- Konu Sahibi mesirmacunu
- #4.861
Hahahayaaa kıyamam fındık
kızlar babacı olur derler biz anacı yapalım kızlarımızı hep bizim tarafımızda olsunlar inşallah
![]()
Yapalım valla ama arkamı dönerim babası kandırır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahayaaa kıyamam fındık
kızlar babacı olur derler biz anacı yapalım kızlarımızı hep bizim tarafımızda olsunlar inşallah
![]()
Hahahah valla benimki de aynı yandıkYapalım valla ama arkamı dönerim babası kandırır![]()
Saçma değil estağurullah , 15 Haftalık gebe oluyorsun canımKızlar sacma gelebilir ama bir şey soracagım 14+2 15 haftalıkmı 14 haftalık mı oluyor![]()
Bu aslında bacak arası bacak bacak üstüne atmış belli olmuyo tambacak arası hangisi ben göremedim
![]()
Teşekkür ederim canım bel agrıları normal mi acaba bı dönemdeSaçma değil estağurullah , 15 Haftalık gebe oluyorsun canım
14+0 - 14+6 arası 15. hafta oluyor
olabilir canım , yatınca dinlenince hafifler belki biraz , kanama olmadığı sürece korkmayın diyor doktorlar :)Teşekkür ederim canım bel agrıları normal mi acaba bı dönemde
Teşekkür ederim canımolabilir canım , yatınca dinlenince hafifler belki biraz , kanama olmadığı sürece korkmayın diyor doktorlar :)
Aa tamam tamam gördüm o zaman bu alttan değil üstten görünümü değil mi? Gerçi farketmez çıkıntı görünmüyor şimdiden hanım hanımcık bir kız bebiş mi geliyor yoksaaaBu aslında bacak arası bacak bacak üstüne atmış belli olmuyo tam![]()
Ayy teşekkür ederizzzz amin ❤❤❤❤Aa tamam tamam gördüm o zaman bu alttan değil üstten görünümü değil mi? Gerçi farketmez çıkıntı görünmüyor şimdiden hanım hanımcık bir kız bebiş mi geliyor yoksaaasağlıkla gelsin inşallah
![]()
Ay kızlar bana da bakın hele yaaa çok meraklardayımMerbaha güzel anneler bugün doktora gittim bebeğimi hiç tahminde bulunmadı sizden ricam siz bir tahmin yaparmısınız
BenKızlar ovulasyon testi kullanarak yada yumurtlamayi takip ederek hamile kalanlar var mı?
Cinsiyetin ne
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın insallahKızlar 12.haftadan selamlar bugün ikili tarama testim vardı ayrıca doktor cinsiyetlerini de söyledi iki erkek![]()
%90 dedi o yüzden bence listeye ekleyebiliriz canım
mesirmacunu
Amin inşallah canım hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalımHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın insallah
İnşallah teşekkürler hayırlısı olsun..çok üzüldüm tekrarı sağlıkla nasip olsun inşallah![]()
Eyvah eyvah geliyor gelmekte olan not: gelenler tombik annelermevsiim bu sabah işyerinde arkadaşım beni kahvaltıdan zorla kaldırdıyedikçe yiyesim geliyor sonumuz hayrolaaa
![]()
Bide nasıl kaziniyor dimi yok anacim biz bu bıdıkları doyuramayacagiz anlaşıldıHahahahah aşırı zevkle kendimi kaptırarak yemek yerken birden gelen niye kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum ki farkındalığıbir de çok güzel yiyip aşırı doyup yarım saat sonra midemin sanki bir gündür yemek yememişim gibi guruldaması……