- 16 Ağustos 2022
- 257
- 150
- 33
- 28
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #3.201
8 hafta olmasi lazım. İlk defa kalp atışını duyucam ama bı yandan da çok korkuyorum ya bişey olduysa diye valla burdaki konulara sardım. Stresimi milletin kvsinden kocasindan falan çıkarıyorum
Gel gel hemen aramıza gel yalnız sizleri okudukça gerçekten şanslıyım be diyorum inşallah doğuma kadar da böylr rahat geçer hamileliğimkızlar günaydın belirtisi olmayanlar beni de aranıza alın bulantı hapı içmeme rağmen sürekli kusuyorum yemek yemek hayal oldu günlük üç litre su içmem lazım ağzıma su vuramıyorum kraker falan hiç birşey fayda etmiyor instagram da yemek videolarına tahammülüm yok kaçıncı hafta da geçiyor bunlar ya
Nedeni bilmiyorum ama kız diyesim geldiHerkese merhabaaBirde bana yorum yapar mısınızzz çok merak ediyorum 7 haftalık karından ultrason
Gerçekten şanslısınız sekizinci haftanın içindeyim bir ay daha var deseneGel gel hemen aramıza gel yalnız sizleri okudukça gerçekten şanslıyım be diyorum inşallah doğuma kadar da böylr rahat geçer hamileliğimşeninde en kısa sürede normale döner genelde 2. Trismerde diyorlar ama
Yaa umarım dediğiniz gibidir bir oğlum var çok kız istiyorumNedeni bilmiyorum ama kız diyesim geldi
Geçer geçer oda geçer. Sonra bunlar hep beraber güleceğiz inşallah be canımGerçekten şanslısınız sekizinci haftanın içindeyim bir ay daha var desene
Ben ben ben ama ben hap olarak içiyorum ayyy gazman olarak geziyorumProgestan fitil kullanip karın-migde sisligi olan varmi. Davul gibi sisiriyor karnimi acmiyim tokmuyum anlamıyorum. Gaz sancisi da cabasi
Benim de mide bulantım ve çişim olmasa uyurum diye düşünüyorum ama hep gece oluyor mide bulantım o yüzden uykum kaçıyor
Erkek diyorum ben.Herkese merhabaaBirde bana yorum yapar mısınızzz çok merak ediyorum 7 haftalık karından ultrason
Bir oğlum var umarım kızdırErkek diyorum ben.
normalmiş canım benim olmadı ama olabilirmişKızlar baş ağrısı çeken varmı 9. haftasında benim 2 gündür agrıyo
Bana daha fiyat vermediler canım dönüs bekliyorumEvet doğru 10 ya da 11 hafta yaptır demişti zaten bana da doktor. Zaten hemşire zamanını ayarlıyor ona göre randevu veriyor. Bakalım en geç ayın 22 falan olucak inşallah fiyat da 380 euro canım
Ben ben ben! Nefes nefeseyim hep. Sanki taş taşıyorum. Oturduğumuz ev dubleks yatak odam üst katta, oturma odasına yerleşicem galiba artık. Çünkü yatağa çıkana kadar ölüp bitiyorum sanki. Zaten yorgunluğum hep vardı bu prilam'la daha arttı sanki. Allahım hepimize gayret kuvvet versin de, bebeklerimiz iyi olsun yeterKizlar 7+1 gunumdeyim,şimdiye kadar kusma olmadı ama bulantım hep vardı.doktorumun önerisiyle dün pirillam diye bı ilaç kullanmaya başladım.bugun bulantım hiç yok ama aşırı halsizim.sanki on evi temizlemisim gibi bı halsizlik var ustumde
Bende de 2 gündür varKızlar baş ağrısı çeken varmı 9. haftasında benim 2 gündür agrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?