sjsjsj simdi artik zor birakirim sjsjsjsjsj zaten birakamiyodum simdi aslaaaa doguma kadar devaaaamBu progestanın mucizesi çok galiba, iğnesi hapı fitili her türlü veriliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sjsjsj simdi artik zor birakirim sjsjsjsjsj zaten birakamiyodum simdi aslaaaa doguma kadar devaaaamBu progestanın mucizesi çok galiba, iğnesi hapı fitili her türlü veriliyor
bendeee kafa ayni gidiyo seninle zorla istemedigim biseyi yapamazlar valla yikarim ortaligiTabiki söylerim canım bu hafta doktor kontrolüm var kontrolde soracağım ama derin arayistayim bende inşallah içimize sinen bir firma ile anlaşırızevet kordonun geç kesilmesini bende talep edeceğim hatta kimseye örnek olmak istemem ama aşı, k vitamini ve topuk kanı reddide yapacağım o nedenle hastane ile görüşmem gerek
![]()
Sen hangi sebeple kullanıyordun canım ?Ay bana da perinatolog iyi dedi ama bırakmadım ben ikisine de
Benimde aynı öyle doktora sorduktan sonra yazar mısın merak ettim neymiş![]()
Aynısını bende yaşıyorum canım
valla hic bisseeeey yaptirmicam dogum yapan benim gelen bana dogurabildim diye hediye versinKızlar hastanede dağıtmalık birsey yaptıracakmısınız ?
İlk doğduğu gün hepatit 1. Doz oluyor. Topuk kanı 5. Gün istiyorlar. Topuk kanı önemli diye biliyorum. 1 haftada çıkıyor sonuç Sma hastalığı varsa ortaya çıkıyor mesela. Neden yaptırmak istemiyorsun?Tabiki söylerim canım bu hafta doktor kontrolüm var kontrolde soracağım ama derin arayistayim bende inşallah içimize sinen bir firma ile anlaşırızevet kordonun geç kesilmesini bende talep edeceğim hatta kimseye örnek olmak istemem ama aşı, k vitamini ve topuk kanı reddide yapacağım o nedenle hastane ile görüşmem gerek
![]()
Sınır 140 benimki 147 çıktıSınıra yakın mı oluyor o zaman. Bence her hastanede değerler değişiyor![]()
valla ben avent aldim hatta iyisini aldim ama sirf almak icin aldim bana sorarsan guclu bi makina degil gibi geldi sirf evde bulunsun dedim esas sut oranima bakip hastane tipi kiralama yapicam o buyuk nimetKızlarrrr süt sağma makinası ne aldınız? Lansinoh düşünüyordum ama kullanan çok tanıdığım mastit oldu gözüm korktu avent serisinden alayım dedim ama onlarında farklarını anlayamadım kafam bı dünya olduu
Evet yaa gerçekten düşüncelerimiz çok benzer seninlebendeee kafa ayni gidiyo seninle zorla istemedigim biseyi yapamazlar valla yikarim ortaligiben yeni nesil asilarida yaptirmiycam eski asilarda okeyim
Pembe renk olan sanırım canım banada o göz kirpip duruyor kullanan pilates hocamda çok önerdi ben işe döneceğim için bana performansı yüksek bir ürün lazım ama doğumdan sonraya bırakmakta istemiyorum malum süt gelmesi için sürekli emziricez yada sağım yapacağız.valla ben avent aldim hatta iyisini aldim ama sirf almak icin aldim bana sorarsan guclu bi makina degil gibi geldi sirf evde bulunsun dedim esas sut oranima bakip hastane tipi kiralama yapicam o buyuk nimet
İlk gebeliğimde yaptırmadım. . Yine yaptırmayacağım. Görmeye gelen çikolata getirirse, getirdiğini ikram ederimKızlar hastanede dağıtmalık birsey yaptıracakmısınız ?
Tekrar kontrolden önce yaptırım bakım kaç çıkacak plesantam aşağıda olduğu için çok yürüyüş de yapamıyorumE tamam o da yükleme gibi olmuşyemek sonrası yürümek, protein ağırlıklı beslenmek, meyve yerken de yanında tahin, badem, ceviz vs tüketmek iyi oluyo.
