• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Son adet tarihiniz benden 2 gün sonra. Ben bugün 28+5 im siz bugün 30.hafta diyorsunuz. Bebek önden mi gidiyor. Merak ettim
Son adet tarihi doktor geç döllenme dedi ilk sonra kendi adet tarihime kaydı pcos vardı ya adet aram uzardı benim o yüzden 28 Ekim oldu son adet tarihine kaydı yine canım

Son adet tarihi doktor geç döllenme dedi ilk sonra kendi adet tarihime kaydı pcos vardı ya adet aram uzardı benim o yüzden 28 Ekim oldu son adet tarihine kaydı yine canım
Anladım canm. Bende telaslaniyorim valla. Hazırlık konusunda

Kizlar konulardan alakasiz robot supurgemi degistirecem q7 max ile philips 7000 aqua arasinda kaldm kullanan var mi

caniim benim sma testim nipt testinden bakilmamis niptten once ben bide tata baktirmistim doktorum tup bebekte secici gen yaptirmadigim icin borde butun ihtimalleri elemek istemisti dusuk riskim var diye onun icinde sma bakmis bende genoksu gorunce nipt diye dusunmustum tata sonucundaymis niptte degilmis
Tamam canım sağolasın ♥️

Kızlar 27. Haftama girdim sabah kalktığımda ellerim ödemli gibi şişiyor yüzüğümün izi çıkıyor elimde sizinde öyle oluyor mu?
Evet benim de öyle canım bu hafta alyansım sıkmaya başladı malesef takamıcam gibi artık, yataktan kalktığımda kıyafetimin yastığın yorganın izleri oluyor vücudumda, ya da ayağımdaki çorabın mutlaka izi çıkıyor bileğimde. Ödemden olduğunu düşünüyorum tuzu azaltıcam ve bol su yürüyüş👍

Atar mısın canım raporunun sma yazan kısmını , çünkü paket filanda söylememişlerdi tek paket vardı , sen farklı paket almışsındır da diyemem . Sana yapıldıysa bana da baksınlar o zaman .
Şimdi tekrar rapora baktım sma yok
palm angels palm angels sende raporuna bakar mısın canım sma yazıyor mu
smaya fetal dna ile bakılmadı ya bizim evlenmeden eşime bakıldı. Test şöyleydi;

Eklentiler

• IMG_5932.webp
    IMG_5932.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_5933.webp
    IMG_5933.webp
    83,5 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar bugün 26. Haftadayız. Arkadaşa giderken arabayı kaldırıma vurdum. Korktum biraz neyse üstünden 2 saat kadar geçti eve geldim. Çamaşırım çıtçıtlı pantolonum ıslaktı hafif. Su gelse sancı da olurdu demi. Terledim diye düşündüm Bebiş de kıpırdıyor olaydan beri her zamanki gibi. Sizce kontrole gitsem mi yarın içim içimi yiyor
Akıntı olmasın canım stresten kaynaklı çok geçmiş olsun

Kizlar konulardan alakasiz robot supurgemi degistirecem q7 max ile philips 7000 aqua arasinda kaldm kullanan var mi
Onlara o parayı vereceğinize toz hazneli dreame d10 plus alın ben bi 8 aydır felan kullanıyorum annemde de aynısı var bidaha her süpürmede haznesini boşaltmaya gerek kalmıyor 1 ay kadar hazne depolama sağlıyor siz sadece suyunu ve mop pedini değiştiriyorsunuz lazer tampon sensörü çoklu haritalama vs özellikleri mevcut bir bakın derim beni elim ayağım hergün çalıştırıyorum

Ben 37. Haftada izin almıştım memleketten evime döndüm Sorun çıkarmadı Dr izin kağıdı verdi
izin kagidi disinda bisey gerekiyo mu baya bildigin atiyorym suan doktor kendi el yazisiyla su su tarihte su kisinin ucak seyahati yapmasi uygundur yazip imzami atiliyo

izin kagidi disinda bisey gerekiyo mu baya bildigin atiyorym suan doktor kendi el yazisiyla su su tarihte su kisinin ucak seyahati yapmasi uygundur yazip imzami atiliyo
Bebek kaç haftalıksa o haftayı yazıyor tarihi yazıyor uçabilir yazıp kaşeliyor arkadaşıma devlet hastanesinde izin vermediler risk olmamasına rağmen özeller veriyor genelde rahat bir şekilde

Back
X