2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben irmik hiç vermedim yulaf verdim onu da tavsiye ederim ishal kabız durumları oluyorsa yulaf güzel bir seçenek dedi doktorum

Ben de oyle cok az sıkıp cekiyorum. Nemlendirse yeter yani. 1 gun kullanip atiyorum bitmese bile

Niye çıldırdın bişey olmaz. Ben 2 ml lik şırıngayla sıkıyorum tek burnuna, diğer burnundan geliyor. Otribebeyle çekiyorum

Best çek demiş demiş ama doktor benimki çektirmedi. Ama tamamının kullanılmasına şaşırdım yine de. Yuttu çocuk hepsini

Ben de oyle cok az sıkıp cekiyorum. Nemlendirse yeter yani. 1 gun kullanip atiyorum bitmese bile
Bence de ya. Yıkama harici çekiyor herkes anladığım kadarıyla
Niye çıldırdın bişey olmaz. Ben 2 ml lik şırıngayla sıkıyorum tek burnuna, diğer burnundan geliyor. Otribebeyle çekiyorum
1,5aylıkken kusmuğunda boğuluyordu zor çıkardım vura vura morardı gözümün önüne yine foşş diye sıkıp kızarınca o sahne geldik. Ay konuşmuyorum zaten. Çekelim dedim çektirmedi de. Yıkama da yapmadı saçma sapan bişiker oldu

Best çek demiş demiş ama doktor benimki çektirmedi. Ama tamamının kullanılmasına şaşırdım yine de. Yuttu çocuk hepsini
Bu serum fizyolojik zararlı bir şey mi? Benimki de yutabiliyor çoğu kez. Ben suyla yapmayı düşünüyorum şırıngaya su çekip burnuna fışkırtarak

Canısı hangi kitap söyler misin

Zaten ne kadar çekersek çekelim yutuyor. Problem yutması değil genzine kaçmasın bebişin.Hatta ciğerine gitmesi bile bu miktarlarda tölere edilebiliyor. Babaların elinin ayarı olmuyor bazen. Bir de önceden kötü bir şey yaşamışsın haklısın sinirlenmekte ama korkma o zamana göre büyüdü bebito yutması daha kuvvetli voğulmaz diye düşünüyorum. Serum fizyolojik zararlı bir şey değil aklına kötü şeyler getirme. Doktor da açtığın o 5ml lik olanı tek seferde kullan birkaç gün açık kalmasın demişti. Bazen eşim de çekmeden öyle biraz burnuna damlatıyor nem olsun diye. Ama tabi yarısını sıkmasın çekmeyecekse boşa yutmuş olur

Selam biz de dün doktora gittik. Uyku konusundan şikayet ettim biraz. Hala uyku gerilemesinde olduğunuzu düşünüyorum dedi doktor Bu ay güzel kilo almış. Beklediğim bir şeydi zaten gece o kadar çok emiyor ki. Güzel kilo aldığı için gelecek ay katı gıda başlayın dedi. Benim de çok işime geldi. Biraz korkuyorum katı gıda sürecinden. Bol bol oturtun, yemekte mama sandalyesinde sizinle sofrada otursun dedi. Az önce kahvaltı hazırladım hevesle ama ortalığı birbirine kattı hahaha. Kahvaltıyı o emerken bitirdim. Şimdi de kucağımda uyuyor.

Yaa su uyku beni de birkac gecedir cok zorluyor. Dun gece uyuttuktan sonra surekli pis pis istedi 2 saat. Gece 3te uyanip konusmaya basladi zar zor uyuttum sonra 6.30’da tekrar uyandi ay cok siniri bozuluyor insanin. Gunduz zaten kucagimdan biraktigim gibi uyaniyor. Uyumasini istiyorsam mecbur kucagimda veya ayagimda tutmaliyim… siz su an kac ayliksiniz? Bebis kac kilo?

Bu serum fizyolojik zararlı bir şey mi? Benimki de yutabiliyor çoğu kez. Ben suyla yapmayı düşünüyorum şırıngaya su çekip burnuna fışkırtarak
Ya zararlı olduğunu düşünmüyorum bessste cim de güzel açıklamış ama bi an nefessiz kalır gibi olması beni korkuttu. Şırıngayı bilmiyorum ya ben cesaret edemem gibime geliyor. Doktorla görüştüm bi karışım damla vermişti. Fizyolojik yerine onu damlat dedi bakalım ona devam edeceğim
Canısı hangi kitap söyler misin
Anne karnım acıktı
Aynen Best genzine kaçar gibi oldu zaten. Neyse dün kavga kıyamet bi daha yapmayacak. Aslında iğne yapmayı falan bilen bi adam ama hangi akla hizmet yaptı bilmiyorum . Zaten normalde 1-2 damla damlatıp çöpe atıyordum. Ay bi daha Allah göstermesin gerçekten dediğin gibi büyüdü ondan bi nebze daha rahatım

Bacım mochinin giyilebilir pompasını mı aldın, ben de onu alacağım
Yok canım burda bahsettiğim vakumlu süt toplayıcı var ya o. Mochinin giyilebilir süt pompası çok iyi duruyor bu arada. Ben başka markadan almıştım hem çok sesli hem göğüs uçlarımı mahvetti 10 dkdan fazla tutamadım hiç kullanamadım yani. Mochininkini kullanan varsa bizi aydınlatsın

Canim sag gogsunu 30 dk sol gogsunu 30 dk sağ mutlaka en max 4 saatte bir en erken 3 saatte bir internetten power pomping yontemini arastir aradada onu tekrarla mutlaka sutun articaktir bebegini sagimla besleyen bir anne olarak söylüyorum
Teşekkür ederim canım benim 1 saat sağım yapmam bi de 4 saatte bir tekrarlamam rüya gibi bir şey ahdjdjdj yüksek moral, bestlak damla, dut kurusu ve bol emzirmeyle çözdük çok şükür. Bir de benim pompaya sütüm gelmiyor onu farkettim

Ne güzel haber maşallah kuzumaaa

Ben de öyle yapıyorum kafası hafif yüksekte sırtüstü yatarken foşş diye sıkıyorum yutuyor bi dk sonra hapşırıyor çıkıyor sümükler. Çıkmazsa ters çevirip sırtına vuruyorum öyle damla damla yapsam hayatta işe yaramaz aspiratöre de gelmiyor çoğu zaman. Yan yatırıp sıkarak yıkama yapan da var ama ben korkarım ondan

Kızlar bi şey sorucam ilk regliniz nasıldı? Kaç gün sürdü, yoğunluk falan her zamanki gibi miydi, ağrı durumları..

Kızlarrr
Yorumlarınızı okudumda tadımlara başlamışsınız bizde başladık yavaştan patates felan
En çok dikkatimi çeken avokado oldu bizim doktorumuz kesinlikle kalkıp avokado felan vermeyin şimdi olmasa bile ilerde sıkıntı oluyor dedi o yüzden yazayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…