Doğurdum canım ama bi türlü yazamadım toparlanmaya çalışıyorum yine fena değilim çok şükürpazartesi sabah doğdu son kontrolümüzdeki gibi geldi kilosu boyu 3 kilo ve 49 cm ismini Erdem koydukacayip hızlı bir maraton başladı inşallah kısa zamanda hepimiz adapte oluruz kendimi unuttum desem yeridir
Hayır hayır 26 derece üstünü bebekler tolere edemiyor hiç gerek yok sadece zıbın diyorlardı uzmanlar haklılarmış belki bazen çorap alt o da gaz olmasın diye bence gerçekten çok sıcak
Biraz zaman geçsin tekrar bir ölç bence belki anlık bir durumdur ama yine de tedbirli olmak lazım yine yüksek çıkarsa doktorunla haberleşirsin en azından
Biraz zaman geçsin tekrar bir ölç bence belki anlık bir durumdur ama yine de tedbirli olmak lazım yine yüksek çıkarsa doktorunla haberleşirsin en azından
Canım yakında bir hastane varsa bi acile git bence en azından doğru mu değil mi onu da gör için rahat etsin. Başka bir sıkıntın var mı belirti ağrı falan
Canım yakında bir hastane varsa bi acile git bence en azından doğru mu değil mi onu da gör için rahat etsin. Başka bir sıkıntın var mı belirti ağrı falan
Tansiyon yüksekliğinde baş ağrısı olur ama çok sık tansiyon ölçümü de doğru sonuç vermiyor. Kendini iyi hissediyorsan bekle uzan bi süre sonra yine ölçersin. Çok sık ölçme
Tansiyon yüksekliğinde baş ağrısı olur ama çok sık tansiyon ölçümü de doğru sonuç vermiyor. Kendini iyi hissediyorsan bekle uzan bi süre sonra yine ölçersin. Çok sık ölçme
Başım ağrıdığı için hemen gidip başımı yıkadım hatta her gün gününde yıkarım 2 defa yıkarım hem de belki başımı üşütmüş de olabilir mi ya evet limonlu su içtim zaten ben daha önce yaşadığım için biliyorum yani gerekenleri yaptım biraz beklesin tansiyonumu ölçeceğim
Kızlaar selam bizde bugün günümüzü aldık 8 Ağustosta 38+4 te olacak doğum nasipse 08.08 doğum tarihi
İri bebek olduğu için sezeryan dedi şuan 36+2 yiz 3790 gr. Boyu da uzun karın çevresi geniş