- 15 Nisan 2023
- 823
- 480
- 33
Evet aslında doktorumuzda öyle söyledi ama aşırı huzursuz da olunca acaba üşüttü mü diye düşündüm. Evde nasıl giydiriyorsunuz acaba kaç derece oluyor ev ısısı üşüttüğümü düşünüyorum benBildiğim kadarıyla kan yoksa sıkıntı yok
bizim de günde bir kere filan oluyor ve neden olduğunu hiç anlamıyorum. en muhtemel sebep gaz. iki memede de huysuzlanıyor mu? yoksa birinde yapıyor diğerinde yapmıyor mu? benim sağda huzursuz mesela, tutup bırakıyor ağlıyor falan ama sola geçiyoruz rahatlıyor. bu da kafamı karıştırdıŞu memede kavga olayı tam bitti diyorum veya azaldı diyorum yeniden başlıyor. Çok çok yoruluyorum mental olarak ya…
Ev 22-23 arası değişiyor gece odamızda peteği kapatıyorum 21 derece oluyor. İki şekilde giydiriyorum, ya askılı/kısa kollu zıbın+patikli tulum ya da uzun kollu zıbın+pamuklu yelek+patikli alt. Yani iki kattan fazla asla giydirmiyorum ama göğsünü ensesini kontrol ediyorumEvet aslında doktorumuzda öyle söyledi ama aşırı huzursuz da olunca acaba üşüttü mü diye düşündüm. Evde nasıl giydiriyorsunuz acaba kaç derece oluyor ev ısısı üşüttüğümü düşünüyorum ben
Ya o kadar belirsiz ki çok mutsuzum ben bu yüzden. Gazını çıkarınca da değişmiyor ki. Yani bazen çok güzel emiyor sağı da solu da. Ama bazen daha başlangıçta bazen iki üç dk sonra başlıyor ağlamaya. Eskiden sadece akşamları olurdu şimdi günün hangi saati olacağı belli değil. İki gün önce hastaneye gittik birkaç saat kalmamız gerekiyordu korkudan mama aldım yanıma ya emmezse diye, çok şükür gayet güzel emdi hastanede emzirme odasında ama bu tedirginlik öldürüyor benibizim de günde bir kere filan oluyor ve neden olduğunu hiç anlamıyorum. en muhtemel sebep gaz. iki memede de huysuzlanıyor mu? yoksa birinde yapıyor diğerinde yapmıyor mu? benim sağda huzursuz mesela, tutup bırakıyor ağlıyor falan ama sola geçiyoruz rahatlıyor. bu da kafamı karıştırdı
Bende böyle giydiriyorum evimiz büyük biraz zor ısınıyor 21 derece genelde yatarkende 20 falan oluyor bende sizin gibi giydiriyorumEv 22-23 arası değişiyor gece odamızda peteği kapatıyorum 21 derece oluyor. İki şekilde giydiriyorum, ya askılı/kısa kollu zıbın+patikli tulum ya da uzun kollu zıbın+pamuklu yelek+patikli alt. Yani iki kattan fazla asla giydirmiyorum ama göğsünü ensesini kontrol ediyorum
Sizde alerji belirtisi gibi bir durum var mı ? Alerjik bebeklerde belirtiler içinde meme reddide okumuştum inşallah yoktur tabi ama aklıma gelince yazmak istedim.Ya o kadar belirsiz ki çok mutsuzum ben bu yüzden. Gazını çıkarınca da değişmiyor ki. Yani bazen çok güzel emiyor sağı da solu da. Ama bazen daha başlangıçta bazen iki üç dk sonra başlıyor ağlamaya. Eskiden sadece akşamları olurdu şimdi günün hangi saati olacağı belli değil. İki gün önce hastaneye gittik birkaç saat kalmamız gerekiyordu korkudan mama aldım yanıma ya emmezse diye, çok şükür gayet güzel emdi hastanede emzirme odasında ama bu tedirginlik öldürüyor beni
Üşümez merak etmeyin bi kere gece petekler açıktı 24 derece olmuş oda bebeğimin burnu tıkanmış çok rahatsız uyandı artık kapatıyorum o yüzdenBende böyle giydiriyorum evimiz büyük biraz zor ısınıyor 21 derece genelde yatarkende 20 falan oluyor bende sizin gibi giydiriyorum
Bugün osman gönlüal yayınladı o mukuslu kaka videosunu.Kızlar bebeğimde bazen mukuslu kaka ve kötü kokulu oluyor bugünde öyle ve aşırı huzursuz yarın doktora gideceğiz bu durumları yaşayan var mı ?
ama sanırım aynı şeyi yaşamıyoruz ya. benim hiç emmiyor değil, sadece tutup tutup bırakıyor. yani 10 dk da emecekse 20 dk sürüyor emmesi ama sonuç olarak emiyor. biraz kıvrana kıvrana, başını geri ata ata emiyor. yapmıyordu bir süredir, bu hafta yine başladı :/Ya o kadar belirsiz ki çok mutsuzum ben bu yüzden. Gazını çıkarınca da değişmiyor ki. Yani bazen çok güzel emiyor sağı da solu da. Ama bazen daha başlangıçta bazen iki üç dk sonra başlıyor ağlamaya. Eskiden sadece akşamları olurdu şimdi günün hangi saati olacağı belli değil. İki gün önce hastaneye gittik birkaç saat kalmamız gerekiyordu korkudan mama aldım yanıma ya emmezse diye, çok şükür gayet güzel emdi hastanede emzirme odasında ama bu tedirginlik öldürüyor beni
Aa gözümden kaçmış teşekkür ederim izledim şimdiBugün osman gönlüal yayınladı o mukuslu kaka videosunu.
