- 17 Temmuz 2022
- 4.653
- 3.982
- 83
- 31
Boşver sen elalemi içine sinen ismi koyAman hıc sorma herkez ısım soyleyıp duruyor kafayı yıycem desem yerıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver sen elalemi içine sinen ismi koyAman hıc sorma herkez ısım soyleyıp duruyor kafayı yıycem desem yerıdır
Icıme sınen eylül lına tabıkıde inşallah hayırlısıyla bır doğusundaBoşver sen elalemi içine sinen ismi koy![]()
Hoşgeldin canım, maşallah bebeğineMerhabalarLinakiz Ekim annelerinden geliyorum. Bebeğim baya önden gittiği için Eylül annelerine transfer oldum
Yaş 32 İstanbul Sat 25.12.2023 cinsiyet erkek İsim Ali Barlas kese 4. Hafta Kalp atışı 6+1. Tahmini doğum 25.09.2024
Benimde tam 3 hafta önde bebeğim ilk haftalardan beri sat ı değiştirdik Ağustos diyor tahmini doğum tarihi ama ben değiştirmedim Eylül anneleri grubundayım ne olacağı belli olmaz geriye düşebilir son trimesterdeHoşgeldin canım . Masallah Bebek bu haftalarda bayaa önden nasil gidiyor ,Sonra bu fark belki ilerleyen zamanlarda kapanir günüyle uyumlu olur belki . Ben doguma yakın onden giden bebek gordum de bu zamanda olunca şaşırdım
Sevimli tavşanla başlayan hoşuma gitti benim canım ama sen bilirsinYardımınıza ihtiyacım var kızlarKolanya şişesi yapıyorum ama etiket seçemiyorum günlerdir lütfen beğendiğinizi söylesin çoğunluk ne çıkarsa onu yapıcam artık
Eşim tavşanlı istedi diye hepsi tavşan
![]()
Eminönünden aldırdım ben canım internette tanesi 10tlden başlıyordu ben 6 ltye aldırdım. Kurdeleyi a101 de denk geldimSevimli tavşanla başlayan hoşuma gitti benim canım ama sen bilirsinBu arada şişeleri felan nerden aldın canım bende böyle bişeyler yapmayı düşünüyorum bir de içlerini nasıl dolduracaksın bilgi verir misin
![]()
İlk baştaki tavşanlı çok tatlı bence onu kullanmalısınYardımınıza ihtiyacım var kızlarKolanya şişesi yapıyorum ama etiket seçemiyorum günlerdir lütfen beğendiğinizi söylesin çoğunluk ne çıkarsa onu yapıcam artık
![]()
Bende bi araştırayım bakayımEminönünden aldırdım ben canım internette tanesi 10tlden başlıyordu ben 6 ltye aldırdım. Kurdeleyi a101 de denk geldimİçinede Eyüp Sabri'nin japon çiçeği kolonyasını doldurucam inşallah kolay olur
![]()
Hoşgeldin bebeğim yazan hoş bnceYardımınıza ihtiyacım var kızlarKolanya şişesi yapıyorum ama etiket seçemiyorum günlerdir lütfen beğendiğinizi söylesin çoğunluk ne çıkarsa onu yapıcam artık
![]()
Canım ben de ilkinde Defne yazanı beğendim. Çok güzelYardımınıza ihtiyacım var kızlarKolanya şişesi yapıyorum ama etiket seçemiyorum günlerdir lütfen beğendiğinizi söylesin çoğunluk ne çıkarsa onu yapıcam artık
![]()
Canım burda da bi video atılmıştı, doktor çok önemli değil sağ sol nasıl rahat ediyorsanız öyle yatın ama dümdüz sırt üstü yatmak kan akışını yavaşlattığı için tehlikeli demişti. Göbeği yana doğru devirdiğin sürece iki taraftan birine yatabilirsin bence sıkma kendiniSoluma yattığımda kaburgam batıyor, sırt üstü yatınca nefes alamıyorum uzun süre sağıma da yatmak istemiyorum napıcam ben ya![]()
Bana kalsa sürekli sağıma yatarım ben başka türlü asla rahat edemiyorum. Kafama da yerleşmiş sürekli sağa yatma bebek beslenemez diye bir ses yükseliyo içimdenCanım burda da bi video atılmıştı, doktor çok önemli değil sağ sol nasıl rahat ediyorsanız öyle yatın ama dümdüz sırt üstü yatmak kan akışını yavaşlattığı için tehlikeli demişti. Göbeği yana doğru devirdiğin sürece iki taraftan birine yatabilirsin bence sıkma kendini![]()
Biz ilk beşikle bebek arbasını almıştık indirim vardı. Bebek arabası joie, park yatak kenarı inebildiği ve iki kademeli olduğu için kanz withme 2 tercih ettim.Kızlar ben alışverişe başladım ama çok kalem varSiz ilk neleri aldınız, hangi marka model seçtiniz? Fikir olsun diye yazabilir misiniz?
Ben de geçen haftalarda öyleydim ama baktım kaygıdan uyuyamıyorum şimdi yatıyorum sağımaBana kalsa sürekli sağıma yatarım ben başka türlü asla rahat edemiyorum. Kafama da yerleşmiş sürekli sağa yatma bebek beslenemez diye bir ses yükseliyo içimden![]()
Canım bu arada dermohanem’de Mustela fiyatları uygun. Ben dörtlü set bakıyordum ama bu sitede üçlü+losyon alınca daha uyguna geliyor. Aklında olsun. Şimdiden alınca erken olmaz değil mi ya?Kızlar bepanthol ya da mustela indirimi görürseniz buraya da yazar mısınız![]()
Olmaz bence sürekli zamlanıyor her şey. Bakıcam bende şimdi teşekkür ederimCanım bu arada dermohanem’de Mustela fiyatları uygun. Ben dörtlü set bakıyordum ama bu sitede üçlü+losyon alınca daha uyguna geliyor. Aklında olsun. Şimdiden alınca erken olmaz değil mi ya?