2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Çok güzel ya darısı bizlere olsun. Allah sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etn

ben de varım 39+5 deyiz normal doğumu bekliyoruz. Sezeryan tarihi de umarım şaka yapmıştır ama 20 Mayıs dendi
Bazı doktorlar 42. Haftaya kadar bekliyormuş içinize sinmiyorsa konuşup erken tarihe aldırma şansınız varsa aldırın
Hiç belirtiniz var mı benim ağrım falan yok nst de sancı da çıkmıyor

Bazı doktorlar 42. Haftaya kadar bekliyormuş içinize sinmiyorsa konuşup erken tarihe aldırma şansınız varsa aldırın
Bende de hiç çıkmıyor hiç doğum belirtiside yok beyfendinin keyfi yerinde

Canım nasıl 20 Mayıs diyor ya o zamana normal doğum haftasını bile geçmiş olursun

Ya benimmm doktor sen yapabilirsin deyip ısrarla normal doğumu bekliyo. Ben yoksa sezeryan istiyorum dedim de bunu bebek olmazsa 20 mayıs da alırım sezeryana dedi. Benim nst de çıkyo sancı arada evde de oluyor ama uzjn süreli değil sanki normal olamayacak gibi hissediyorum. Evde egzersiz yürüyüş her şey yapıyorum diz çöküp halı bile sildim hanımefendi bana mısın demiyor

Bende de hiç çıkmıyor hiç doğum belirtiside yo
Bi de kız erken gelir erkek geç gelir derler
Benim normalde belirtim yok akşam baş ağrısı ile acile gittim nst çektiler sancı var dediler ben bişey hissetmiyorum dedim serum taktılar tekrar nst çektiler ilk sancı çıkıyordu sonlarına doğru sancı kesildi ağrım olmayınca çıkardılar beni

Hiç bir nst de sancım çıkmadı ve pazartesi doğumum var bizimkinin hiç gelesi yok aşırı sinirlerim bozuluyor bu duruma hani ondanda bi çaba görsem zaten gelmek istiyor diye rahatlayacağım her şeye kafam takılıyor tüm duyguları aynı anda yaşıyorum.

Ben sancı olduğuna inanmıyorum ama baya çıktı dedi ebe ama tık yok bizde de canım merak etme bizim sonumuz da sezaryen görünüyor P.tesi tarih vericek doktorum

Ben sancı olduğuna inanmıyorum ama baya çıktı dedi ebe ama tık yok bizde de canım merak etme bizim sonumuz da sezaryen görünüyor P.tesi tarih vericek doktorum
Artık düşünüp durmaktan yoruldum inşallah her şey yolunda gider hepimiz için

hahah harbi ya nazlı çıktı bizim kızlar demek ki ay dün akşam annemlerde yemekte sol kasığıma acayip bi batma geldi masadan kaldırdı beni o dereceydi. Bi on dk uzandım geçtim sanki bıçak saplanıp acı biber sürülüyor gibiydi ilk kez öyle oldu. Doktor batmalar kramplar normal demişti bebek aşağıya indikçe oluyormuş uzun sürmeyince doktorumla iletişime geçmedim. Bana 12 Mayısa kadar doğmazsa suni sancı veririz dedi bakalım sezeryana halen yanaşmıyor

Sağlıklı olsunlar da
Bizim doktorumuz 40 I geçme taraftarı değil çok şükür ama suni sancı da hiç demedi. Yarın gidip sezaryen için tarih alıcam

Sağlıklı olsunlar da
Bizim doktorumuz 40 I geçme taraftarı değil çok şükür ama suni sancı da hiç demedi. Yarın gidip sezaryen için tarih alıcam
Amin amin bakalım ne zamana verecek merak ettim. İnsan bekledikçe stres oluyor zaten ya. 40 ı çok geçirmemek mantıklı bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…