2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kizlar rahim üstü karın altında iğne batması kramp şeklinde oldu sonrasında kahverengi leke oldu nedeni ne olabilir acaba birşeyler mi var pazartesi kontrolüm var

Kizlar rahim üstü karın altında iğne batması kramp şeklinde oldu sonrasında kahverengi leke oldu nedeni ne olabilir acaba birşeyler mi var pazartesi kontrolüm var
Bilmiyorum takip et devam ederse doktora git hamilemisin yani haftan ileri mi normalde 6,7 haftalarda yerleşme kanaması derler oda olabilir ama yine doktora gitsen iyi olur

Bilmiyorum takip et devam ederse doktora git hamilemisin yani haftan ileri mi normalde 6,7 haftalarda yerleşme kanaması derler oda olabilir ama yine doktora gitsen iyi olur
12. Hafta bitti daha önce de ara ara oluyordu ama böyle ağrıyla birlikte olmadı hiç şimdilik geçti bişey gelmiyor devam ederse gidicem doktora pazartesi zaten kontrolüm var ama yine de endişe ediyorum

12. Hafta bitti daha önce de ara ara oluyordu ama böyle ağrıyla birlikte olmadı hiç şimdilik geçti bişey gelmiyor devam ederse gidicem doktora pazartesi zaten kontrolüm var ama yine de endişe ediyorum
Valla insan korkuyor ya endişe etmekte haklısın ama git yani gerekirse progestan kullan hakkında hayırlısı inşallah

Kizlar benim bulantilarim 4.haftadan basladi ve baya fazla.7. haftamda prilam diye bı ilaç kullandim doktorumun tavsiyesiyle.bugun bırakayım dedim ama sabahtan ne yesem bulantım gitmiyor.sizce devam etmeli miyim ilaca?

Kizlar benim bulantilarim 4.haftadan basladi ve baya fazla.7. haftamda prilam diye bı ilaç kullandim doktorumun tavsiyesiyle.bugun bırakayım dedim ama sabahtan ne yesem bulantım gitmiyor.sizce devam etmeli miyim ilaca?
Bulantın varsa devam et benim bulantım yok yani sadece keskin kokulara var diger türlü rahatım bir banyom ve arada mutfagım kokar ama öyle herşeye kusanlardan değilim şimdide baş agrısı başlamış ondan çekiyorum sadece

Bulantın varsa devam et benim bulantım yok yani sadece keskin kokulara var diger türlü rahatım bir banyom ve arada mutfagım kokar ama öyle herşeye kusanlardan değilim şimdide baş agrısı başlamış ondan çekiyorum sadece
Benimde arada baş ağrısı oluyo,ilk aylar biraz cekicez sanırım.

Merhaba suan 14.haftadayim sanki adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyor bunu yasayan var mi kontrole cuma gidecegim korktum:/

Merhaba suan 14.haftadayim sanki adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyor bunu yasayan var mi kontrole cuma gidecegim korktum:/
Her ay o ağrılar oluyormus adet zamanlarına denk geldiği için adet olacakmış hissi var kanama olmadığı sürece sorun yoktur doktorlar diyor

Ben de 6. haftadan itibaren prilam içiyorum. Gece iki sabah bir içiyordum, sabahki hapı kestim iki gündür de akşamları teke düşürmeye çalıştım ama gece mide bulantısından uyuyamayıp, kusunca da tekrar gece 2 olarak içmeye devam etme kararı aldım. Demek ki devam etmem gerekiyor biraz daha (12+4'üm). Koku hassasiyetim azaldı ama prilam için kendime biraz daha zaman verme kararı aldım

14.haftamdaym p.tesi kontrolüm var doktorum 2 hafta önce proluton u biraktirmisti ama dodex iğneye haftada 1 devam ettiriyor hala devam eden var mı ya da doktoru yazan kullanan

kızlar bugün 11+2 ve idrar yolları iltihabı oldum aranızda geçiren var mı sizler ne yaptınız 🙏🏼
Evet ben de çarşamba günü oldum. Perşembe günü çok kötüydüm. Doktor toz ilaç verdi ama ben onu almadım karnabahar suyu içtim. Günden güne iyileştim şimdi çok az o bölgede acı ve kaşıntı kaldı yok gibi nerdeyse. Bu dönemde her türlü ilaca karşıyım ben. Siz nasıl oldunuz?

Back
X