Geçen haftalarda ben çok hareketsiz diye yazmıştım ya bu hafta benim ogluş coştu resmen durmuyor dışardan görüyoruz hareketlerini artık ama kafası mı ayağı mı anlamıyoruz hiç hıçkırırsa da anlamıyorum muhtemel daha farklı mı oluyor
Yav ne ölmesı doktor ne saçmalamış doktorunu degıstır ya sadece kılosu herseyı tamamlandıgında erken doğum olur okadar geçen sene temmuz annelerınde bır arkadasım senın gıbıydı erken doğum oldu sezeryan yaptılar bebek gayet ıyıydı moralını sakın bozma
Zaten takipli olduğum doktor o değildi kendi doktoruma gittim şuan normal şekilde ilerliyoruz tabi yine 2 hafta önde çıkıyor o ayrı şeker ve tansiyonum normal şu sıralar
Şükür kızlar şeker testim iyi geldi bir aşamayı daha atlattık şükür. Şimdi bebişkomuzun gelişimini takip etmek ve düzenli tansiyon takibi yapmak kaldı.
Şükür kızlar şeker testim iyi geldi bir aşamayı daha atlattık şükür. Şimdi bebişkomuzun gelişimini takip etmek ve düzenli tansiyon takibi yapmak kaldı.
Canım çok teşekkür ederim. Size de maşallah Sabah ve akşam saatleri ölçüleceğim yerde en az 5 dk dinlenerek doygun bir karınla ama yemekten 1 saat kadar sonra ölçülmemi tavsiye etti kuşum.