2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    223
Cucuthecatt aynı bende öyleyim kızlar göğüslerimin üstünde kırmızı kırmızı sivilceler çıktı üstüne ben geçen sene yüzümdeki sivilceler için tedavi olmuştum hiç çıkmıyordu artık temizdi cildim şuan görseniz o en baştaki Halime geri döndüm yüzüm sivilce doldu sanırım hormonlar

Gecen hafta doktora gitmistim kuzum doktoruna yazdim yorgunluktan olmustur dedi şükür bugun daha iyiyim

Merhaba burada bi YouTube müziği paylaşılmıştı bebiş hareketlendiren bulamadım bilen tekrar atabilir mi

Umarım doğumdan sonra düzelir ya

Umarım doğumdan sonra düzelir ya bu kadar kilonun üstüne bi de bunu kaldıramıcam

Kızlar kendinize çok dikkat edin bu virüs çok fena diş etlerime kadar ağrım var Eşim dün neler yaptı toparlıyım diye biraz o iyi etti beni ama tam bitmedi hala üstümde bir ağırlık var ateşimi sürekli kontrol etmeye çalışıyoruz arada yükselip iniyor. Kalabalığa dikkat edin maskesiz dolaşmamaya çalışın son 4-5 ayımız sıkıntısız geçirelim inşallah

Tebrik ederim canım oğluşun hayırlı olsun bebek arabası önermiştin tekrar bulamadım malesef uçuşlardada kullanacağım için rahat bişey olması lazım hangi marka ve modeldi senin araban
Chicco goody plus, kabine sığıyor ve kolay kapanıp açılıyor

Tesekkür ederim. O kitlerden alayım en iyisi.

Merhaba hamilelikte boyu uzayınınız var mı acaba? internette bir kaç kişinin boyu uzamış ama ben çok inanamadım inşallah bende uzarım ya

Devamı gelmedi. Şu an iyiyim o zaman da Zaten ağrı falan da olmadı acı agri vs.
İyi bari canım sevindim . Bence uzun süre ilişki olmadığı için olmuştur. Hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah daha doğmadan anneye neler cektiriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…