2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yine 2 gün migren ağrısı çektim. Limonlu su, başa patates bağlama, günde 4 parol, ılık duş, masaj, buz bana mısın demedi asla. Benim givi migren atakları tutan var mı neler yapiyorsunuz

Vıcudunu yala kurumus tenın suyu azmı ıcıyorsunkuzu

Yine 2 gün migren ağrısı çektim. Limonlu su, başa patates bağlama, günde 4 parol, ılık duş, masaj, buz bana mısın demedi asla. Benim givi migren atakları tutan var mı neler yapiyorsunuz
Mıgrem hamılelıkte baş agrısı çok yapar csnım doktoruna şöyle ilaç versın ona göre ıyı gelır hamılelıgının sonuna kadar çekmek zorunda kalırsın

Bioderma Atoderm Shower Oil kullan bence duşta. Ben o kadar faydasını gördüm ki gebelikten sonra bile kullanırım sanırım özellikle bacaklarım için. Çok uzun gidiyor. Ve mutlaka günde 2 kere yağlanmaya kremlenmeye başla

Mıgrem hamılelıkte baş agrısı çok yapar csnım doktoruna şöyle ilaç versın ona göre ıyı gelır hamılelıgının sonuna kadar çekmek zorunda kalırsın
Doktorum gunde 3 4 parol alabilirsin dedi. Cok agrirsa 2 tane birden ic dedi. Cok mecbur kalinirsa igne yapiyoruz ama tavsiye etmiyorum dedi baska bir sey demiyor hic

Yapıcam canım önceki hamileliğimden kalan yağlar var onları sürerim artık eğer biterse bunu da denerim sağol

Kızlar bişi sormak istiyorum. Ben 19 haftalık oldum detaylı ultrason için sıra arıyordum bi tanıdıkla devletten bulduk kaçırmak istemiyorum hem devlette kayıt açılsın diye 19+2 olucak gittiğimiz gün erken mi

Ay bizim şakacı bir prensesimiz olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…