Ay sağlıkla alın güzel haberler, doğum gününüzde şimdiden kutlu olsunİyiyizdir herhalde en son 7+3'te kalp atışı için gitmiştim bugün 9+4'teyiz. 12 şubata devlet hastanesine randevu aldım 2'li taramayı devlette yaptırmak için onu bekliyorum özeldeki doktoruma da 21 şubatta gideceğim doğum günüm olduğu için o gün gitmek istedim :) Kızlar bu arada Sompo Sigorta'da doğum paketi var. Beylikdüzü civarında oturanlar için Medicana'da 9 tane doktor kontrolü artı doğuma 41 bin dediler çok mantıklı geldi bana. Siz de araştırabilirsiniz.
Çok iyi yaaaAşkolsun hayatım sen=ben skfdsf happymomdaki günlük mesajlar, femometerdaki takip sistemi ve hamilelik+ 'ın o muhteşem bebek simülasyonu. asla vazgeçemem birinden bile
Aynen devam. Napalım benim anam da deliymiş desinÇok iyi yaaa9 ay devam edicez galiba biz bunlaraa
Bende cinsiyet için 19 Martı bekleyebilir miyim diye düşünüp duruyorum ilk evlilik yıldönümümüz o zamana 16 hafta olucaz ama bekleyemem gibi yazarken bile çok geç geldi erkenden öğrenebilirsek öğrenelimİyiyizdir herhalde en son 7+3'te kalp atışı için gitmiştim bugün 9+4'teyiz. 12 şubata devlet hastanesine randevu aldım 2'li taramayı devlette yaptırmak için onu bekliyorum özeldeki doktoruma da 21 şubatta gideceğim doğum günüm olduğu için o gün gitmek istedim :) Kızlar bu arada Sompo Sigorta'da doğum paketi var. Beylikdüzü civarında oturanlar için Medicana'da 9 tane doktor kontrolü artı doğuma 41 bin dediler çok mantıklı geldi bana. Siz de araştırabilirsiniz.
Biz bugün tam bir bebek görünümü olduk bak teyzesiii bak da biras daha heyecana kapıllAynen devam. Napalım benim anam da deliymiş desin
Bebek biraz büyüyüp ölçümler netleşince doktorlar da zaten sat ı güncelleyebiliyorlar canım, ileri ki haftalarda duruma göre günceller senin satın bu derler, öyle ilerleriz inşallahanladım benim 35 gün adet döngüm mesele yumurtlama günüm daha geç olduğu için bende neredeyse 1 hafta gerideyim sat aynı olan arkadaşlardan
Çok değişik duygular gerçekten seviniyorum her gün geçtikçeHahahaas hatta kontrole gittik geldik geçen günün sonunda yine saat 00:00 oldu uygulamaya giriyorum eşim nasıl gülüyor gerçeğini gördük ya bugün diyor napıcaksın onu
Bende happymom kullaniyodum sadece diğerlerine de bakicam merak ettimSöylesem mi acaba biraz fazla
1. HappyMom
2. Hamilelik +
3. Femometer
Hepsine de bakıyorum
Aynıyız cnm bende yok öyle bir ağrı hareket ettiğim için dir galiba akşamları oluyor bende gündüz ağrım olmuyor ani hareket edince sağ tarafıma bıçak saplaniyor sanki birde oturunca hissediyorum ağrıyıKızlar 7+3'üm bugün regl olacakmış gibi ağrı yaşadım. Benimle aynı haftada olup ağrı yaşayan var mı?
Ama sıkıntı yapmıyorum kese genişleyip büyüdüğü için kendine yer açıyor bambamlarKızlar 7+3'üm bugün regl olacakmış gibi ağrı yaşadım. Benimle aynı haftada olup ağrı yaşayan var mı?
İçini ferah tut canım Allah'ın izniyle birşey olmazYolculuk için kendi doktorum da öyle söylemişti kendi aracınızla sıkıntı olmaz diye ama lekelenme olunca başka doktora gitmiştik o da ilk üç ay önermiyoruz gidersen ben sorumlu değilim dedi bi zaten doktor da bi garipti emin olamadım anlıcan
BenKızlar bel ağrısı yaşayanınız var mı?
Hamilelikten de olabilir tabi ağrı ama harektsiz kalmak da ağrı yapar ağır olmamakla birlikte hareket çok gerekliBenbelim ağrıyor ara ara o kadar iş yapmama ma rağmen kalkıp biraz ayakta kalsam hemen bel ağrısı oluyor
Çok yeni diye korkudan hareket te edemiyorumHamilelikten de olabilir tabi ağrı ama harektsiz kalmak da ağrı yapar ağır olmamakla birlikte hareket çok gerekli
Korkma canım hareket iyi gelir kan akışını sağlar sadece hafif tempo yürüyüş bile yapsam yeterli olur ben öyle yapıyorum meselaÇok yeni diye korkudan hareket te edemiyorum
Yüryüş yapmak isterim ama işte oğlum tek evde kalamz onunlada yürüyüş zor oluyorKorkma canım hareket iyi gelir kan akışını sağlar sadece hafif tempo yürüyüş bile yapsam yeterli olur ben öyle yapıyorum mesela
6 hafta canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?