2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sezeryan olursa gecelik daha rahat diyorlar canım ama bende bilemedim alırsam sadesini alacağım bende
Ben de normalde hiç gecelik giymem ama kızımda pijama takımın daha şık olmasına rağmen öylesine aldığım geceliği giymiştim hastanede çol rahat ettim.O yüzden şimdi 2 tane gecelik aldım bir sabahlıklı bir tane tek

Kızlar bugün 26. Haftadayız. Arkadaşa giderken arabayı kaldırıma vurdum. Korktum biraz neyse üstünden 2 saat kadar geçti eve geldim. Çamaşırım çıtçıtlı pantolonum ıslaktı hafif. Su gelse sancı da olurdu demi. Terledim diye düşündüm Bebiş de kıpırdıyor olaydan beri her zamanki gibi. Sizce kontrole gitsem mi yarın içim içimi yiyor

dur bulup paylasicam hemen doktorumada yaziyim belki dedigin gibi o talep etmistir + olarak cunku ben doktoruma yaptirdim o kan aldi ondan gelip aldilar bende bilmiyodum cunku kendi internet sitesindeki listede yoktu sonucta gorunce sasirmistim

ben silmisim ama doktoruma yazdim simdi aksama kadar kesin cevap verir hemen yazcam sana

İlk gebeliğimde ben fetal dna yaptırdım. Sma bakılmıyordu. Ya da bana birşey dememişler. Benim bildiğim kadarıyla amniyon sıvısı ile bakılabilir. Yeni eklendiyse bilemiyorum

Biz de bugün kontroldeydik 27+6 1400 gr olmuş göbekli kızım İnşallah artış böyle gitmez ciğerleri gelişmeden doğacak diye korkuyorum Hala dönmemiş ayaklarıyla sürekli mesaneme vuruyor yarım saate bir wc deyim kafası da mideme baskı yaptığı için az da yesem hemen midem şişiyor nefes alamıyorum Bu ara salgın var sanırım boğaz enfeksiyonu ve ateşim var düşmüyor antibiyotik başladık maalesef sizler de dikkat edin kendinize

Ben sabahlıklı almadım ama sizce almak gerek mi?

İlk gebeliğimde ben fetal dna yaptırdım. Sma bakılmıyordu. Ya da bana birşey dememişler. Benim bildiğim kadarıyla amniyon sıvısı ile bakılabilir. Yeni eklendiyse bilemiyorum
Evet canım yok zaten genelde , ama fetal DNA yaptırırken şirkete ayrıca söyleyince extra ücretle oluyor. Benim eşim evlenmeden önce yapılan testte sma taşıyıcısı çıktığı için özellikle firmaların paketlerine dikkat etmiştim o süreçte

K
Sorun olduğunu sanmıyorum canım havalar ısındı benimde iç çamasırım dışardan geldiğimde nemli oluyor fark ediyorum

Kızlar kıyafetleri ne zaman yikiycaksiniz bugün 30 oldum ben bi korku telaş sardı ya yetisemiycek gibi

Seninde mi plasenta aşağıda canım kaç haftaliksin benim plasenta aşağıda 28. Haftadayim çıkmıyor doktor zorunlu sezaryen diyor
27 hafta 3 günlük evet benimki de çıkmıyor sürekli sancı bel ağrısı da var erken doğum riski var inşallah zamanında sağlıklı şekilde doğum yaparız

Ah canım benim 1 hafta dişini sıksan düzelir. Yüksek değil ama çok yükselirse şekerin Allah korusun bebeğine zarar
İnşallah uygulamaya çalışacağım gördüğümde dayanamıyorum evde çocukta olduğundan ister istemez yediklerinden canın çekiyor

caniim benim sma testim nipt testinden bakilmamis niptten once ben bide tata baktirmistim doktorum tup bebekte secici gen yaptirmadigim icin borde butun ihtimalleri elemek istemisti dusuk riskim var diye onun icinde sma bakmis bende genoksu gorunce nipt diye dusunmustum tata sonucundaymis niptte degilmis

Arkadaşlar uçak yolculuğu hakkında bilgisi olan var mı?Kaça kadar izin veriliyor pratikte 28-35 izinle uçar deniyor da.Daha önce yaşamış olan varsa bilgi verebilir mi?

İnşallah uygulamaya çalışacağım gördüğümde dayanamıyorum evde çocukta olduğundan ister istemez yediklerinden canın çekiyor
Uygula canım bu da bebeğin için. Ben 2 gündür doktorun verdiği diyeti yapıyorum düzeleceğiz inşallah

Allah korusun suyun gelse şüphen olmazlitrelerce akmıstı benimbence bir şey yoktur ama için rahat etmezse git gör bebişi
Ben sabahlıklı almadım ama sizce almak gerek mi?
Benim ilk doğumum ocaktı sonrası koridorda yürüyüşte giymiştim.Şimdi uyguna aldım yine ama o sıcakta giyebilcek miyim bilmiyorum..
Kızlar kıyafetleri ne zaman yikiycaksiniz bugün 30 oldum ben bi korku telaş sardı ya yetisemiycek gibi
Benim bayramda 30 olcako yüzden bayram sonrası yıkamayı düşünüyorum.Bence sen bayrama kalma

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardıya yaa idrar ve kan tahlili istediler toktum kan verirken yine çikolata falan da yemiştim idrarda sorun var mı sizce yaa

Eklentiler

• Screenshot_2024-05-20-21-18-08-49_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_2024-05-20-21-18-26-31_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 85
Son adet tarihiniz benden 2 gün sonra. Ben bugün 28+5 im siz bugün 30.hafta diyorsunuz. Bebek önden mi gidiyor. Merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…