2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bizde dün 21+5 te detaylıya gittik benim 17. haftada 3 tane parlaklık görünmüştü dün hala görünüyordu. Diğer bulgular temiz olduğu için down sendromu yoktur dedi doktor. 30. haftaya kadar kaybolur dedi. İnşallah sağlıkla dünyaya gelirler.

Ben Bağdat caddesinde Mehmet Uludoğan a gidiyorum. kredi kartı geçerli 3700 TL kendisinden çok memnunum.

Çok geçmiş olsn cnm Rabbim acil şifalar versin inşallah

Oh maşallah şükürler olsun canım benim çok sevindim bunu da atlattın şükür
Çok şükür hayatım. Sadece şeker kontrolü ve plasentadaki boşluklar beni biraz endişelendirdi. Elimden gelen önlemi alıcam gerisi Allah'a emanet inşallah

Canım günaydın biz de 21+1 iz bugün tuvalete çıkmalar bende de çoğaldı. Gece sürekli kalkıyorum. Misafirlikteyiz, yer yatağından kalkmak zor geliyor diye akşam az su içtim ama yine tuvalete kalktım mı kalktım Bebeklerimiz idrar kesemize baskı yapıyorsa o yüzden olur böyle. İdrar yaparken yanma acı vs yoksa sıkıntı yok

Evet canım yanma fln yok çok şükür çok fena ama uyku fln kalmadı

Çok şükür hayatım. Sadece şeker kontrolü ve plasentadaki boşluklar beni biraz endişelendirdi. Elimden gelen önlemi alıcam gerisi Allah'a emanet inşallah
Bu arada canım bende de plasentada lakün görmüştü devletteki perinatolog. Ama sıkıntılı bir durum olmadığını söyledi. Kendi doktorum da ben her 3 gebeden birinde görüyorum dedi bu önemli değil dedi. Ve kilosu gelişimi de gayet iyi dedi. O seni endişelendirmesin baya araştırdım ben. Çok aşırı olursa kanama alanı o zaman bazen kan akımı az oluyormuş. Ama inşallah sağlıklıca alcaz bebişlerimizi kucağımıza

Dun 3 4 tane parol ictom bugun sabahtan 2 tane ictim asla gecmiyor. Masaj yaptirdim buz koydum alnımı sıktım yok bana misin demiyor ya. Tansiyonum 13e 8 hep boyle
Limonlu su iç ve ılık duş al sicak olmasın saçını da kurut suyu da çok ic çok rahatlayacaksin ben dun öyle düşürdüm tansiyonu

Canım bebeğin pozisyonunda dolayı erkenden başlayabiliyormuş senin miniko da idrar kesene bastırıyor demek ki

Kızlar biz de dün gittik ayrıntılı ultrasona. Maalesef minik paşa asla yüzünü göstermedi Bu arada bende de çentikleşme sınırda çıktı doktor bu ilerleyen zamanda tansiyona yol açabilir tuzu tamamen kes dedi. BB_Queen Ben de kesemem diyordum çünkü tuzu normal olan yemeğe bile tuz atan biriyim Ama 1 aydır hiç tuz atmıyorum yediklerime ve alıştım Şeker için de minik adamımın göbüşü önde çıktı göbüşlü biriymiş O yüzden şeker olabilir dikkat etmekte fayda var dedi. Şeker yüklemesi de kesin yaptır dedi. Yaptıracaktım zaten ama tescillenmiş oldu

Testler temiz olduğu için endişelenmedim hiç doktorda rahat konuştu çoğu bebekte görülüyormuş. Sağlıkla gelecekler inş❤

Kızlar atletimi çıkartayım dedim bi baktım atletim nokta nokta deri döküntüsü karnıma bi baktım çatır çatır çatlıyorum kızlaaaarrr bi anda oldu anlamadım karnımın yanlarının fotosunu çektim böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…