Sinirimden geçmiş bulundum. Geçin siz yatağa ben kalırım burda dedi ama geldim bi defa. Şimdi de koltuğun tepesinde çocuk başında bekliyorum ne diyim. İzmir’de olsaydınız keşke de böyle buluşup bebelerle az dertleşip kafa dağıtsaydık….Onu gönder kız oturma odasına
Benimki yarım saat uyudu, şimdi emiyor bakalım ne zaman uyuyacakSinirimden geçmiş bulundum. Geçin siz yatağa ben kalırım burda dedi ama geldim bi defa. Şimdi de koltuğun tepesinde çocuk başında bekliyorum ne diyim. İzmir’de olsaydınız keşke de böyle buluşup bebelerle az dertleşip kafa dağıtsaydık….
Uyandı benimki de emzirdim koydum yatağa bakalım…Benimki yarım saat uyudu, şimdi emiyor bakalım ne zaman uyuyacak
Bizimki de öyleydi Sanki bi anda böyle bi yerden düşmüş kadar canı yanmış gibi ağlamaya başladı. Gezdirincr duruyordu sonra daha da beter ağlamaya başladı. Nefesi kesiliyordu artık ağlamaktan. En son baygın bitkin yattı çok üzüldüm çünkü elimden bişey gelmiyor. İlk zamanlar gazdan dolayı böyleydi şimdi neyden dolayı anlamadımBenimki de gündüz uyudu bayağı. Saat 4.40ta yazıyorum saatlerdir uyutmaya çalışıyorduk, şimdi uyudu. Bikaç gündür gece saat 4-5 ten önce uyumuyor. Ben de evde dolandım bayağı, eşimle battaniyenin iki ucundan tutup salladık da daldı sonunda uykuya. Pertim çıktı.
Yine gaz olabilir canım anlık gelmiştir yoğun bir gaz ya da kakası sıkıştırmıştırBizimki de öyleydi Sanki bi anda böyle bi yerden düşmüş kadar canı yanmış gibi ağlamaya başladı. Gezdirincr duruyordu sonra daha da beter ağlamaya başladı. Nefesi kesiliyordu artık ağlamaktan. En son baygın bitkin yattı çok üzüldüm çünkü elimden bişey gelmiyor. İlk zamanlar gazdan dolayı böyleydi şimdi neyden dolayı anlamadım
Hiç bozma canım benceKızlar bebemle istanbula geldim şimdi geldiğimi duyan herkes görüşmek istiyo ama ben oğlanın düzeni bozulcak diye korkuyorum ya. Arkadaşlarım çalıştığı için mecbur akşam görüşmemiz lazım ama ben bebeyi 8 buçukta gece uykusuna hazırlıyorum epeydir gece uykusu çok güzelbozulursa naneyi yerim yani napsam bilemedim
Ama o zaman kimseyi göremeden dönerimHiç bozma canım bence
Canım sen evlerine mi gideceksin, onlar mı gelecek, dışarıda mı buluşacaksınızKızlar bebemle istanbula geldim şimdi geldiğimi duyan herkes görüşmek istiyo ama ben oğlanın düzeni bozulcak diye korkuyorum ya. Arkadaşlarım çalıştığı için mecbur akşam görüşmemiz lazım ama ben bebeyi 8 buçukta gece uykusuna hazırlıyorum epeydir gece uykusu çok güzelbozulursa naneyi yerim yani napsam bilemedim
Olduğun eve çağırsan öyle görüşebilirsiniz canım ben öyle yapmıştımKızlar bebemle istanbula geldim şimdi geldiğimi duyan herkes görüşmek istiyo ama ben oğlanın düzeni bozulcak diye korkuyorum ya. Arkadaşlarım çalıştığı için mecbur akşam görüşmemiz lazım ama ben bebeyi 8 buçukta gece uykusuna hazırlıyorum epeydir gece uykusu çok güzelbozulursa naneyi yerim yani napsam bilemedim
Canım sen evlerine mi gideceksin, onlar mı gelecek, dışarıda mı buluşacaksınız
Evde görüşcez de sorun şu benim oğlum memede yanımda yatarak uyuyo bazen 2 3 saat sürüyo derin uykuya dalması misafir varken nasıp yapcam ama ben de çok sıkıldım özledim arkadaşlarımıOlduğun eve çağırsan öyle görüşebilirsiniz canım ben öyle yapmıştımbebişi de bi ufak görürler uykuda
