2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Kızlar 5. Gün embriyosu 3 embriyo yerleştirildi bugün 5. Günüm test bozuk mu hamile miyim anlamadım yardımcı olun lütfen

Eklentiler

• 524E9EB8-5029-4B9B-AB3A-680ACDBBD283.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 19
  • CF677817-55AF-45E7-8F58-8F92B173F9D6.webp
    10 KB · Görüntüleme: 16
Benim doğumum pazartesi canım senin ne zaman
Normal doğum bekliyoruz canım p.tesi kontrole gittiğimde doğmamış olursa Cuma’ya sezaryen planlıyacak doktorum 39+5 te doğmuş olucak öyle olursa.
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz

Normal doğum bekliyoruz canım p.tesi kontrole gittiğimde doğmamış olursa Cuma’ya sezaryen planlıyacak doktorum 39+5 te doğmuş olucak öyle olursa.
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz
İnşallah canım sizde sağlıkla kavuşun heyecan dorukta valla

ben de buradayım cumartesi sezeryan inşallah. Test sonuçlarını paylaştığımız günlerden bu günlere… çok şükür elhamdülillah
İnşallah canım sizde sağlıkla kavuşun heyecan dorukta valla
Gerçekten öyle daha dün test yapmışız gibi çabuk geçti zaman
Net tarih beklemek de zor
Doğacak olması güzel bişey ama seçme şansım olsa ömür boyu karnımda taşımayı seçerdim

Arkadaşlar benim bugün kontrolüm vardı..doktorum acil sezaryene aldı..bebeğim de bende iyiyiz..oğlum biraz ufak ama iyi çok şükür
Çok güzel ya darısı bizlere olsun. Allah sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etn
mygenius canım senin doğumun ne zaman sanırım ikimiz kaldık sayfada aktif olanlardan
ben de varım 39+5 deyiz normal doğumu bekliyoruz. Sezeryan tarihi de umarım şaka yapmıştır ama 20 Mayıs dendi

Arkadaşlar benim bugün kontrolüm vardı..doktorum acil sezaryene aldı..bebeğim de bende iyiyiz..oğlum biraz ufak ama iyi çok şükür
Çok güzel ya darısı bizlere olsun. Allah sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etn
mygenius canım senin doğumun ne zaman sanırım ikimiz kaldık sayfada aktif olanlardan
ben de varım 39+5 deyiz normal doğumu bekliyoruz. Sezeryan tarihi de umarım şaka yapmıştır ama 20 Mayıs dendi

Canım nasıl 20 Mayıs diyor ya o zamana normal doğum haftasını bile geçmiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…