Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

  • kız

    OY: 14 38,9%
  • erkek

    OY: 21 58,3%
  • ikiz kız

    OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

    OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

    OY: 0 0,0%
  • üçüz / çoğul

    OY: 1 2,8%

  • Ankete Katılan
    36
Canım lazer kullanılabilir diyor bazı doktorlar. Benim de evde var. Üç ayı doldurunca kullanacağım. Bi de fitil kullandığım için akıntım çok. Onun bitmesini bekliyorum. Ben de ekmek yemekten şiştim malesef.
en azından yüzüme kullanayım diyorum ben de yoksa eski hâline geri dönecek. 3 ayın dolmasını bekleyeyim ben de o hâlde
 
benim bulantılar devam ama yemek yiyebiliyorum çok enteresan ya. ilk hamileliğimde asla yiyemiyordum. bu sefer yeme anında çok mutluyum ama öncesi ve sonrası full bulantı. ben de ekmek poğaça pilav ne varsa yiyorum ya hep karbonhidrat. önceki hamileliğimde çok sağlıklı beslenmiştim. suçlu hissediyorum biraz. 3 kg almışım şimdiden. bir de ev tipi lazer epilasyon aleti kullanan var mı acaba? güzellik merkezlerindeki gibi kuvvetli değil atışları ama kullanılır mı acaba
Ben de 3 ay dolunca kullanacağım sanırım canım. En azından deneyeceğim. Ama karın ve genital bölgeye atış yapmayacağım. Ya aslında ben şöyle okudum ev tipi lazer epilasyon cihazlarının karnın, rahmin, kesenin içindeki bebeğe tesir etmesi imkansızdır sadece deri altına kadar uzanır o atımlar. Ancak hormonlar o kadar dengesizdir ki anneye de faydası olmaz bu dönemdeki lazerin. Canını ekstradan fazla yakar. Bana da mantıklı gelmişti bu yorum.
 
Yüzde leke yapıyor canım dikkat et. Ben bıyık bölgeme yapmıştım çok pişman oldum. Çene kısmı iyi oluyor da bıyığa yapıyorsan dikkat et.
Kesinlikle katılıyorum. Ben de hayatımda hiç yüzümü almamışken şakaklarıma doğru biraz alıp atış yaptım. Aşırı derecede yara bere sivilce her şey yaptı ve leke de kaldı gerçekten.
 
Kizlar mayis annelerine yazdim :)) sayfaya hizli tiklarlen sizin sayfa gelmiş :) sağlikla gelsin bebişleriniz 🌸🌸💕
Olsun, arada uğrayın böyle gelecekten spoiler verin bize güzel oluyor 😅 Amin inşallah siz de en kısa zamanda iyileşin ve sağlıkla büyütün bebişinizi 🌸🥰
 
IMG_20240421_073427.jpg
kızlar 15 haftalık cinsiyet tahmininde bulunurmusunuz henüz öğrenemedim doktorum izinde
 
Kızlar Progestan kapsül kullanıyorum hamileliğim de fakat 2 yaş bir oğlum var yakın da emmeyi kesicem fakat bu ilacı almak sakıncalı mı emzirirken bir bilgisi olan var mı?
 
günaydın kızlar🌸
dün akşamdan beri karın ağrım ve tiksintim azaldı. dualar ediyordum azalsın diye ama şimdi de beni bir korku sardı…. bebiş iyi midir diye 🤔 10+5
 
X