Ben örtmüyorum bebeğimin üstünü gece uyurken üşür mü acaba diyorum ama ensesi sıcacık hep. Siz örtüyor musunuz ? Bende ya kısa kollu zıbın + patikli tulum ya da uzun kollu zıbın yelek giydiriyorumÜşümez merak etmeyin bi kere gece petekler açıktı 24 derece olmuş oda bebeğimin burnu tıkanmış çok rahatsız uyandı artık kapatıyorum o yüzden
Canım bir günden bir şey olmaz, biz dün dışardaydık 10 da uyudu derin uykuya dalması 11 i buldu ama arada böyle olur yani, sonra tekrar düzen oturtursun, senin de biraz kafanı dağıtman lazımEvde görüşcez de sorun şu benim oğlum memede yanımda yatarak uyuyo bazen 2 3 saat sürüyo derin uykuya dalması misafir varken nasıp yapcam ama ben de çok sıkıldım özledim arkadaşlarımıbir günde bozulur mu düzeni acaba
Dimi bir günde bozulmaz yani bozulursa çok üzülürümCanım bir günden bir şey olmaz, biz dün dışardaydık 10 da uyudu derin uykuya dalması 11 i buldu ama arada böyle olur yani, sonra tekrar düzen oturtursun, senin de biraz kafanı dağıtman lazım
Yani ben bozulacağını düşünmüyorum ama bozulursa da, 2 3 güne tekrar oturtursun düzeni. Yani bu çocuk hastalanacak, eve biri gelince uyumak istemeyecek, diş zamanı gelecek hani illaki bu düzen bir şekilde sekteye uğrayacak yani. Önemli olan senin o düzene tekrar dönmeye karalı olmanDimi bir günde bozulmaz yani bozulursa çok üzülürüm
Canım bir günden bir şey olmaz, biz dün dışardaydık 10 da uyudu derin uykuya dalması 11 i buldu ama arada böyle olur yani, sonra tekrar düzen oturtursun, senin de biraz kafanı dağıtman lazım
Kız biz hasta olduk ya düzeni kacıyo zaten ya cok uyuyo ya uyumuyo hep aynı çizgide gitmez kiDimi bir günde bozulmaz yani bozulursa çok üzülürüm
Yani ben bozulacağını düşünmüyorum ama bozulursa da, 2 3 güne tekrar oturtursun düzeni. Yani bu çocuk hastalanacak, eve biri gelince uyumak istemeyecek, diş zamanı gelecek hani illaki bu düzen bir şekilde sekteye uğrayacak yani. Önemli olan senin o düzene tekrar dönmeye karalı olman
Bebek için düzenimi değiştirmem beraber gezeriz diye büyük büyük konuşuyodum hep ne dediysem başıma geldi ya dışarı çıkmaya korkar oldum. Doğru diyosunuz her günümüz aynı olamaz yani illa değişkenler olacak alışsın o da biraz napiimKız biz hasta olduk ya düzeni kacıyo zaten ya cok uyuyo ya uyumuyo hep aynı çizgide gitmez kisen kafanı dagıt. Ben ilk dısarı cıktıgında durmuyo cocuk die cok süre erteledim. Ama ilk cıktıgında uyudu hep. Bişey oldu sandım yani. Sonra biraz uzun yola gidemem diodum. Tek tek hepsini öğrendik. Benim korktugum gibi bi durum hiç yasamadık.
Aynen öyle canım alışacaklar, biraz daha büyüdüklerinde her şey daha kolaylaşacak merak etmeBebek için düzenimi değiştirmem beraber gezeriz diye büyük büyük konuşuyodum hep ne dediysem başıma geldi ya dışarı çıkmaya korkar oldum. Doğru diyosunuz her günümüz aynı olamaz yani illa değişkenler olacak alışsın o da biraz napiim
Ahahah aynı ben.gezmeyi bırak İlk ay tuvalete gidememe şokuBebek için düzenimi değiştirmem beraber gezeriz diye büyük büyük konuşuyodum hep ne dediysem başıma geldi ya dışarı çıkmaya korkar oldum. Doğru diyosunuz her günümüz aynı olamaz yani illa değişkenler olacak alışsın o da biraz napiim
Düzelmez bence bizde gittik geldik farklı saatlerde uyudu ama bilemiyorum da tabii çocuktan çocuğa değişebilirEvde görüşcez de sorun şu benim oğlum memede yanımda yatarak uyuyo bazen 2 3 saat sürüyo derin uykuya dalması misafir varken nasıp yapcam ama ben de çok sıkıldım özledim arkadaşlarımıbir günde bozulur mu düzeni acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?