2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ya kızlar bebişlere eldiven giydiriyor musunuz ben hep eldiven giydiriyordum eşimle annem bugün artık giydirmeyelim çocuk iki buçuk aylık oldu elleri rahat hareket etsin keşfetsin diyorlar ama giydirmeyince de buz gibi oluyor ya elleri

Sana bir tek şunu söyleyebilirim. Hep böyle devam etmeyecek. Sende kendine sürekli bunu söyle. Şanslısın ki hem annen hem kv desteğe geliyor. Benim ilk kızım öyleydi ve tek başımaydım. Kolik bebek çok zor inşallah geçecek bu günler.

Ben de giydirmeyi bıraktım canım dedikleri çok doğru keşfetmesi lazım dokunarak öğrenmesi lazım. Eli üşüsün sorun olmaz çok içine sinmiyorsa uyurken giydirirsin eldiven

Zeytinyağ kakada işe yarıyor ama probiyotik görevi görmez yani gaza faydası olmaz canım
kaka yaptırıyor mu yani? öyleyse bir iki damla versem sorun olmaz di mi kakayı yaparken gazı da çıkar gibi geldi bana. bir de şöyle bir şey var çocuk gaz çıkarıyor ama zorlanmaya devam ediyor. herkes gaz olduğundan ıkınıyor diyor ama bebekler bizden farklı mı? ben de kabız olunca zorlanıyorum tuvaletimi yaparken zorlanıyorum. bilmiyorum annelik iç güdüm bana kakasını yapamadığı için zorlanıyor diyor

Bugün dördüncü gün yapmadı fitil ile yaptırdım. İki haftadır bizimde öyle ama kilo aldı

Ben de öyle düşünerek kaldırdım eldivenleri. emerken filan bana ya da memeye dokunması hoşuma gidiyor

yaaa bizim hepatit aşısında tek iğnede çok kötü oldu yavrum. ağlaması uzun sürmüyor ama gözünde o korku okunuyor hiç kıyamıyorum. inşallah çok sıkıntı vermez bakalım

Ben Nurse Harveys kullanmadan önce 2 kere verdim zeytinyağ canım annem ebe verebilirsin dedi güvendim verdim ve yaptı kaka Ama Nurse Harveys kullanmaya başladım kaka yapıyor şu an. Denk mi geldi bilmiyorum Ikınma konusunda bizimki de kaka yaparken ıkınıyor kuzum. Kabız da değil kabız olması için kakanın da katı olması lazım diyor doktorlar. Baya sulu kakası ama yaparken sesli onun farklı bir ismi varmış unuttum şu an ama sindirim sisteminin oluşmamasından oluyormuş yani kabız değilmiş. Tedavisi de yok diyor doktorlar 3.ya da 4.ayda düzeliyormuş

Ben hiç eldiven giydirmedim ya, sanki çocuk rahat edemez gibi geliyor bana

Benim bebiş de ne kundak seviyor ne sling Yenidoğanlar sıkışık his sever diyorlardı hiç gelemiyor sıkışmaya Kıyafette ben de yenidoğan çok az almıştım, Allah’tan hediye filan geldi de onları giydiriyorum hala Maşallah 5 kiloyu geçti mi

ya en baştan nurse harveys mi kullansaydım acaba. ama bizim bu sorun yeni ortaya çıktı aslında hiç ıkınma ağlama yoktu 2 damla kullandık ikisi de pek etkili değil. bugün de kaka yapmazsa yarın zeytinyağı vericem. kaç damla vermiştin canım

Biberon ısıtıcısı kullanan var mı? Sıcaklığını ayarlamaktan yoruldum. Memnun olup önereceğiniz markalar nelerdir?

Ben hiç giydirmedim elleri zaten soğuk oluyor dolaşım sisteminden ötürü. Elleriyle keşfetmesi lazım evet

Bizimki tırnaklarını jilet yerine kullandığı için mecbur kullandık Tırnağını kesiyorum kenarda kalan kısacık tırnakla yoluyor kendini sıpa
Şu elektronik törpülerden öneririm bizimki de çok çiziyor yüzünü o törpüyle sivri kısımları hallediyoruz. Bi de çizdiği yere sütümden sürdüğümde birkaç saate hemen geçiyo tavsiye ederim denemediysen

Ben bırakalı cok oldu. Zatwn cıkarıyodu eldiveni hep yenidoganken bile cok giyemedik

Bizimki tırnaklarını jilet yerine kullandığı için mecbur kullandık Tırnağını kesiyorum kenarda kalan kısacık tırnakla yoluyor kendini sıpa
Ben hep törpü yaptım dogdugundan beri. Emerken memeye degdiginde acı oluyo benimde ozaman tırnak uzamış diyorum torpuluyorum. Ozaman cizme olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…