Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

  • kız

    OY: 8 42,1%
  • erkek

    OY: 10 52,6%
  • ikiz kız

    OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

    OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

    OY: 0 0,0%
  • üçüz / çoğul

    OY: 1 5,3%

  • Ankete Katılan
    19
bak en iyisi ben sana şunu atayım kendin bak :KK70: ahahaha kafam karıştıııı

  • Abdominal (karın) ultrasonda ise durumu ayna yansıması olarak ele alabilirsiniz. Yani plasenta sağ tarafta ise bebeğin kız, sol tarafta ise bebeğin erkek olacağı düşünülür.
Ay neyse çok sinir bozucu zaten bu ayna görüntüsü olayı oldum olası :KK70: Yakında anlarız inşallah diyelim :KK70:
 
Beni doktorum her hafta cagiriyo bende bi sorun var heralde 🙈 herkesi 1 ay sonraya cagiriyorlar gerci benim de isime geliyor , o kadar kayiptan sonra sanirim temkinli olalim diye oyle yaptidigini dusunuyorum. Benim tup bebek doktorum gebelik takibi de yapiyor seviyorum onu biraz pahali falan ama guvendigim yer. Hemsirelerle de kanka olduk artik 😂 insallah sonuna kadar devam eder 🙏🏻
Benim de tüp bebek doktorum takip yapıyor benim de kaybım olduğu ıcın artık doktorumla devam edicem doğum falan pahalı ama yapacak bir şey yok😄
 
Öncelikle hangi ülke ? Ben her şeyiyle çok daha fazla beğendim desem...

Türkiye'de de sağlıkla ilgili kaynaklar aşırı israf ediliyor bence. Yani ne sebepten acile giderseniz gidin bir kan tahlili, bir iğne ya da serum, bir reçete... Herkesin evinde bir kutu dolusu kullanılmamış, bitirilmemiş, SKT bekleyen ilaçlar... 10 hastanın 9'u acillik hasta bile değil baktığınızda o yüzden hastaneler, acil servisler hep aşırı yoğun. Poliklinikler de öyle keza. Ama bizler hekim yetersizliğinden, sağlık personeli yetersizliğinden şikayet ediyoruz. Hekimler, sağlık çalışanları kötü koşullarda çalışmaktan mutlu değiller. Oysa sistemdeki basit düzenlemelerle bunun önüne geçebilmek de mümkün. İşte yurt dışındaki örnekler önümüzde.

Özel hastaneler deseniz tamamen ticarileşmiş şirketlerden başka bir şey değiller. Hastaya müşteri gözüyle bakıyorlar çoğu zaman. Ama yine de konfor açısından, hijyen açısından imkanı olan herkes özel hastanelerde tedavi görüyor. İşte bizler gibi doğum paketlerine kırk - elli bin lira para veriyor ve sonuçta herkes aynı doğumu yapıyor yani baktığınızda. Ülkemizde sağlık sisteminin geldiği bu noktaya karşı çok doluyum, çok üzgünüm maalesef.
irlanda. özel hastane ve özel okul olayını ben de hiç anlayamıyorum. Olurda sayıları bu derece fazla olmayabilirdi
 
irlanda. özel hastane ve özel okul olayını ben de hiç anlayamıyorum. Olurda sayıları bu derece fazla olmayabilirdi
Sanırım daha önce de sormuştum bu soruyu çünkü İrlanda cevabını aldığımı hatırlıyorum ama siz miydiniz emin değilim. Tabloda var mısınız??
 
Yaaa bakimmm çok merak ettim :KK70:
1F075821-92A1-4509-B3AA-A5DCC2397CDE.jpeg


Cinsiyet belli olsa da isim seçsem. Çok korkuyorum büyükler karışacak kocam benim tarafımı tutmayacak diye 🤣🤣
 
Bu sene erkek senesi galiba herkesin %90 erkek çıktı ultrasona göre bakalım tutacak mı merak ediyorum 😄
 
Eki Görüntüle 3425161

Cinsiyet belli olsa da isim seçsem. Çok korkuyorum büyükler karışacak kocam benim tarafımı tutmayacak diye 🤣🤣
Valla demek ki ben bu işten hiç anlamıyorum çünkü bana sorarsan bu da uzun hepsi ince uzun görünüyor yani :KK70: Sen her iki cinsiyet için de alternatif isimler düşün kocanı da şimdiden ikna et :KK70:
 
X