Benim de öyle başladı, bazen halen öyle, bazen sorunsuz emiyor asla anlayamıyorumama sanırım aynı şeyi yaşamıyoruz ya. benim hiç emmiyor değil, sadece tutup tutup bırakıyor. yani 10 dk da emecekse 20 dk sürüyor emmesi ama sonuç olarak emiyor. biraz kıvrana kıvrana, başını geri ata ata emiyor. yapmıyordu bir süredir, bu hafta yine başladı :/
Asi sonrası oldu bizde 2 defaKızlar bebeğimde bazen mukuslu kaka ve kötü kokulu oluyor bugünde öyle ve aşırı huzursuz yarın doktora gideceğiz bu durumları yaşayan var mı ?
Ben varım ve iye var kızımda.Kızlar bebeğimde bazen mukuslu kaka ve kötü kokulu oluyor bugünde öyle ve aşırı huzursuz yarın doktora gideceğiz bu durumları yaşayan var mı ?
Benimki de gündüz uyudu bayağı. Saat 4.40ta yazıyorum saatlerdir uyutmaya çalışıyorduk, şimdi uyudu. Bikaç gündür gece saat 4-5 ten önce uyumuyor. Ben de evde dolandım bayağı, eşimle battaniyenin iki ucundan tutup salladık da daldı sonunda uykuya. Pertim çıktı.Kızlar az önce bebeğim dayanılmayacak şekilde ağladı. Böyle olduğu zaman mama verip uyutuyorduk şimdi mamayı da reddediyor emmeyi de reddediyor kucağımızda gezdirirken duruyordu az önce o da olmadı. Sebepsiz yere iki gündür emmeyi reddediyordu bugün mama verdim akşam eşim tutarken aniden kendiliğinden ağladı. Kriz tuttu 3 saattir mızmızdı. Ağlamaktan sesi kısıldı bi anda eşimin kollarında uyuya kaldı. Akşamdan beri uyutmaya çalışıyordum uyumuyordu
Ah canım hepimiz aynıyız ben mesela eski beni çok özlüyorum o bağımsız hallerimi saatlerce kahve keyfi yapıp kitap okuduğum zamanları artık bunlar olmadığı için gergin ve mutsuz bir ruh halim var birde gündüz uykusu hiç olmayan bir bebek olunca yeme içme bile lüks oluyor birden değişen hayat bizi istemsiz geriyor. Bebeğimi çok çokk seviyorum elbette ama insan bunları düşünüp mutsuz olabiliyor
Kız bebek agladı mı ben de cinleniyom. Gecen gun aglarken babası ogluma sus oglum sen aglayınca ananında ayarı kaçıyo dedi. Resmen kavga ediyorum. Dün ateşlenincede öyle olduk. Biz evlilik hayatımızda etmedigimiz kavgayı bebenin basında edıyoz sanki
Yok hiçbirimiz beceremiyoruz üzülme :)
Ah canıııım hepimiz depresyondayız o zamanbebeğe sinirlenemediğim için bütün stresimi etraftakilerden çıkartıyorum ve bunu yaptığımın farkında bile değilim. Kaşlarım sürekli çatık tani farkedip düzeltiyorum bazen. Kolay değil bebek bakmak bunlar çok normal üzülme
Kendinize yüklenmeyin. Düşe kalka yapıyoruz hepimiz. Allah size güç kuvvet versin
Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim Allah hepimize gayret kuvvet versin.Canım gaaaayet normal bir yeni annesinhepimiz aynı durumdayız. Ben de herkesle kavga ettim, ağladım, bağırdım, çağırdım. Kısmetse haftaya terapiye gideceğim babasıyla bi saat idare edebilirse benim için harika olacak. Başa çıkmak kolay değil bence, hiçbir şey değişmemiş gibi başarabilenlerin de arka planının öyle olduğunu hiç sanmıyorum. Bugünler de geçecek, inşallah sağlıkla geçsin
Bizimki de gözünü 2 de açtı bu saatte yeni uykuya daldı hala kımıl kımılBenimki de gündüz uyudu bayağı. Saat 4.40ta yazıyorum saatlerdir uyutmaya çalışıyorduk, şimdi uyudu. Bikaç gündür gece saat 4-5 ten önce uyumuyor. Ben de evde dolandım bayağı, eşimle battaniyenin iki ucundan tutup salladık da daldı sonunda uykuya. Pertim çıktı.
Mesela az önce çocuğu horlayarak uyandırdı seslendim duymadı dürttüm olmadı çocuk iyice uyandı bana terelelli geldi kalktım çocuğu da aldım oturma odasına geçtim kavga edip.Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim Allah hepimize gayret kuvvet versin.
Fakat biz eşimle ciddi kavgalar etmeye başladık. En son bugün evlilik hayatımızda ilk defa boşanalım dedim. Ki bu seçeneği gerçekten düşünmeye başladığım için söyledim. Çocuğun yanında tartıştık üstelik ki bu benim en korktuğum şeydi. Evin içinde mutsuzum ve bu çocuğa yansıyacak. Bilmiyorum kafam karışık.
Allah yardımcımız olsun valla kuzum, güç kuvvet, sabır versinBizimki de gözünü 2 de açtı bu saatte yeni uykuya daldı hala kımıl kımıl
Onu gönder kız oturma odasınaMesela az önce çocuğu horlayarak uyandırdı seslendim duymadı dürttüm olmadı çocuk iyice uyandı bana terelelli geldi kalktım çocuğu da aldım oturma odasına geçtim kavga edip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?