- 17 Temmuz 2022
- 4.563
- 3.935
- 83
- 30
Ah canıııım hepimiz depresyondayız o zamanKızlar ya ben depresyonda falan mıyım acaba? Çocuk huysuz uyumuyor falan ben daha huysuz durup durup kocama çattım. Çocuk kolumda uyudu yerine koydum 5 defa uyandı. Durdum hüngür hüngür ağladım artık. Ağladım diye daha da pişmanlık çekiyorum. Yerimde olmak isteyen tonlarca insan var diyorum ama engel olamıyorum. Sanki herkes şu annelik işini beceriyor da bir tek ben böyle sabırsız tahammülsüz cadı oldum gibi. Aman ne bileyim ya.
Aha ben işte
Evet hele bugün kakası çok tuhaftı yeşil sümüksü lif gibi uzun uzun şeyler vardıBizimse aşılardan sonra hep öyle hem gaz hem kaka hem çok hem mukuslu hem sesli hepsi bir arada valla aşılar sonrası kakadan atiyormus öyle dedi doktoru ateş yapmadı bizde çok şükür
Günde 30 gr beklenen demişti bizim doktor yani içiniz rahat olsunKızlar ya boşuna üzülmüşüm o doktor yüzünden. 1 hafta arayla kilo baktırdım günde 30 gr almış çocuk daha ne olsun dimi
Bize ebe 500 grm almasını bekleriz dedi. Bu aydan sonra düsüyomus hatta iyice 6. Ay mu dedi tam emin değilim ozaman almayabilir bile dediKızlar ya boşuna üzülmüşüm o doktor yüzünden. 1 hafta arayla kilo baktırdım günde 30 gr almış çocuk daha ne olsun dimi
Harika zaten 20-30 arası demişti doktor bana, üst sınır seninki çok çok güzel. Darısı başımızaKızlar ya boşuna üzülmüşüm o doktor yüzünden. 1 hafta arayla kilo baktırdım günde 30 gr almış çocuk daha ne olsun dimi
Kendinize yüklenmeyin. Düşe kalka yapıyoruz hepimiz. Allah size güç kuvvet versinKızlar ya ben depresyonda falan mıyım acaba? Çocuk huysuz uyumuyor falan ben daha huysuz durup durup kocama çattım. Çocuk kolumda uyudu yerine koydum 5 defa uyandı. Durdum hüngür hüngür ağladım artık. Ağladım diye daha da pişmanlık çekiyorum. Yerimde olmak isteyen tonlarca insan var diyorum ama engel olamıyorum. Sanki herkes şu annelik işini beceriyor da bir tek ben böyle sabırsız tahammülsüz cadı oldum gibi. Aman ne bileyim ya.
Bizimde 31 cm di doğduğunda. Şimdi 37 oldu üç ayı geçtik. Normal sınırlar içerisinde ama en alt sınırda baş çevresi. O yüzden merak ettim prematüre için sizinde aynı mı durum diye.canım bizim baş çevresi anne karnında da biraz ileriden gidiyordu, doğunca da bir süre öyle gitti. senin bebeğin kaç haftalık doğdu? ona göre fark ediyordur muhtemelen. bu ay 1,5 cm artmış bizim. 33 haftalık 31,5 cm baş çevresiyle doğmuştu. şu an düzeltilmiş 80 günlük. toplam ne kadar arttığını aşı kartına bakınca yazayım sana. ama alt sınırdan düşük olsa doktor söylerdi? bişey söylemediler mi
Ya aslında iyi kilo almış normal sınırlar içinde ama hastanede kaldı doğum kilosunun çok altına düştüğü için persentile göre alt sınırda kaldı doktor da o yüzden zayıf dedi muhtemelenBize ebe 500 grm almasını bekleriz dedi. Bu aydan sonra düsüyomus hatta iyice 6. Ay mu dedi tam emin değilim ozaman almayabilir bile dedi
Yok kuzum vermiyorum mama yemiyorda zaten emdikten sonrada bir kısmını kusuyorMama veriyor musun canım
Canım bizim de doğum kilomuzun altına düşmekten ve bi süre kilo alamamaktan kaynaklı kilomuz düşük ama doktor aradaki farka ve günlük 20-30 gr arasında olmasına göre değerlendiriyor. Normal 3 aylık bebeğe göre düşük gelebilir ama artışı iyi dedi bize de. Canını sıkma, ne güzel bebişin sadece anne sütüyle günlük 30 gr alıyor, harika benceYa aslında iyi kilo almış normal sınırlar içinde ama hastanede kaldı doğum kilosunun çok altına düştüğü için persentile göre alt sınırda kaldı doktor da o yüzden zayıf dedi muhtemelen
Canım gaaaayet normal bir yeni annesinKızlar ya ben depresyonda falan mıyım acaba? Çocuk huysuz uyumuyor falan ben daha huysuz durup durup kocama çattım. Çocuk kolumda uyudu yerine koydum 5 defa uyandı. Durdum hüngür hüngür ağladım artık. Ağladım diye daha da pişmanlık çekiyorum. Yerimde olmak isteyen tonlarca insan var diyorum ama engel olamıyorum. Sanki herkes şu annelik işini beceriyor da bir tek ben böyle sabırsız tahammülsüz cadı oldum gibi. Aman ne bileyim ya.
Ah canım hepimiz aynıyız ben mesela eski beni çok özlüyorum o bağımsız hallerimi saatlerce kahve keyfi yapıp kitap okuduğum zamanları artık bunlar olmadığı için gergin ve mutsuz bir ruh halim var birde gündüz uykusu hiç olmayan bir bebek olunca yeme içme bile lüks oluyor birden değişen hayat bizi istemsiz geriyor. Bebeğimi çok çokk seviyorum elbette ama insan bunları düşünüp mutsuz olabiliyorKızlar ya ben depresyonda falan mıyım acaba? Çocuk huysuz uyumuyor falan ben daha huysuz durup durup kocama çattım. Çocuk kolumda uyudu yerine koydum 5 defa uyandı. Durdum hüngür hüngür ağladım artık. Ağladım diye daha da pişmanlık çekiyorum. Yerimde olmak isteyen tonlarca insan var diyorum ama engel olamıyorum. Sanki herkes şu annelik işini beceriyor da bir tek ben böyle sabırsız tahammülsüz cadı oldum gibi. Aman ne bileyim ya.
Bildiğim kadarıyla kan yoksa sıkıntı yokKızlar bebeğimde bazen mukuslu kaka ve kötü kokulu oluyor bugünde öyle ve aşırı huzursuz yarın doktora gideceğiz bu durumları yaşayan var mı ?
yok canım bizim öyle değil, 40ı geçmişti en son ama bizim kafa hep bir tık büyük gidiyor. babasının da kafası büyük. genetik diye düşünüyorum. hatta ben de bir tık büyük olmasından rahatsız olmuştum ama şimdi normal görünüyor galiba. ya da gözüm alıştıBizimde 31 cm di doğduğunda. Şimdi 37 oldu üç ayı geçtik. Normal sınırlar içerisinde ama en alt sınırda baş çevresi. O yüzden merak ettim prematüre için sizinde aynı mı durum diye.
Kız kakası kokmayan bebe var mı. Ben normal zannediyorum bu durumu.Kızlar bebeğimde bazen mukuslu kaka ve kötü kokulu oluyor bugünde öyle ve aşırı huzursuz yarın doktora gideceğiz bu durumları yaşayan var mı ?
Canım kokuyordu ama hiç bu kadar kötü kokmazdıKız kakası kokmayan bebe var mı. Ben normal zannediyorum bu durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?