2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Merhaba hamilelikte boyu uzayınınız var mı acaba? internette bir kaç kişinin boyu uzamış ama ben çok inanamadım inşallah bende uzarım ya
Valla bazı komşular sanki dünyada bitek onların gelinleri hamile kalabiliyomuş gibi davranıyor böyle çıtı pıtı haller falan. Başlarının göğe erdiğini düşünüyorum uzuyor olabilir kızlar

İyi bari canım sevindim . Bence uzun süre ilişki olmadığı için olmuştur. Hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah daha doğmadan anneye neler cektiriyolar
Valla ya gerçekten 380 gram bir şey neler yaptırtıyor şimdiden diyorum bana :))

Kuzum benim aynen dediğin gibi oldu. Normalde sadece regl olmadan bi kaç gün önce 2-3 sivilce çıkardı ufacık, regl olurdum sivilceler giderdi. Şimdi hamileliğimin ilk 2 ayında alnımda çok sivilce çıktı sonra bi duruldu, tam geçti zannettim göğsümde çıkmaya başladı bu sefer. Göğsüm nokta nokta oldu. Şimdi göğsüm duruldu sadece izler kaldı ama omuzumda omuzumun arkasında ensemde falan sivilce çıkmaya başladı ki öyle ufak sivilceler de değil, ağrılı kaşıntılı büyük sivilceler... Çözüm bulursanız beni de etiketleyin mutlaka

Kızlar beşik içine yatak aldınız mı bebeklerde lateks öneriyorlar wellmatta baktım aşırı pahalı saçma fiyatlar başka lateks varmı acaba.iç beşik ölçüm 65x95 park yatak

Kızlar beşik içine yatak aldınız mı bebeklerde lateks öneriyorlar wellmatta baktım aşırı pahalı saçma fiyatlar başka lateks varmı acaba.iç beşik ölçüm 65x95 park yatak
Benim aldıgım yatagın üçünde ince şilte gübi bişey vardı almadım ben

İnstagramda birinde bunu görüp favlamıştim. Henüz hiç araştırmadım bununla ilgili bir incele istersen canım

Eklentiler

• IMG_3088.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 73
Ben bunu aldım fiyatı da iyi bence

Eklentiler

• Screenshot_20240429-134034_Chrome.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 67
Ziaja çay ağacı tonik var galiba hamilelikte kullanılıyomuş aknelere de iyi geliyormuş bi araştırayım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…