- 31 Aralık 2023
- 785
- 696
- 23
- 30
Canım korkmana gerek yok sadece takip edecekler sonrasında uzayacaktır içini ferahh tut bol dua et. Gebelik şekeri de çıksa bile korkulacak bir şey değil diyetle halledersin çözümü var çok şükür. Çok geçmiş olsun bol bol dua edeceğim sanaArkadaşlar merhaba. Ayrıntılı ultrasona girdim. Rahim ağzı uzunluğu 30mm çıktı 22 haftalığım.erken doğum riski var dedi. Her gittiğinde ölçülmesi lazım dedi doktor. Bilen arkadaşlar yorum yapabilir mi lütfen moralim çok bozuldu. Bebeğin suyu da fazlaymış. Gebelik şekeri testi istedi çok üzgünüm ve moralim bozuk
Canım istirahat la rahim ağzı uzunluğu artıyor diye biliyorum sürekli dinlenmen gerek.Allahın izniyle uzayacaltır.Su da bazen şeker yüksek çıktığı için fazla oluyor diyetle o da düzeliyor canımArkadaşlar merhaba. Ayrıntılı ultrasona girdim. Rahim ağzı uzunluğu 30mm çıktı 22 haftalığım.erken doğum riski var dedi. Her gittiğinde ölçülmesi lazım dedi doktor. Bilen arkadaşlar yorum yapabilir mi lütfen moralim çok bozuldu. Bebeğin suyu da fazlaymış. Gebelik şekeri testi istedi çok üzgünüm ve moralim bozuk
Allah razı olsun canım sizlerin kaç çıktı rahim uzunluğu bildiğim kadarı ile sınır 25 miş. Bana seninki 30 çok ta iyi değil dediCanım korkmana gerek yok sadece takip edecekler sonrasında uzayacaktır içini ferahh tut bol dua et. Gebelik şekeri de çıksa bile korkulacak bir şey değil diyetle halledersin çözümü var çok şükür. Çok geçmiş olsun bol bol dua edeceğim sana
İnşallah canım zaten sıkıntılı geçti gebeliğim kanamalı falan daha yeni normale döndü diye seviniyor dum. Pikniklere falan gittim yürüyüş falan. Yordum belkide ldnmiCanım istirahat la rahim ağzı uzunluğu artıyor diye biliyorum sürekli dinlenmen gerek.Allahın izniyle uzayacaltır.Su da bazen şeker yüksek çıktığı için fazla oluyor diyetle o da düzeliyor canım
Canım hep istirahat et imkanın varsa.o uzuyor zatenİnşallah canım zaten sıkıntılı geçti gebeliğim kanamalı falan daha yeni normale döndü diye seviniyor dum. Pikniklere falan gittim yürüyüş falan. Yordum belkide ldnmi
Senin ilk hamileliğin değil diye hatırlıyorum sakın üzülme stres yapma rahim ağzı çok sıkıntılıysa dikiş atılıyor ama dedikleri gibi kendi kendine de düzeliyor. Bebeğin suyunun fazla olması da diyetle halloluyor. Hiç üzülüp yüreğini karartmaİnşallah canım zaten sıkıntılı geçti gebeliğim kanamalı falan daha yeni normale döndü diye seviniyor dum. Pikniklere falan gittim yürüyüş falan. Yordum belkide ldnmi
Her kontrolde suya ve rahim ağzına bakıyor benim doktorum canım sadece sıkıntı yoksa mm olarak söylemiyor diye biliyorum. Seninki de bakıyordur mutlaka. Ama evet idrar kan benimki de hiç bakmıyor bu yüzden doktor değiştireceğim farklı doktora randevu aldım. Ama bildiğim kadarıyla şeker yüklemesinden sonra tekrar bir komple tarama istiyor doktor ama öncesinde ilk gebelikte bakıyorlar sadece kana idrara. Görümcemin doktoru da öyle yapmıştıKızlar ben anlamıyorum çoğu önemli sıkıntıyı detaylıda öğreniyor anneler ama mesela bebeğin suyunun ölçümü her kontrolde olması gerekmez mı yada rahim ağzı uzunluğu? Ben 5-6 farklı doktora gittim hepsi bebeğin ölçümlerini yapıp gönderdi idrar ve kan tahlilini ben manuel olarak yaptırdım her seferinde. Ya ben ilgili doktor bulamadım ya da doktorlar çok baştan sağma iş yapıyor?
