2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Günaydın canım evet akıntı bende de oluyor sarı bazen bazen beyaz kirem böyle gidiyor ama ben de bu hafta gidince soyliycem su akintilar için tedirgin oluyor insan sarı olunca birde bel ağrısı oluyor bende
söyle tabi kuzum baksınlar idrar tahlili filan eğer sorun çıkmazsa korkma inşallah , benim ilk haftalardan beri hep var , pek kuru olduğumu hatırlamıyorum

söyle tabi kuzum baksınlar idrar tahlili filan eğer sorun çıkmazsa korkma inşallah , benim ilk haftalardan beri hep var , pek kuru olduğumu hatırlamıyorum
Benim de var ilk haftalardan beri canım yani ben de hiç kuru olduğumu hatırlamıyorum tabii ki ama sarı olunca ister istemez acaba enfeksiyon var mı diye insan çekiniyor

ben izliyorum her seferinde :)) ay ne bileyim iste kuruntu yapacak sey kalmadı da ona takılmıs gibi oldum.. cok haklısın belki oda ve sıcaklık degisikligi olabilir :)
Aaa ciddi misin 🙈 bazen damarı bulamıyorlar kan yavaş geliyor bi sıkıntılar çıkıyor orda falan ben o sırada akşam ne yesek diye düşünüyorum yoksa düşer bayılırım 😂😂😂 annelikle birlikte yüklenen evham bu nerde görsem tanırım 🤪

Merhaba anneler bizede yorum yapar mısınız çok merak ediyorum 🐣
Nub’a göre kız sankii ama pozisyonunu tam çözemedim çıkıntıdan sonrası bacaklar mı eğer tam yan değilse hafif önünü dönmüşse o çıkıntı erkek çıkıntısı da olabilir 😬 kaçıncı hafta tam burda? Aslında kızlar 12-13. Haftada doktor tahmin yapamıyorum dese bile bacak arasından ultrason resmi verebilir misiniz derseniz ordan tahmin etmenin de bir yolu var mesanenin çıkıntıya yakınlığı uzaklığıyla anlaşılıyor ama sadece alttan popo ve bacakları kapsayan resimde

Valla bu ben hiç sormayın atıştırma ile geçiştirme ile falan geçmiyor illaki yemek yiyip doymam lazım bazen birşeyler yayıp yemekten çok sıkılıyorum diyorum ki keşke biri beni çaya falan çağırsa da birşeyler yesem 🤣🤣🤣🤣🤭
mevsiim bu sabah işyerinde arkadaşım beni kahvaltıdan zorla kaldırdı :kk77: yedikçe yiyesim geliyor sonumuz hayrolaaa :KK22:

Hahahahah aşırı zevkle kendimi kaptırarak yemek yerken birden gelen niye kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum ki farkındalığı 😂😂 bir de çok güzel yiyip aşırı doyup yarım saat sonra midemin sanki bir gündür yemek yememişim gibi guruldaması……

Nub’a göre kız sankii ama pozisyonunu tam çözemedim çıkıntıdan sonrası bacaklar mı eğer tam yan değilse hafif önünü dönmüşse o çıkıntı erkek çıkıntısı da olabilir 😬 kaçıncı hafta tam burda? Aslında kızlar 12-13. Haftada doktor tahmin yapamıyorum dese bile bacak arasından ultrason resmi verebilir misiniz derseniz ordan tahmin etmenin de bir yolu var mesanenin çıkıntıya yakınlığı uzaklığıyla anlaşılıyor ama sadece alttan popo ve bacakları kapsayan resimdeteş

Valla bu ben hiç sormayın atıştırma ile geçiştirme ile falan geçmiyor illaki yemek yiyip doymam lazım bazen birşeyler yayıp yemekten çok sıkılıyorum diyorum ki keşke biri beni çaya falan çağırsa da birşeyler yesem 🤣🤣🤣🤣🤭
ben de ailemden ve tüm arkadaslarımdan cok uzakta, baska bir sehirdeyim ve burada kimsemiz yok. canım inanılmaz gün tabagı istiyor :) böyle kısırla brownie birbirine değen tabaklardan :) gözümün önünden geciyor.. :))

Hahahahah aşırı zevkle kendimi kaptırarak yemek yerken birden gelen niye kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum ki farkındalığı 😂😂 bir de çok güzel yiyip aşırı doyup yarım saat sonra midemin sanki bir gündür yemek yememişim gibi guruldaması……
ayyyy sanki biri beni anlatmış :KK49:

Kızlar siz evde ne zaman tartılıyorsunuz?? Ben hep sabah aç karnına su bile içmeden minimum kıyafetle bakarım o kilomu kabul ederim. Az önce 62,85 çıktım ben inanamıyorum buna sadece 2 kilo almış olamam bu yemeyle 😂 doktorda 64,4 çıkmıştım bundan 2 hafta önce. Bu kadar farkeder mi ya. Siz nasıl takip ediyorsunuz kilonuzu?

