Maşallah canım kilosu öndeymş minnoşun benim 38+4 de 3500 gr dı ona rağmen doktor kilosu çok iyi diyordu normale göre. Ben de çok korkuyorum ama yürüyüşle egzersizle kitap vs okumakla rahatlatıyorum meşgul ediyrm kendimi tavsiye ederim sana da36+5 benim. Suan bi sknti yok. 3600 gram. Normal dogum gorunuyor bi sknti çıkmazsa cok korkuyorumm
Evet kritik haftaları geçtik..inşallah sağlıcakla salim alırım kucağıma ama bu tansiyon ve sancılar zorluyor beni..beni böyle zorluyorsa bebiş içerde napıyor acabaArtık kritik haftalarda değil doğsa bile şimdi sorun olmaz Allah’ın izniyle o yüzden çok canını sıkma canım
Onlar bordo bereli gibi sağlamlar Allah’ın izniyle içerde korunuyordur her şeyden. Çokta zorlama kendini gelecekse bebiş gelsin tüm güzellikleriyleEvet kritik haftaları geçtik..inşallah sağlıcakla salim alırım kucağıma ama bu tansiyon ve sancılar zorluyor beni..beni böyle zorluyorsa bebiş içerde napıyor acaba
Evet kilosu ondeMaşallah canım kilosu öndeymş minnoşun benim 38+4 de 3500 gr dı ona rağmen doktor kilosu çok iyi diyordu normale göre. Ben de çok korkuyorum ama yürüyüşle egzersizle kitap vs okumakla rahatlatıyorum meşgul ediyrm kendimi tavsiye ederim sana da
Amin inşallahOnlar bordo bereli gibi sağlamlar Allah’ın izniyle içerde korunuyordur her şeyden. Çokta zorlama kendini gelecekse bebiş gelsin tüm güzellikleriyle
Evet anlıyorlar ama anlamamaları için önlem alabilirsinKızlar çok özür dileyerek bişey sormak istiyorum sizlerenormal doğum için ilişki öneriyorlar ya oldu ki bişey oldu doktora gittik alttan muayene de anlarlar mı
Nasıl bi önlem meselaEvet anlıyorlar ama anlamamaları için önlem alabilirsin
Meniyi içeri bırakmazsa anlasılmaz..muayenede o görülüyor çünküNasıl bi önlem mesela
Ama benim bildiğim o sıvının içeriğindeki bi madde doğumu tetikleyip başlatıyor. Bunun için zaten ilişki öneriliyor ve dediğiniz önlemi aldığımızda bize bi faydası olmazMeniyi içeri bırakmazsa anlasılmaz..muayenede o görülüyor çünkü
Canım utanacak bir durum yok zaten onlar öneriyor kondomsuz ilişki diye de üzerine bastıra bastıra anlattı doktor eşime dediğin gibi sperm tetikliyormuş. O yüzden hiç kafana takma rahat ol.Ama benim bildiğim o sıvının içeriğindeki bi madde doğumu tetikleyip başlatıyor. Bunun için zaten ilişki öneriliyor ve dediğiniz önlemi aldığımızda bize bi faydası olmaz
O konuda bir fikrim yok..öyleyse zaten bi faydası olmaz..ayrıca utanmaya da gerek yok zaten kendileri önerdi biliyorlarAma benim bildiğim o sıvının içeriğindeki bi madde doğumu tetikleyip başlatıyor. Bunun için zaten ilişki öneriliyor ve dediğiniz önlemi aldığımızda bize bi faydası olmaz
O konuda bir fikrim yok..öyleyse zaten bi faydası olmaz..ayrıca utanmaya da gerek yok zaten kendileri önerdi biliyorlar
Sırf bu yüzden bir aydır eşimle münasebetimiz olmuyorCanım utanacak bir durum yok zaten onlar öneriyor kondomsuz ilişki diye de üzerine bastıra bastıra anlattı doktor eşime dediğin gibi sperm tetikliyormuş. O yüzden hiç kafana takma rahat ol.
Merhaba öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar merhaba , dün opu işlemi yapıldı 23 adet yumurta toplandı. Bugün aradılar bunlardan 18 tanesi m2 kalitesindeymiş ve 12 tanesi döllenmiş. 6 tanesinide gözetim altında tutacağız dediler. Yarın tekrar arayacaklar umarım güzel haberler alırım. Size sormak istediğim climara forte bant kullanan var mı? Dün opu dan sonra yapıştırmam ve 1 hafta sonra değiştirmem söylendi fakat bantlar çok çabuk çıkıyor dünden beri birincileri çıkartıp ikinciler yapıştırdım. Sizin de böyle mi?
Bana söylememişlerdi ama M2 yumurtalar 5. güne gidiyorlar genelde..inşallah size de nasip olurMerhaba öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsintransfer olan embriyolarınız m2 yumurtalarla mı olmuştu? Benim de yarın opu olacak merak ediyorum
İnşalllah sağolunBana söylememişlerdi ama M2 yumurtalar 5. güne gidiyorlar genelde..inşallah size de nasip olurgüzel yumurtalar toplanır
Ahhh canım çok sevindim kavuştunuz demekArkadaşlar benim bugün kontrolüm vardı..doktorum acil sezaryene aldı..bebeğim de bende iyiyiz..oğlum biraz ufak ama iyi çok şükür
Evet şükür kavuşturana...çok teşekkür ederim.aynen ultrasonda göründüğü gibi doğdu..2600 gr ufacıcık bişeyAhhh canım çok sevindim kavuştunuz demekgözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. Ultrasonda söylediğine göre ufak mı oldu nasıl oldu
Gozunuz aydin kan sulandirici kulaniyomuydunuz birde sipinal anesteziylemi oldu sezeryanEvet şükür kavuşturana...çok teşekkür ederim.aynen ultrasonda göründüğü gibi doğdu..2600 gr ufacıcık bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?