GözünüzaydınArkadaşlar benim bugün kontrolüm vardı..doktorum acil sezaryene aldı..bebeğim de bende iyiyiz..oğlum biraz ufak ama iyi çok şükür
Hayırlı saglikli olsun.goxun aydinArkadaşlar benim bugün kontrolüm vardı..doktorum acil sezaryene aldı..bebeğim de bende iyiyiz..oğlum biraz ufak ama iyi çok şükür
Benim doğumum pazartesi canım senin ne zamanmygenius canım senin doğumun ne zaman sanırım ikimiz kaldık sayfada aktif olanlardan
Ben de burdayimBenim doğumum pazartesi canım senin ne zaman
Çok teşekkür ederimHayırlı saglikli olsun.goxun aydin
Amin çok teşekkür ederimGözünüzaydınsağlıkla büyütün inşallah
Bişey sorucam canım 37+3 ü sata göre mi söylüyorsun transfer tarihine göre mi çünkü benim değişiyor doktorum satı baz alıyorBen de burdayimdaha dogurmadim. 37+3
Sata goreBişey sorucam canım 37+3 ü sata göre mi söylüyorsun transfer tarihine göre mi çünkü benim değişiyor doktorum satı baz alıyor
Çok özür dilerim gözümden kaçmışBen de burdayimdaha dogurmadim. 37+3
Normal doğum bekliyoruz canım p.tesi kontrole gittiğimde doğmamış olursa Cuma’ya sezaryen planlıyacak doktorum 39+5 te doğmuş olucak öyle olursa.Benim doğumum pazartesi canım senin ne zaman
Normal dogum gorunuyor o yuzden bilmiyom ne zamn.uygulamaya gore 18 mayisÇok özür dilerim gözümden kaçmışsenin ne zaman
İnşallah canım sizde sağlıkla kavuşun heyecan dorukta vallaNormal doğum bekliyoruz canım p.tesi kontrole gittiğimde doğmamış olursa Cuma’ya sezaryen planlıyacak doktorum 39+5 te doğmuş olucak öyle olursa.
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz
Hadi hayırlısı bakalım hakkınızdaNormal dogum gorunuyor o yuzden bilmiyom ne zamn.uygulamaya gore 18 mayis
ben de buradayımcumartesi sezeryan inşallah. Test sonuçlarını paylaştığımız günlerden bu günlere… çok şükür elhamdülillah
Gerçekten öyleİnşallah canım sizde sağlıkla kavuşun heyecan dorukta valla
Çok güzel ya darısı bizlere olsun. Allah sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etnArkadaşlar benim bugün kontrolüm vardı..doktorum acil sezaryene aldı..bebeğim de bende iyiyiz..oğlum biraz ufak ama iyi çok şükür
ben de varımmygenius canım senin doğumun ne zaman sanırım ikimiz kaldık sayfada aktif olanlardan
Çok güzel ya darısı bizlere olsun. Allah sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etnArkadaşlar benim bugün kontrolüm vardı..doktorum acil sezaryene aldı..bebeğim de bende iyiyiz..oğlum biraz ufak ama iyi çok şükür
ben de varımmygenius canım senin doğumun ne zaman sanırım ikimiz kaldık sayfada aktif olanlardan
Canım nasıl 20 Mayıs diyor ya o zamana normal doğum haftasını bile geçmiş olursunÇok güzel ya darısı bizlere olsun. Allah sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etn
ben de varım39+5 deyiz normal doğumu bekliyoruz. Sezeryan tarihi de umarım şaka yapmıştır ama 20 Mayıs dendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?