yanlız olmadığıma sevındımKizlaaar duyduk kalp atışlarını
Aynı şekilde bu havada kısa kolluyla yatıyorum ve ben normalde kat kat giyinip uyurum çok üşürüm. Regl olmadığımız için menopozlu gibi mi olduk acabaBen geceleri çok terlemeye başladım bu başına gelen var mı ?
6+4 bugün , uykularım çok kötüleşti , gece sürekli terden uyanmaya başladım.. tek olmadığımı duymak rahatlattı..Kaç haftalık canım ilk haftalarda çok çok normal ben sürekli terden harap halde uyanıyordum hatta bazen terden uyuyamiyordum
Ben kısa kolluyu da geçtim iç çamaşırı ile uyumaya başladım ki odadaki ısıtıcıyı açmıyorum . Yaş da 40 olunca insan bir şüpheye düşüyor hamileyim derken menapoza mı girdim diyeAynı şekilde bu havada kısa kolluyla yatıyorum ve ben normalde kat kat giyinip uyurum çok üşürüm. Regl olmadığımız için menopozlu gibi mi olduk acaba
Ayy cok sevindim darisi tum bekleyenlerin basina olsunKizlaaar duyduk kalp atışlarını
Tmm cnm. Haber verBulunduğum ilçede bi randevu buldum 1 bucukta bakalim neler olucak yazarim buraya
Cok sukur. Bosuna evham yapmissin. Senin tammdr cnm sen de keyfine bakKizlaaar duyduk kalp atışlarını
Geçmiş evham yaptırıyor maalesef yine rahat olamıyorsunCok sukur. Bosuna evham yapmissin. Senin tammdr cnm sen de keyfine bak
Çok normal canım benim 7. Haftada geçmişti şimdi normallesti vücudun alışma evresi bunlar6+4 bugün , uykularım çok kötüleşti , gece sürekli terden uyanmaya başladım.. tek olmadığımı duymak rahatlattı..
Mide bulantısı ile devam gün içinde aşırı yorgun ve uykusuz oluyorum üstüne de grip oldum aşırı halsizimGünaydın annişler nasılsınıznasıl gidiyor süreçleriniz
Ben ya hakkaten buz gibi suyun altına tutmadan uyuyamıyorum neden oluyordur acaba yaKızlar gece ayak yanması yaşayan var mı
Çorap giyiyorum mecburenBen ya hakkaten buz gibi suyun altına tutmadan uyuyamıyorum neden oluyordur acaba ya
Avcılarda anadolu hastahanesine gidiyorum benim özel sağlık sigortam var ancak muayene 600 tl oradaİstanbuld hangi hastanelere gidiyor muayene icin ne kadar ücret veriyorsunuz acaba arkadaşlar? Merak ettim çünkü kendi hastanemle ilgili aklıma yatmayan şeyler var.
Peki bu özel sigorta ne ise yarıyor? Muayene ücretini mi düşürüyor, doğum ücretini mi düşürüyor ne gibi bir artı faydasi var acaba ?Avcılarda anadolu hastahanesine gidiyorum benim özel sağlık sigortam var ancak muayene 600 tl orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?