- 16 Aralık 2023
- 180
- 194
- 23
- 38
Ben de normalde hiç gecelik giymem ama kızımda pijama takımın daha şık olmasına rağmen öylesine aldığım geceliği giymiştim hastanede çol rahat ettim.O yüzden şimdi 2 tane gecelik aldım bir sabahlıklı bir tane tekSezeryan olursa gecelik daha rahat diyorlar canım ama bende bilemedimalırsam sadesini alacağım bende
dur bulup paylasicam hemen doktorumada yaziyim belki dedigin gibi o talep etmistir + olarak cunku ben doktoruma yaptirdim o kan aldi ondan gelip aldilar bende bilmiyodum cunku kendi internet sitesindeki listede yoktu sonucta gorunce sasirmistimAtar mısın canım raporunun sma yazan kısmını , çünkü paket filanda söylememişlerdi tek paket vardı , sen farklı paket almışsındır da diyemem . Sana yapıldıysa bana da baksınlar o zaman .
Şimdi tekrar rapora baktım sma yok
@palm angels sende raporuna bakar mısın canım sma yazıyor mu
ben silmisim ama doktoruma yazdim simdi aksama kadar kesin cevap verir hemen yazcam sanaAtar mısın canım raporunun sma yazan kısmını , çünkü paket filanda söylememişlerdi tek paket vardı , sen farklı paket almışsındır da diyemem . Sana yapıldıysa bana da baksınlar o zaman .
İlk gebeliğimde ben fetal dna yaptırdım. Sma bakılmıyordu. Ya da bana birşey dememişlerAtar mısın canım raporunun sma yazan kısmını , çünkü paket filanda söylememişlerdi tek paket vardı , sen farklı paket almışsındır da diyemem . Sana yapıldıysa bana da baksınlar o zaman .
Ben sabahlıklı almadım ama sizce almak gerek mi?Ben de normalde hiç gecelik giymem ama kızımda pijama takımın daha şık olmasına rağmen öylesine aldığım geceliği giymiştim hastanede çol rahat ettim.O yüzden şimdi 2 tane gecelik aldım bir sabahlıklı bir tane tek
Anladım canım kötü düşünme inşallah yoktur öyle bir şey görse söylerdi bence, sen yinede gidince hatırlat özellikle sorİnşallah öyledir teşekkür ederimmdoktor biraz unutkan çok böyle olayına şahit oldm güvenemiyorum değişicem sırf bu yüzden
Tamam canımben silmisim ama doktoruma yazdim simdi aksama kadar kesin cevap verir hemen yazcam sana
Evet canım yok zaten genelde , ama fetal DNA yaptırırken şirkete ayrıca söyleyince extra ücretle oluyor. Benim eşim evlenmeden önce yapılan testte sma taşıyıcısı çıktığı için özellikle firmaların paketlerine dikkat etmiştim o süreçteİlk gebeliğimde ben fetal dna yaptırdım. Sma bakılmıyordu. Ya da bana birşey dememişler. Benim bildiğim kadarıyla amniyon sıvısı ile bakılabilir. Yeni eklendiyse bilemiyorum
Sorun olduğunu sanmıyorum canım havalar ısındı benimde iç çamasırım dışardan geldiğimde nemli oluyor fark ediyorumKızlar bugün 26. Haftadayız. Arkadaşa giderken arabayı kaldırıma vurdum. Korktum biraz neyse üstünden 2 saat kadar geçti eve geldim. Çamaşırım çıtçıtlı pantolonum ıslaktı hafif. Su gelse sancı da olurdu demi. Terledim diye düşündüm Bebiş de kıpırdıyor olaydan beri her zamanki gibi. Sizce kontrole gitsem mi yarın içim içimi yiyor
27 hafta 3 günlük evet benimki de çıkmıyor sürekli sancı bel ağrısı da var erken doğum riski var inşallah zamanında sağlıklı şekilde doğum yaparızSeninde mi plasenta aşağıda canım kaç haftaliksin benim plasenta aşağıda 28. Haftadayim çıkmıyor doktor zorunlu sezaryen diyor
İnşallah uygulamaya çalışacağım gördüğümde dayanamıyorum evde çocukta olduğundan ister istemez yediklerinden canın çekiyorAh canım benim 1 hafta dişini sıksan düzelir. Yüksek değil ama çok yükselirse şekerin Allah korusun bebeğine zarar
caniim benim sma testim nipt testinden bakilmamis niptten once ben bide tata baktirmistim doktorum tup bebekte secici gen yaptirmadigim icin borde butun ihtimalleri elemek istemisti dusuk riskim var diye onun icinde sma bakmis bende genoksu gorunce nipt diye dusunmustum tata sonucundaymis niptte degilmisTamam canım
Uygula canım bu da bebeğin için. Ben 2 gündür doktorun verdiği diyeti yapıyorum düzeleceğiz inşallahİnşallah uygulamaya çalışacağım gördüğümde dayanamıyorum evde çocukta olduğundan ister istemez yediklerinden canın çekiyor
Allah korusun suyun gelse şüphen olmazKızlar bugün 26. Haftadayız. Arkadaşa giderken arabayı kaldırıma vurdum. Korktum biraz neyse üstünden 2 saat kadar geçti eve geldim. Çamaşırım çıtçıtlı pantolonum ıslaktı hafif. Su gelse sancı da olurdu demi. Terledim diye düşündüm Bebiş de kıpırdıyor olaydan beri her zamanki gibi. Sizce kontrole gitsem mi yarın içim içimi yiyor
Benim ilk doğumum ocaktı sonrası koridorda yürüyüşte giymiştim.Şimdi uyguna aldım yine ama o sıcakta giyebilcek miyim bilmiyorum..Ben sabahlıklı almadım ama sizce almak gerek mi?
Benim bayramda 30 olcakKızlar kıyafetleri ne zaman yikiycaksiniz bugün 30 oldum ben bi korku telaş sardı ya yetisemiycek gibi
Son adet tarihiniz benden 2 gün sonra. Ben bugün 28+5 im siz bugün 30.hafta diyorsunuz. Bebek önden mi gidiyor. Merak ettimKızlar kıyafetleri ne zaman yikiycaksiniz bugün 30 oldum ben bi korku telaş sardı ya yetisemiycek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?