Yok eşler yok bunda sadece hamişlerHerkes eşiyle mi geliyor buraya. Ben de çok istiyorum böyle eğitimlere gitmek ama eşim yurt dışında herkes eşiyle ben tek gidersem o psikolojiden çıkamam
Tek seferlikmiş zaten bu genel bilgiler verildi nefes ve ıkınma teknikleri lohusalık süreci emzirme vsÇok seviyorum böyle etkinlikleri.Bizim hastane 28.hafradan sonra kayıt alınıyor dedi
Benim de 3.5 çıktı ama bana hiç bişey demedi doktor yarım cm bu kadar fark eder mi acabaAllah razı olsun canım sizlerin kaç çıktı rahim uzunluğu bildiğim kadarı ile sınır 25 miş. Bana seninki 30 çok ta iyi değil dedi
Canım gebelik şekeri bendede mevcut gibi bugünden itibaren 7 gün boyunca şeker ölçeceğim yediklerime dikkat edeceğim çoğunlukla diyet ile halloluyormuş korkmaArkadaşlar merhaba. Ayrıntılı ultrasona girdim. Rahim ağzı uzunluğu 30mm çıktı 22 haftalığım.erken doğum riski var dedi. Her gittiğinde ölçülmesi lazım dedi doktor. Bilen arkadaşlar yorum yapabilir mi lütfen moralim çok bozuldu. Bebeğin suyu da fazlaymış. Gebelik şekeri testi istedi çok üzgünüm ve moralim bozuk
İlk hamileliğim değil ama ben ekimin sonunda Bi düşük yaşadım bir adet görüp hamile kaldım. Bu yüzden rahim tam toparlanmadan hamile kaldığım için sanırım sürekli kanama sıkıntısı yaşadım şimdi de bu problem. Genelde kürtaj sonrası da oluyor muş servikal kanal uzunluğuSenin ilk hamileliğin değil diye hatırlıyorum sakın üzülme stres yapma rahim ağzı çok sıkıntılıysa dikiş atılıyor ama dedikleri gibi kendi kendine de düzeliyor. Bebeğin suyunun fazla olması da diyetle halloluyor. Hiç üzülüp yüreğini karartma
Bence kıyafeti doğmadan stoklu almak mantıksız. Bazen bebekler gerçekten iri oluyor iki hafta 0-3 ay tulum giyip üçüncü hafta 3-6 aya geçen bebeler var. Yada tam tersi allah esirgesin ama prematüre kıyafetleri bile bol gelen bebişler olabiliyor. Hangi ilde yaşıyorsunuz ikliminiz nasıl bunlara göre bebeğin ihtiyacı doğrultusunda alışveriş yapmak lazım sanırım.Kızlar merhaba. Ben nerdeyse bitirdim alışverişimi. İlk 0-4 ay için tekstil malzemeleri şöyle;
0-4 AY
9 adet 2-4 aylık alt üst takım
1 adet 0-3 aylık tulum
1 adet 0-3 aylık alt üst takım
1 adet 10 lu yeni doğan takım
1 adet 5 parça yeni doğan takımı (tulum ve alt üst takım var)
3 adet 1-2 aylık alt üst takım
7 adet sıfır kol atlet
7 adet yarım kol atlet
2 adet banyo havlusu
Bunlara ek almam gereken eksik olan bir şey var mı sizce. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
İnşallah canım şu zamana kadar gelmişim Allah korktuğum yerden sınamasın inşallahCanım hep istirahat et imkanın varsa.o uzuyor zaten
Bu uzunluğu karından mı ölçtü vajinal olarak mı canımArkadaşlar merhaba. Ayrıntılı ultrasona girdim. Rahim ağzı uzunluğu 30mm çıktı 22 haftalığım.erken doğum riski var dedi. Her gittiğinde ölçülmesi lazım dedi doktor. Bilen arkadaşlar yorum yapabilir mi lütfen moralim çok bozuldu. Bebeğin suyu da fazlaymış. Gebelik şekeri testi istedi çok üzgünüm ve moralim bozuk
Karından baktı sonra vajinal baktıBu uzunluğu karından mı ölçtü vajinal olarak mı canım
Okyanus suyu eczaneden al canımKızlar geçen gün birisi burun tıkanıklığı ile ilgili bı şey demişti benimde burnum tıkalı iki gündür nefes alamıyorum bı önerisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?