Kızlar siz evde ne zaman tartılıyorsunuz?? Ben hep sabah aç karnına su bile içmeden minimum kıyafetle bakarım o kilomu kabul ederim. Az önce 62,85 çıktım ben inanamıyorum buna sadece 2 kilo almış olamam bu yemeyle 😂 doktorda 64,4 çıkmıştım bundan 2 hafta önce. Bu kadar farkeder mi ya. Siz nasıl takip ediyorsunuz kilonuzu?
ben cok uzun yıllardır tartılmıyorum evde, tartıyı kaldırdım :) negatif etkileniyordum. sadece doktorda tartılıyorum. ben de 2 kilo almısım ama takibi yapan hemsire hep diyor sabah ac karna, tuvaletini yapmıs ve kıyafetsiz tartısan -2 kg daha az cıkarsın öyle dusun-hesapla diye.

Merhabalar kızlar, ilk hamileligimden çok farklı geçiyor bu kez. Kızım 2 yaşında ve uyku problemimiz var ne yazık ki, evde zombi gibi geziyorum. Uykusuzluk beni çok yoruyor. Ve asla bişey yemek istemiyorum. Midem tabağın yarısını anca alıyor. Hele tatlı, şekerli biseyler asla gormek istemiyorum. Daha önce böyle değildim ama bu sefer gerçekten garip hallerim.
Kola midemi çok rahatlatıyor o yüzden yemeğin yanında varsa yarım bardak içiyorum, onun dışında ne paketli gıda ne cips ne tatlı hiç yiyemiyorum. 2/3 kilo verdim ama tadım tuzum keyfim yok yani. Keyifle yesem keşke.
2. Trimester dönemini bekliyorum belki değişir diye ama. 12+1 de kontrole gittiğimde kız gibi dedi ama net bişey demedi. Yaklaşık iki hafta sonra yeniden gideceğim o zaman netleşir.
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏

Hahahah aynen normalde yemek yemeyi sevmezdim beyaz ekmekten nefret ederdim şimdi beyaz ekmekle yemeğe bana bana yemeden doymuyorum 🤣🤣🤣

ben cok uzun yıllardır tartılmıyorum evde, tartıyı kaldırdım :) negatif etkileniyordum. sadece doktorda tartılıyorum. ben de 2 kilo almısım ama takibi yapan hemsire hep diyor sabah ac karna, tuvaletini yapmıs ve kıyafetsiz tartısan -2 kg daha az cıkarsın öyle dusun-hesapla diye.
2 kg farketmesi beni çok şaşırttı gerçekten normal o zaman ☺️ ay yok ben de ara sıra tartılıyorum ama yıllardan gelen alışkanlık 1 yudum su içtiysem tartının yanından geçmem bilmediğim için garip geldi. sonuçta o gün çok su içmiş olabilirim ödem tutmuş tuvalete çıkamamış olabilirim ya da ayakkabım çok ağır olabilir 😂 gramlara bile takıldığım için sanırım çok ayrıntılı düşünüyorum ben 🙈

Merhabalar kızlar, ilk hamileligimden çok farklı geçiyor bu kez. Kızım 2 yaşında ve uyku problemimiz var ne yazık ki, evde zombi gibi geziyorum. Uykusuzluk beni çok yoruyor. Ve asla bişey yemek istemiyorum. Midem tabağın yarısını anca alıyor. Hele tatlı, şekerli biseyler asla gormek istemiyorum. Daha önce böyle değildim ama bu sefer gerçekten garip hallerim.
Kola midemi çok rahatlatıyor o yüzden yemeğin yanında varsa yarım bardak içiyorum, onun dışında ne paketli gıda ne cips ne tatlı hiç yiyemiyorum. 2/3 kilo verdim ama tadım tuzum keyfim yok yani. Keyifle yesem keşke.
2. Trimester dönemini bekliyorum belki değişir diye ama. 12+1 de kontrole gittiğimde kız gibi dedi ama net bişey demedi. Yaklaşık iki hafta sonra yeniden gideceğim o zaman netleşir.
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
Çok zor sabırlar kolaylıklar diliyorum ama merak etme hepsi geçecek 🙏🏻 ilk haftaları düşününce (o kadar ağır geçirmemiş olmama rağmen) iyi dayanmışım diyorum en azından iki üç haftaya enerjin yerine gelir daha iyi hissedersin yeme düzenin de ona bağlı iyileşir emin ol 13-14. Haftadan sonra yemek yerken kendini tanıyamayacaksın 🙈❤️
Amin inşallahh 🙏🏻

Çok zor sabırlar kolaylıklar diliyorum ama merak etme hepsi geçecek 🙏🏻 ilk haftaları düşününce (o kadar ağır geçirmemiş olmama rağmen) iyi dayanmışım diyorum en azından iki üç haftaya enerjin yerine gelir daha iyi hissedersin yeme düzenin de ona bağlı iyileşir emin ol 13-14. Haftadan sonra yemek yerken kendini tanıyamayacaksın 🙈❤️
Amin inşallahh 🙏🏻
İlk hamileligimde de çok kilo almadım ama en azından keyfim vardı. O keyif gelsin yeter ki, kilo verilir alınır 💝
İnşallah 🌸

bende sabah tuvaletten sonra ağzıma bir yudum su koymadan tartılıyorum :) doktorda tam 1 kg farklı çıkıyor sebebi ayakkabı ve tokluk eminim :))) :halay:

Back
X