• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Benim doktorum yaşını geçtiği için günde 2 defa geçmeyecek şekilde verebilirsin ama emiyorsada şart değil dedi. Günde 1 veriyorum bazen hiç vermiyorum ama alıştırdım pipetiyle kendi içiyor marketlerde içimin devam sütü var küçük. Vitaminli oluyor devam aütleri tadıda anne sütüne benziyor tatlı. Kurtarıcı oluyor ya dışardayken karnı doyuyor mesela açsa ya da oyalanıyor ben çıkıcaksam yemek yemediyse veriyorum hastaydı kilo verdi toplamasına yardımcı olur. Biberon derdi de yok pipetle çekiyor. Birine mi bırakcam ver sütü içsin üstüne muzla bebe bisküvisi kemirsin gelirim o zamana kadar😂
sağol canım benim aklımda olsun bu 😚😚

Bebeklere ilk inek sütünü nasıl verdiniz kızlar benim kız hasta oldu veremedim artık süt alıp içirmek istiyorum ama nasıl ne kadar vermeliyim

Doktor 1 yaş kontrolünde günlük maks 200 ml (1 su bardağı) olacak şekilde verebilirsin dedi. İnek sütü zorunlu değil ama tü kaka da değil minvalinde konuştu.

Bizim dün geçer gibi olmuştu, bugün tekrar arttı. Doktoruna yazdım, salgın varmış. Probiyotiğe başlayalım dedi, sonra duruma bakıcaz 🥺

Sağol canım çok teşekkür ederim 🙏🏻 Tarhana denedim ben de sen yazınca ama bu ara sevdiği şeyleri de reddeder oldu, çok zorlanıyorum bişey yedirirken 😔

Canım vedalaşmak gerekiyormuş, çünkü böyle yapmazsak her gözden kaybettiğinde acaba gidecekler mi endişesi olmaya başlarmış. O yüzden benim eşim de her gidişinde baba işe gidip gelecek diyoruz, arkasından el sallıyoruz. Sonra ağlıyor ama bunu rutin yaptığımız için akşam geliş saatinde camdan bakıyor, bekliyor mesela. Başlarda zor olsa da alışıyorlar ☺️

ben işe gitmiyorum ama bir yere çıkacaksam ya da annemlerle falan parka yollayacaksam hep vedalaşıyorum. doğduğundan beri öyle yaptım, hiç sorun yaşamadık. hatta bazen içerliyorum umurunda değil ayrılmak falan diye dkdjjdd bence vedalaşmak, tam anlamasa da ona anlatmak iyi olabilir. zaten anlıyor gidiş geliş saatlerinizi. babasının gelme vakti gelince kapıya dikiyor gözlerini yavrum 🥹

Çok teşekkür ederim kızlar, başladım ben de vedalaşmaya bakalım. :)) Kaygılanma ihtimali çok doğru. En ufak şeyde gidecekler endişesi olur tabi el kadar bebe üü. Kalbim kırıldı. 🥲

Back