2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
ayyyy jouuu :) hadi bakalım çok heyecanlııııı :) ilk çocuk kız mı erkek mi senin
Ilki Kızzz kuzumm ama kızım daha olacağını düşündüm kızımla dert ortağı olur paylaşırlar diye nasip yaaa sağlıklı olsun da 🥲 benim sanırım geç döllenme ya oyüzden öğrenemedik

Merhabalar kızlar, ilk hamileligimden çok farklı geçiyor bu kez. Kızım 2 yaşında ve uyku problemimiz var ne yazık ki, evde zombi gibi geziyorum. Uykusuzluk beni çok yoruyor. Ve asla bişey yemek istemiyorum. Midem tabağın yarısını anca alıyor. Hele tatlı, şekerli biseyler asla gormek istemiyorum. Daha önce böyle değildim ama bu sefer gerçekten garip hallerim.
Kola midemi çok rahatlatıyor o yüzden yemeğin yanında varsa yarım bardak içiyorum, onun dışında ne paketli gıda ne cips ne tatlı hiç yiyemiyorum. 2/3 kilo verdim ama tadım tuzum keyfim yok yani. Keyifle yesem keşke.
2. Trimester dönemini bekliyorum belki değişir diye ama. 12+1 de kontrole gittiğimde kız gibi dedi ama net bişey demedi. Yaklaşık iki hafta sonra yeniden gideceğim o zaman netleşir.
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
Aynı belirtileri yaşıyoruzz ve beslenemiyorum diye çok vicdan azabı çekiyorum 🥺 ilkinde hamileliğim mükemmeldi benim

kızlar bugün 11+2 ve idrar yolları iltihabı oldum aranızda geçiren var mı sizler ne yaptınız 🙏🏼
Ayy basimin belasiydi ilk 2 ay… o toz olan hamilelikte kullanilabilen ilac da bir ise yaramadi. Surekli tekrarlayip durdu. Booool bol su icmelisiniz, ama cok… yogurt gibi probiyotiklerden tuketin bol bol. Ayrica asla cisinizi tutmayin biraz bile🥲 cok etkiliyor… en az gunde bir kere camasirinizi degistirin. İmkaniniz varsa 2 defa… ağ kismini da utuleyerek kullanin. Bir an once gecer umarim🌸

Ilki Kızzz kuzumm ama kızım daha olacağını düşündüm kızımla dert ortağı olur paylaşırlar diye nasip yaaa sağlıklı olsun da 🥲 benim sanırım geç döllenme ya oyüzden öğrenemedik
kuzum benim sat 31 ağustos bende öğrenemedim daha yok göstermiyor :) sırtını dönüyor sıpa :emir_bebek:
su içiince rahatlıyor biraz sanki o_O

Kızlar bişey sormak istiyorum ben işte çocuk yetiştirmek ile ilgili işte doğduktan sonra neler yapmam gerek nasıl davramam gerek bebeğe bunlarla ilgili kişisel gelişim kitaplari okuyup bilgilenmek istiyorum onerebileceginiz kitaplar var mı

Kızlar siz evde ne zaman tartılıyorsunuz?? Ben hep sabah aç karnına su bile içmeden minimum kıyafetle bakarım o kilomu kabul ederim. Az önce 62,85 çıktım ben inanamıyorum buna sadece 2 kilo almış olamam bu yemeyle 😂 doktorda 64,4 çıkmıştım bundan 2 hafta önce. Bu kadar farkeder mi ya. Siz nasıl takip ediyorsunuz kilonuzu?
İştahın yerinde ve tadını çakararak yiyebiliyorsan çok şanslı olduğunu söyleyebilirim🧿. Çünkü ilk hamileliğimde 25 kg almıştım şuan ki hamileliğimde 11+3 olmama rağmen 4 kilo aldım amerikada yaşıyorum doktor uyardı bu şekilde devam edemezsin dikkat et diye halbuki doğru dürüst istediğim gibi yiyemiyorum bile bünye meselesi ☺️

İştahın yerinde ve tadını çakararak yiyebiliyorsan çok şanslı olduğunu söyleyebilirim🧿. Çünkü ilk hamileliğimde 25 kg almıştım şuan ki hamileliğimde 11+3 olmama rağmen 4 kilo aldım amerikada yaşıyorum doktor uyardı bu şekilde devam edemezsin dikkat et diye halbuki doğru dürüst istediğim gibi yiyemiyorum bile bünye meselesi ☺️
Çok şükür ben yediğimi sanıyorum ama yemiyor muyum acaba diyorum :( çok uzun zamandır öğle yemeği alışkanlığım yok yemek şeklinde değil ara öğün ara öğün sürekli yiyorum aslında. Kesinlikle bünye meselesi ama ben de almaya yatkınımdır normalde. Belki insülin direnci gibi kendini göstermeyen bi sıkıntı vardır baktırmış mıydın hiç 🙄 işte o keyifle yiyemiyorken bir de dikkat etmek hiç kolay değil 🥲 sağlıkları yerinde olsun da biz bir şekilde baş ederiz 😍🙏🏻🧿

Kızlar bişey sormak istiyorum ben işte çocuk yetiştirmek ile ilgili işte doğduktan sonra neler yapmam gerek nasıl davramam gerek bebeğe bunlarla ilgili kişisel gelişim kitaplari okuyup bilgilenmek istiyorum onerebileceginiz kitaplar var mı
Sadece bunu almıştım kuzum, ileride tuvalet iletişimi ve memeyi bırakma ile ilgili de kitaplar aldım. Ama ilk hep bunu okudum hamileliğimde 🙏

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-07-16-33-47-425_trendyol.com.webp
    Screenshot_2023-12-07-16-33-47-425_trendyol.com.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar 2 li tarama da aç karnamı kan veriliyorudu 6 yıl geçti oek hatırlayamıyorım. Haftaya gideceğim ona göre giderim. Her ihtimale karşı sbah erkene aldım randevümü aç giderim diye

Hapsirirken eger yatiyorsaniz yana dönün bacaklarinizi karniniza cekerek cenin pozisyonuna gecerseniz o bicak saplamasi gibi aci olmuyor ben boyle cozum buldum birde sirt ustu yatarken hapsirmamaya gayret edin o zaman da aciyor.
Otururken acıyor benimde🤗

Back
X