- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #26.201
Sorma sorma bezdimHiç yanlış anlaşılmaya müsait cümle kuriim yok bunlarda anlaşıldı. Bi de acemim belki şey diyordur seni kızım gibi seviyorum shhshshsh
E yuhh artık, son olayda baya haklısın ama ısrar niye ne saçma be. Sanki siz eyleme kurumusunuz. Hayır yani çocukla zaten herşey zor bi de bu kv filan yardımcı olacağına zorlaştırıyor. Hepsi bi tuhaf valla
Kiz iyi bile yazmissin benimki yanimdayken elimde telefon gorunce ciglik cigliga bagiriyorNeyse kızlar tek elle anca bu kadar(!) yazdım, öpüyorum hepinizi
Yemem mi ama ayaklara bayılıyorum ben yaaa ellerden ziyadeKiz iyi bile yazmissin benimki yanimdayken elimde telefon gorunce ciglik cigliga bagiriyorye o elleri
Alerji de olabilir makatta catlakta. Biz 2.ayindan itibaren yasadik cok sukur su an yok. Diyet yapiyorum, probiyotik kullaniyoruz, ve catlaga krem suruyoruzKizlar merhaba bebegimin kakasinda iki gundur kan goruyorum daha once basina gelen oldumu bu durum bugun doktora goturecegimm cok endise ettim daha ek gidaya baslamadik sadece anne sutu
Canim basur dedi doktor banada. Gosterdi catlak degilde basur olmus verdigim sut miktarini azalttirdi ek gidayida erteledi iyilesene kadarAlerji de olabilir makatta catlakta. Biz 2.ayindan itibaren yasadik cok sukur su an yok. Diyet yapiyorum, probiyotik kullaniyoruz, ve catlaga krem suruyoruz
Benimki dogdugundan beri kıyafet konusunda öyle canım, hiç toka falan da sevmezAllah’ım benimki üst değişimine öyle bir direnmeye başladı ki anlatamam. Geçen ay da ağlıyordu ama şimdi dönmeyi filan öğrendi ya. Resmen işkence. Kıyamet kopuyor kolları giydirirken. Dönüp kaçıyor sürekli. Hele banyo sonrası kremlenme kurulanma kulak temizliği saç tarama giyinme kıyamet havasında geçiyor. Ay dayanamadım müzikli video açtım bugün. Yine döndü kaçtı ama ağlamadı aşırı. Ama vicdanım..sizinkiler de böyle mi ya?
Hadi yaa, dertleri ne bunlarınBenimki dogdugundan beri kıyafet konusunda öyle canım, hiç toka falan da sevmezzorla takarım bazen, artık benim de hevesim kaçtı arada bi gaza gelip takıyorum
Ben yazın bunu full zıbınla dolaştırdım çocuk alışamadı darlanmayaHadi yaa, dertleri ne bunlarınbenim cadı o konuda iyiydi sonradan kudurdu
Bu 4. Ay beni mahvetti valla hele de geceBenim kızımda 4 ay, 1 günlük. Bugün sabah 9 buçukta uyanmıştı. O vakittir halâ uyumadı. Uyku gerilemesi diyorlar. Ama hiç uykusu yok. Zorlasamda uyumuyor, kendi haline bıraktım şimdi. Ne yapacağımı bilmiyorum
Wasntttt biz banyoda öyleyiz bı alışamadı çok ağlıyor zaten nasıl giydiriyorum nasıl kuruluyorum hiç bilmiyorumAllah’ım benimki üst değişimine öyle bir direnmeye başladı ki anlatamam. Geçen ay da ağlıyordu ama şimdi dönmeyi filan öğrendi ya. Resmen işkence. Kıyamet kopuyor kolları giydirirken. Dönüp kaçıyor sürekli. Hele banyo sonrası kremlenme kurulanma kulak temizliği saç tarama giyinme kıyamet havasında geçiyor. Ay dayanamadım müzikli video açtım bugün. Yine döndü kaçtı ama ağlamadı aşırı. Ama vicdanım..sizinkiler de böyle mi ya?
Geçmiş olsun canım bizde de çatlak var kremlerini kullanıyorum ama çok nadir de olsa ara ara kan görüyorum hemen iyileşmezmis çatlak basurda nasıl ilerliyor bilmiyorumCanim basur dedi doktor banada. Gosterdi catlak degilde basur olmus verdigim sut miktarini azalttirdi ek gidayida erteledi iyilesene kadar
Benimki de oyle zorrrla giydiriyorum. Alt degisirken aglamiyor ama bogusuyoruz resmen hemen donmeye calisiyoAllah’ım benimki üst değişimine öyle bir direnmeye başladı ki anlatamam. Geçen ay da ağlıyordu ama şimdi dönmeyi filan öğrendi ya. Resmen işkence. Kıyamet kopuyor kolları giydirirken. Dönüp kaçıyor sürekli. Hele banyo sonrası kremlenme kurulanma kulak temizliği saç tarama giyinme kıyamet havasında geçiyor. Ay dayanamadım müzikli video açtım bugün. Yine döndü kaçtı ama ağlamadı aşırı. Ama vicdanım..sizinkiler de böyle mi ya?
Benimki banyoda sakinn sesi çıkmıyor ama giydirirken yıkılıyor ortalık. Kolay gelsin git gide banyoda da hareketleniyorlarWasntttt biz banyoda öyleyiz bı alışamadı çok ağlıyor zaten nasıl giydiriyorum nasıl kuruluyorum hiç bilmiyorum
Ayyyy bi süre sonra tam dönüyor bez elinde o popoyla bakışıp kalıyorsunBenimki de oyle zorrrla giydiriyorum. Alt degisirken aglamiyor ama bogusuyoruz resmen hemen donmeye calisiyo
Doktorumuz 1 ay sürer gecedebilir dedi iyilesmesi canımGeçmiş olsun canım bizde de çatlak var kremlerini kullanıyorum ama çok nadir de olsa ara ara kan görüyorum hemen iyileşmezmis çatlak basurda nasıl ilerliyor bilmiyorum
Ayy çok komikBenimki banyoda sakinn sesi çıkmıyor ama giydirirken yıkılıyor ortalık. Kolay gelsin git gide banyoda da hareketleniyorlar
Ayyyy bi süre sonra tam dönüyor bez elinde o popoyla bakışıp kalıyorsun. Annem bi sonraki aşamada kaçar gider bezle arkasından dolaşırsın diyor. Akıl ne diyor acaba bu bebeklere ya
4 ay sonrasında destekli oturabilir kısa süreli. Kızım düzeltilmiş 5 aylık oldu gün içinde oturmak istiyor baya. Ama devriliyorSelam kızlar. Oglusum bugün 5.5 aylık oldu. Ne zaman oturtmaya baslayabilirim
Teşekkürler bestecim4 ay sonrasında destekli oturabilir kısa süreli. Kızım düzeltilmiş 5 aylık oldu gün içinde oturmak istiyor baya. Ama devriliyor
Bu konuda doktorların yorumları hep farklı. Bizim doktorumuz 4 aylıkken yavaş yavaş alıştırmamızı istedi, ek gıdaya geçince birden bire mama sandalyesine oturtmak daha sıkıntılı olacağı için ve şimdi 5 ay 1 haftalığız ve gayet güzel oturuyor mama sandalyesinde. Gün içerisinde oyun oynarken de oturtarak oynatıyorum. Zaten asla yatmak istemiyor 4 aylıktan beriSelam kızlar. Oglusum bugün 5.5 aylık oldu. Ne zaman oturtmaya baslayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?