak istiyorm . Olmuyor dimi. Hem dogm sonrasi hem oncesi kullanamiyorz. Bir arkds olur dio yaz da olsa atabilirsn dio ama cognlk olmaz dio
Ben de olmaz diye biliyorum net bir şey öğrenenedim daha amaKizlar ogretmen olan arkdslar. Malesef 32. Haftamiz yaza geliyor ama ben sonraki haftalarimi dogm sonrasina atmak istiyorm . Olmuyor dimi. Hem dogm sonrasi hem oncesi kullanamiyorz. Bir arkds olur dio yaz da olsa atabilirsn dio ama cognlk olmaz dio
Kucuk benmki. 25+1 bugun gittik 768 ama bebegin kafasi yukarda oldugu icin olcumler dogru sonuc vermeyebilir dedi.indm yurudm ya 45 dakika. Tas gibi old.. Karnm davul olduCanım hamilelere bakıyorum sanki herkes çok rahat geziyor elimde olsa oturup yatcam tüm gün yürümeye korkar oldum senin bebiş kaç gr oldu canım
Ay hele yuruyusu becereym de futbolu kalsnBen geçen gin oğlumla basketbol ve futbol oynadım canımçalışıyorum zaten 7de evden çıkıyorum akşam 7.15 te falan anca evde oluyorum eve gidince de oğlumla mesaim başlıyor sonra zaten onu uyuturken uyuya kalıyorum
Bugu bir arkds kurumdan birine sormus olur dio sen de bulndgn yerin milli egitimine sorsana canmBen de olmaz diye biliyorum net bir şey öğrenenedim daha ama
Ay canım biz 28 haftalığız ben seni kendimle aynı hatırlıyorum yanlış hatırlamışımKucuk benmki. 25+1 bugun gittik 768 ama bebegin kafasi yukarda oldugu icin olcumler dogru sonuc vermeyebilir dedi.indm yurudm ya 45 dakika. Tas gibi old.. Karnm davul olduseninki kac gr
Bizim ki zaten kolej bir de ben zaten heyet raporluyum ya bence bende durumlarda karışıkBugu bir arkds kurumdan birine sormus olur dio sen de bulndgn yerin milli egitimine sorsana canm
normalde hastaneden çalışabilir raporu alıp kurumuna vermen yeterli oluyor bizde sizdede öyle olmalı 657 sayılı kanuna bakın derimKizlar ogretmen olan arkdslar. Malesef 32. Haftamiz yaza geliyor ama ben sonraki haftalarimi dogm sonrasina atmak istiyorm . Olmuyor dimi. Hem dogm sonrasi hem oncesi kullanamiyorz. Bir arkds olur dio yaz da olsa atabilirsn dio ama cognlk olmaz dio
aa biz ayniymisiz senle bende sen benden 2 hafta falan ondesin saniyodum heKucuk benmki. 25+1 bugun gittik 768 ama bebegin kafasi yukarda oldugu icin olcumler dogru sonuc vermeyebilir dedi.indm yurudm ya 45 dakika. Tas gibi old.. Karnm davul olduseninki kac gr
Hicc farkinda deilm cokk ozur dilerm. Gebeligimde hep bir sknti oldugu icjn cogu zaman aglaya aglaya okuyorm formu. Bir suru bildirim gelio hepsine tiklamiyorm demek ki. Zaten fark ettiklerime direkt tesekkur edip yorum yapiyorm. Inanin hic boyle yaptigimi bilmiyordm bildirimlerime baktm goremedim de.Gazel2110 bir kaç kere oldu yazdığım yorumları dikkate almıyorsunuz. Tabiki sağlık olsun ama söylemeden edemedim insan kendini gerçekten kötü hissediyor. Burada sürekli yazamıyor olabilirim ama bazen bildiğim şey fayda edecekse paylaşmam doğru olur diye düşünmüştüm. Fakat bir daha yazmama kararı aldım.
Himm. O zamn durum degisebilir. Bilsem sonraya atamayacagm heyet alip evde dinlenirdm bebek belki daha iyi gelisir die.Bizim ki zaten kolej bir de ben zaten heyet raporluyum ya bence bende durumlarda karışık
Canım benim 6 ağustos normalde 9 olması lazım ama benim döngüm kısa diye ama bunu başta dedi bir daha günle ilgili bir şey demedi Cuma kontrolüm var sorayım onu dapalm angels canımm senin tahmini doğuma doktor ne dedi? Son adet tarihlerimiz çok yakın
Baktm ogretmenler 1 temmuzdan sonra tatilde oluyyor ya 1 eylule kadar. O surec icinde alamazsnz demis die anladm. Forumlarda da iyle yazmislar milli egtmde ki memurlarda bazisi oluyor dio bazisi olmuo. Bana raporu verip gecerli sayilan bir ornek olsa okula da o sekilde bildrsem cok isime yarardinormalde hastaneden çalışabilir raporu alıp kurumuna vermen yeterli oluyor bizde sizdede öyle olmalı 657 sayılı kanuna bakın derim
Yok yok ayniyiz biz. Sen benden cok gidiosn ama muayeneyeaa biz ayniymisiz senle bende sen benden 2 hafta falan ondesin saniyodum he
benim simdi kintroller 3 haftaya cikti problemlerden dolayi haftalikti ya kontrol sukur o gunleri atlattik en son 11 i cumartesi gittim 24+5 tim 24+4 cikti 700 gr + - 70 gr dedi findik kurduma boy artik bayadir olcmuyo kendi doktorum kafa gobek bacak kemigini falan olcuyo simdi randovum 1inde 27 hafta oluyoruz ama artik dogurcagim doktoru aramalara basliyorum kendi doktoruma gitmicem 28. inde su detayliya gittigim doktora 2. detayliya gidicem tekrar biYok yok ayniyiz biz. Sen benden cok gidiosn ama muayeneyebenm sondaki 6 haftaydi dusun. En son kacinci haftada gittin bebis kac gr dedi doktor
Kızlar bende öğretmenim bunu çok merak ediyorum var mı araştıranBen de olmaz diye biliyorum net bir şey öğrenenedim daha ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?