- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
10 cm yaziyorKese kaç mm ilk baştakinde ölçülmüş okuyamadım cm veya mm şeklinde yazar
1.0 cm dir 10 cm olamaz daha Boş kese demek için kesenin belli büyüklüğe ulaşıp içi hala boşsa tanı konuyor Benim ilk kese görüldüğünde 1.1 cm idi içi boş görünüyordu 1 hafta sonra içi göründü kalp atışı da görülüyor ama duyulmuyor10 cm yaziyor
Hisar Çamlıca mı yoksa çakmak mı acaba muayene ücretleri nasıl pekiMerhaba ben daha önce gittim,tam aradığımı bulamadım. ama şimdi hisar Hastanesi'nde Esra hanıma gidiyorum,tavsiye ederim.
Boyle yaziyor canim1.0 cm dir 10 cm olamaz daha Boş kese demek için kesenin belli büyüklüğe ulaşıp içi hala boşsa tanı konuyor Benim ilk kese görüldüğünde 1.1 cm idi içi boş görünüyordu 1 hafta sonra içi göründü kalp atışı da görülüyor ama duyulmuyor
Sağ altaki ölçümlere bakar mısın kesenin ölçümü orda yazar hatta GA(gestasyonel age kısaltması ) 5 w 3 d gibi ultrasona göre gebelik haftası yazar o ölçümün altında Sanki orda 1 küsur cm yazıyor ama net okuyamıyorumBoyle yaziyor canim
Ben çakmaktakine gidiyorum. 1300 TL muayene ücreti,hastane biraz pahalı . Ama doğum paketi var,bana avantajlı geldi.Hisar Çamlıca mı yoksa çakmak mı acaba muayene ücretleri nasıl peki
1.89 yaziyor canim kac olmasi gerekiyor kesenin kalp atisi icin?Sağ altaki ölçümlere bakar mısın kesenin ölçümü orda yazar hatta GA(gestasyonel age kısaltması ) 5 w 3 d gibi ultrasona göre gebelik haftası yazar o ölçümün altında Sanki orda 1 küsur cm yazıyor ama net okuyamıyorum
2 cm die bir yerden hatrliyorm ama emin deilm.1.89 yaziyor canim kac olmasi gerekiyor kesenin kalp atisi icin?
Evet sizi görünce mutlu oldum. Birbirimize destek olalım. İnşaallah sagsalim doğar bebeklerimizBirbirimize moral olalım 45 de ikinciyi doğurdum Bebeğim 10 aylık tekrar hamileyim
Kese için 8 hafta ile uyumlu dediyse bebeği görmesi gerekirdi. Ultrason aleti kötü de olabilir devlet hastanesine mi gittiniz1.89 yaziyor canim kac olmasi gerekiyor kesenin kalp atisi icin?
Hiç acele etmeyin orta görüntüde var bence birkaç kişiden duyduğuma göre 10.hafta anca görebilmişler yolk saçını ve bebeğiBilmiyorum kafam uyustu sanki ustteki vajinal baktigi bombos bir kese yolk bile yok
Ortadakinde var sanki belkide şuan kendini göstermiyor ama gelişiyor büyüdüğü zaman kendini gösterecektir minikBilmiyorum kafam uyustu sanki ustteki vajinal baktigi bombos bir kese yolk bile yok
Haftayla uyumlu demedi keseyle problemim yok kese iyi durumda ama ici bos dedi gec dollenme olabilir dedi 10 gun daha bekleyelim yine bos olursa kurtaj dediKese için 8 hafta ile uyumlu dediyse bebeği görmesi gerekirdi. Ultrason aleti kötü de olabilir devlet hastanesine mi gittiniz
İnsallah oyledir beybim ama orda bisey olsa vajinalde de cikardi diye dusunuyorum bilmiyorum insallah dediginiz gibidir benimde temennim bu yondeHiç acele etmeyin orta görüntüde var bence birkaç kişiden duyduğuma göre 10.hafta anca görebilmişler yolk saçını ve bebeği
Umarim oyledir kuzucum umarim dediginiz gibidir doktor bir dahakine gittigimde gormus olurOrtadakinde var sanki belkide şuan kendini göstermiyor ama gelişiyor büyüdüğü zaman kendini gösterecektir minik
Ozele gittim canim devlete hic gitmedim ama duyduguma gore devletin makineleri eskiymis hepKese için 8 hafta ile uyumlu dediyse bebeği görmesi gerekirdi. Ultrason aleti kötü de olabilir devlet hastanesine mi gittiniz
Birbirimize moral olalım 45 de ikinciyi doğurdum Bebeğim 10 aylık tekrar hamileyim
40 yaş ile ben de katılabilir miyim aranıza , benimki bir de ilk çocukEvet sizi görünce mutlu oldum. Birbirimize destek olalım. İnşaallah sagsalim doğar bebeklerimiz
İnşallah geç döllenmedendir. Ben ortadaki resimde görüyorum. Ama alttan daha net görünmesi gerekirdi.Haftayla uyumlu demedi keseyle problemim yok kese iyi durumda ama ici bos dedi gec dollenme olabilir dedi 10 gun daha bekleyelim yine bos olursa kurtaj dedi
Evet iyi göremedi belki diye düşündüm ama özelde makineler iyi. Hakkında hayırlısı olsun, gelecekse sağlıkla gelsinOzele gittim canim devlete hic gitmedim ama duyduguma gore devletin makineleri eskiymis hep
Bilmiyorum kuzum kafam cok karisik ga 6w2d yaziyo internette kesesinin boyutunun oldugu yaziyo evet supheli iliskiden bugune dogru 6 hafta 2 gun ama son adete gore 8+0 oyle kafayi yemisim ki uyuyakaldim ruyamda keseden kalp atisi duyuyoduk 10 gun nasil gececek bana bilmiyorumİnşallah geç döllenmedendir. Ben ortadaki resimde görüyorum. Ama alttan daha net görünmesi gerekirdi.
Evet iyi göremedi belki diye düşündüm ama özelde makineler iyi. Hakkında hayırlısı olsun, gelecekse sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?