Bence seninki çok yüksek değil. Diyetle düzelir.Sınır 140 benimki 147 çıktı
İlk doğduğu gibi değil yani topuk kanı aaa buna sevindimİlk doğduğu gün hepatit 1. Doz oluyor. Topuk kanı 5. Gün istiyorlar. Topuk kanı önemli diye biliyorum. 1 haftada çıkıyor sonuç Sma hastalığı varsa ortaya çıkıyor mesela. Neden yaptırmak istemiyorsun?
Canım ben kızımda avent kullandım. İşteyken onla sağım yaptım gayet güzel. Tavsiye ederim. Ama yıllar oldu benim model kalmamış piyasadaPembe renk olan sanırım canım banada o göz kirpip duruyor kullanan pilates hocamda çok önerdi ben işe döneceğim için bana performansı yüksek bir ürün lazım ama doğumdan sonraya bırakmakta istemiyorum malum süt gelmesi için sürekli emziricez yada sağım yapacağız.
Avent kullanıyordum. Çok memnundum. Ama ben yeni almadım, eski serisinden, ablam kullandı işi bitince bana verdi. çekimi 3 aşamalı. 20 25 dk da biberonu dolduruyordum. Yine aynısını kullanacağımKızlarrrr süt sağma makinası ne aldınız? Lansinoh düşünüyordum ama kullanan çok tanıdığım mastit oldu gözüm korktu avent serisinden alayım dedim ama onlarında farklarını anlayamadım kafam bı dünya olduu
Hiç doktor yükleme yapılacak demedi sadece diyet yapacaksın dedi bu hafta kontrole gideceğimBen çikolatalı ekmek yedim cihazla 161 çıktı ama normal güzel sağlıklı yediğimde 130 çıktı tokluk. Yükşeme yapacağım artık mecburen
acikcasi direk asisiz devam etmem ama anam babam usulu bizim oldugumuz asilarda okeyim ama yeni nesillerde iiii iiiihhhhh ilac bende icmeyi sevmem kolay kolayda hastalik nedir bilmem hastalansam iki oksururum 3. olmaz biter gider oglumuda insallah gereksiz ilac almadan buyutucem ben simdiden cocuk doktoru arayisina girdim benim bildigim bizim iznimiz olmadan tahlil bebege yapamazlar ama ben yinede simdi doktor degistiricem artik dogurucagim doktoru bulmam lazim onlada konusucam bu durumlari insallah oda anlayislidir hos olmasada izin vermedikten sonra anlayisli olmasa kac yazar eeen onemli planim suan kordon kesimi ve kordon kani ya kesime uysunlar yeter topuk kaninida bi noktada kabul edebilirim ama yeni nesil asilari kesinlikle istemiyorum ya kafam karman cormanEvet yaa gerçekten düşüncelerimiz çok benzer seninledoktorunda kafa dengini bulmak çok zor şu zamanda üstelik benim kafa dengi doktor Almanya'ya gitmiş 3 ay yokmuş nasıl üzüldüm 25. Haftada doktor değiştirdim şuanki doktorum ne düşünüyor bilmiyorum bile aşılar vs hakkında umarım kafa dengidir o da
yoksa bebek yanimizda değilken herşey olabilir allah korusun oyuzden biraz stres yaptım. arkadaşımın iki kızı var birinin tüm aşıları var diğerinin hiçbir aşısı yok maşallah hasta olmak nedir bilmiyor ve tam bir zeka küpü
![]()
ozaman direeeek kirala hastane tipi olanlar var yaaaaa muk bir guc sper otesiler ben benimki az gelirde baktim mastit olcak gibi degilim aventi acarim dedim ama duzgun sutum gelirse yapcagim ilk is kiralama olcakPembe renk olan sanırım canım banada o göz kirpip duruyor kullanan pilates hocamda çok önerdi ben işe döneceğim için bana performansı yüksek bir ürün lazım ama doğumdan sonraya bırakmakta istemiyorum malum süt gelmesi için sürekli emziricez yada sağım yapacağız.
Hiç korkma arada benimki de geliyor progestan kullanıyor musun alıştım ben artık normal geliyorKızlar benim kanamam olduazdı Dr takip et hareketleri vs dedi lavaboda oldu korkuyorum yine de