canım tam emin değilim ama her kontrol ölçüyor ve büyüyüp büyümediğine bakıyor benim de 2 ama 1inin yeri kötü maalesef dikişlere yakın yani rahim ağzında
kizlaar bu doktorlarin magnezyum yazmalarinin nedeni kramp mii tatile geldigimden beri 4 gundur sabahlari sag baldirimda kramp oluyo ayagimi parmaklardan geriye cekiyorum duzeliyo ama bugun biraz daha acitti canimi gun icinde olmuyo ama sadece sabahlari
Hiç sorma canım çocuk içerde ezildi artık çok durduk kalabalıktık ama dün 10 da uyumuşum sabah 10da kalktım o kadar iyi geldi ki dinlenebilmek. Son zamanlarda hiç uyuyamıyordum
kizlaar bu doktorlarin magnezyum yazmalarinin nedeni kramp mii tatile geldigimden beri 4 gundur sabahlari sag baldirimda kramp oluyo ayagimi parmaklardan geriye cekiyorum duzeliyo ama bugun biraz daha acitti canimi gun icinde olmuyo ama sadece sabahlari
Beni de tatilde 4 sabah üst üste bacak kramplari uyandırdı gunde 1 magnimore plus kullaniyodum dozu yetmiyo diye şimdi magnesium diasporal verdi. Sıcaklarda daha fazlası gerekiyo heralde.
Beni de tatilde 4 sabah üst üste bacak kramplari uyandırdı gunde 1 magnimore plus kullaniyodum dozu yetmiyo diye şimdi magnesium diasporal verdi. Sıcaklarda daha fazlası gerekiyo heralde.
Magnezyum cidden düzenli kullanınca işe yarıyor.. aklında olsun bana b vitamini de verdiler , sinir sıkışmalarını önlemek için onun da faydası odu bence . Bir an önce geçer umarım :)
Magnezyum cidden düzenli kullanınca işe yarıyor.. aklında olsun bana b vitamini de verdiler , sinir sıkışmalarını önlemek için onun da faydası odu bence . Bir an önce geçer umarım :)
Ben senelerdir kullanıyorum magnezyumun aşığıyım hatta yani normalde günde 2 kullaniyodum hamile kalınca bence 3-4 kullanmak lazım ama doktor 1'e düşürünce üzülmüştüm neyse yine azıcık yükseltti Yenisine geçince tak diye kesildi zaten kramplar. b'ler de multivitaminin içinde var benim de hep sınırda yüksek çıkıyo diye korkuyorum daha fazlasını almaya.
Ben senelerdir kullanıyorum magnezyumun aşığıyım hatta yani normalde günde 2 kullaniyodum hamile kalınca bence 3-4 kullanmak lazım ama doktor 1'e düşürünce üzülmüştüm neyse yine azıcık yükseltti Yenisine geçince tak diye kesildi zaten kramplar. b'ler de multivitaminin içinde var benim de hep sınırda yüksek çıkıyo diye korkuyorum daha fazlasını almaya.
B vitamininde sorun yoksa gerek olmaz tabi, en azından onu almana gerek yok ben senelerdir b vitamini takviyesi kullanıyorum annem doktor sürekli her sene türkiyeye gidince iğne şeklinde depomu dolduruyordu bu sene depoyu dolduramadan hamile kaldım yeni magnezyumla geçmesine sevindim
Bu haftalarda kasık ağrısı yaşayan var mı kızlar. Yırtılır gibi acı oluyor ben uzandığımda ve hareket edince öyle bir ağrı oldu ki çığlık attım. Geçen de uykuda olmuştu. Doktora gitmeli mi?
Hayırlı bayramlar Kızlar, 30. Haftaya girdik çok şükür ama iki gündür bebeği aşağıda hissediyorum çok sizinde böyle oluyor mu bu haftalarda, serklajlı olduğum için korkuyorum aşağıda hiç bu kadar hissetmemiştim. 30 şu haftalarda normal mi acile gideyim mi
Her gün ara öğünüm meyvedir meyve mutlaka yerim o sırada yemiştim hiç şekersizde bırakmıyorum kendimi numarası yok ama Instagramdan ulaşabilirim yazıcam bugün az önce ölçtüm 121 çıktı şekerim