Isırıcaz biz neredeyseErkek bebek poposundan sevilmezmiş salak salak şeyler. He he dedim geçtim ya uğraşamıcam artık oğlum dışında kimseye tahammül edemiyorum yeto yani
İşte oğlum canım bebeğim falan denirmiş aşkım sevgilim denmezmiş ne bileyim saçma salak şeylerAy nie aşkım demiyoz yaa benim aşkım o yaaas. Biİm aşkımız ooooıı
Kayınpederimin korkusu oğlan büyüyünce gay olmasınIsırıcaz biz neredeysesenin dötünü yerim die dolanıyoz
Kızz bunlar buyudukçe küfürde öğretir. Ben oglumun yanında konuşmalarınıza dikkat edin kaba saba saygısız kavgacı olmasın die uyarıp duruyorum ne var cocuk sevildigini bilerek büyüsün. Höt höt olmasınKayınpederimin korkusu oğlan büyüyünce gay olmasınvalla çok garip adam modern görünümünün altında acayip bağnaz düşünceye bakar mısın
Ben de hiç izin vermiyorum küfür kavga vs asla yaptırmam yanında. Errrrkek adam olacakmış yaa torunu. Ben inanılmaz yoruluyorum bu tarz şeylerden de nefret ederim. Her boka burunlarını sokarlar hiç had bilmiyolar.Kızz bunlar buyudukçe küfürde öğretir. Ben oglumun yanında konuşmalarınıza dikkat edin kaba saba saygısız kavgacı olmasın die uyarıp duruyorum ne var cocuk sevildigini bilerek büyüsün. Höt höt olmasın
Bizimki de rotarixmiş,şimdi hemşireye attığım mesajda gördüm. Biz de mi sadece 2 doz yaptıracağız?Sizinki de iki doz olanmış teşekkür ediyorum
Çorapsız mı22 derecede tutuyorum ben evi kısa kollu zıbın üzerine ayaksız tulum giydiriyorum çorapsız uyuyo. Sadece bir kez terledi ve hemen hasta oldu
Aynen o iki doz olanBizimki de rotarixmiş,şimdi hemşireye attığım mesajda gördüm. Biz de mi sadece 2 doz yaptıracağız?
Yalnız o rota aşısı canım verem değilAynen o iki doz olan
Evet, veremle aynı gün olacağız yazdım yaYalnız o rota aşısı canım verem değil
doğduğu hafta sadece kısa kollu beyaz iç zıbınla duruyodu çorapsız yineÇorapsız mıdogdugundan beri çorap ayagından çıkmadı desem
Ben 4 saatte bir 120 ml veriyorum biberonla içiyor ben 10 dk 10 dk uzattım her gün öyle 4 saate çıktıkBiberonşa besleyen anneler kaç saatte bir bekliyorsunuz. Bizim ki hala 3 saatte bir alıyor en geç. Bazen 2 saate iniyor. Süreleri nasıl uzatabiliriz.
Ama benim biberonu az içmeye başlamıştı hep bırakıyordu biraz doktora söyledim eğer bırakıyorsa saat aralığını uzatman gerekiyor bebek acıkmıyor dedi ben o şekilde uzattım canım kafama göre yapmadımAyı büyüdükçe beslenme saat aralığı artar diye düşünmüştüm. İşe başlayacağım işe gittiğimde çok zor olacak beslenmesi. Zaman artarsa en azından ben gelene kadar tek beslenme ile geçebilir diye düşündüm.
Benim de öyle. Hatta bazen gazını çıkarttığım halde yatırdıktan 10 dk sonra tekrar ağzına geliyor mideden, yeniden gaz çıkartıyorum.Bebeği çok kusan anneler, gece uyurken gazını çıkarıp yatırıyorum ben eğer çıkmazsa uykusunda kusup boğuluyormuş gibi uyanıyor sizde de benzer bir durum var mı varsa ne yapıyorsunuz?
Sizin doktorlar ne diyor acaba böyle kusmasına? Günde 30 u buluyor bazen benim kızımın kusmaları ve kimi zaman arka arkaya 3 4 kez kusuyor kimi zaman tek seferde 2 yemek kaşığı kadar kusuyor. Başta reflü dediler sonra idrar yolu enfeksiyonu var ondan kusuyor ama alerji de olabilir dediler her şeyi denedik geçmiyor kusması.Benim de öyle. Hatta bazen gazını çıkarttığım halde yatırdıktan 10 dk sonra tekrar ağzına geliyor mideden, yeniden gaz çıkartıyorum.
Ben 9.30 da odaya götürüp rutine başlıyorum alt değiştirme masaj emzirme derken saat 10 10.30 civarı oluyor ancak o zaman yatağına yatırmış oluyorum. Bazen keyfi yerindeyse uyuyor bazen 12 1 e kadar uyumuyor ama odadan çıkarmıyorum uyumasa da.Merhaba. Gece uykusuna ne zaman geçiyor sizin bebeler güzel hanımlar. Bizim en erken 10 10:30. Biz de mi bir terslik var? Daha mı erken yatması lazım.
Çevremdeki insanlara soruyorum hepsi 8 de 9 da uyuyuyormuş gece uykusuna. Bizde mi bir şeyler ters diyorum ya. Bi düzeni olmadığı için rutin işine hiç girmedim ben şimdiye kadar ama bundan sonra uğraşmam lazım. Ama cidden diğer arkadaşlar da cevap verirse sevinirim ne zaman uyuyor bebişler?Ben 9.30 da odaya götürüp rutine başlıyorum alt değiştirme masaj emzirme derken saat 10 10.30 civarı oluyor ancak o zaman yatağına yatırmış oluyorum. Bazen keyfi yerindeyse uyuyor bazen 12 1 e kadar uyumuyor ama odadan çıkarmıyorum uyumasa da.
Düzen bizde de yok bazen uyuyor bazen uyumuyor ama yine de o saatte o odada olmak zamanla etki etmeye başladı bizdeÇevremdeki insanlara soruyorum hepsi 8 de 9 da uyuyuyormuş gece uykusuna. Bizde mi bir şeyler ters diyorum ya. Bi düzeni olmadığı için rutin işine hiç girmedim ben şimdiye kadar ama bundan sonra uğraşmam lazım. Ama cidden diğer arkadaşlar da cevap verirse sevinirim ne zaman uyuyor bebişler?
Dün 6dan sonra uyudu 3 saat sonra alt değiştir, emzir uyudu, sonra 2 saate bir uyandı. Önceki gün. 4 saat uyudu 10da yatıp. Bugün gündüz yedi beni bütün gün mememdeydi. Geceden çok ümidim yok. Çok düzensiz uykusu. Rutin oluştursak da gaz vs durumumuzu değiştiriyor.Çevremdeki insanlara soruyorum hepsi 8 de 9 da uyuyuyormuş gece uykusuna. Bizde mi bir şeyler ters diyorum ya. Bi düzeni olmadığı için rutin işine hiç girmedim ben şimdiye kadar ama bundan sonra uğraşmam lazım. Ama cidden diğer arkadaşlar da cevap verirse sevinirim ne zaman uyuyor bebişler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?