2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
ayyy ne güzel yaaa maşallah hayırlısı olsun canım :) kız senesi galiba çoğunlukla kız haberleri alıyoruz

Ayy hadi gozunaydin bakalim cnm💗

Ayyy maşallah çok sevindim 🥹💕🎀 kız senesi sanki gerçekten. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🎈🥳

sağolunn kızlar Allah razı olsun :) evet geneli kız gelen haberlerin :)) :KK37: sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallahhh:anneadayı: :emir_bebek:

Biz bu cocuklarin hareketlerini ne zaman hissedebilecegiz ya… surekli acaba iyi mi diye dusunmekten kendimi alamiyorum🥲 kotu dusunmuyorum tabii ki ama iyi oldugunu bilmek icin 4 haftada bir doktor kontrolunu beklemek cok sinir bozucu🥲 hisseden var mi??
Ben arada hissediyorum ama düzenli değil genelde geceleri kayma gibi bişe doktormda dün artık az az hissedeblrsn dedi ikinci gebeliğin bu arada

Ben de kullanıyorum 2 gündür çok oluyor korktum birden acama başka bir şey mi var diye
Yok yok merak etme ilaç ile birlikte geliyor akıntı.
Ben bilerek beyaz iç çamaşırı giyiyorum nasıl bir akıntı geliyor diye 3 hafta önce sabah uyandığımda ilaç ile birlikte kahverengi leke gelmişti o zaman hemen doktora gitmiştim sadece leke olmamasına dikkat et onun haricinde bir sıkıntı olmaz.
Birde kaç haftalıksınız.

Yok yok merak etme ilaç ile birlikte geliyor akıntı.
Ben bilerek beyaz iç çamaşırı giyiyorum nasıl bir akıntı geliyor diye 3 hafta önce sabah uyandığımda ilaç ile birlikte kahverengi leke gelmişti o zaman hemen doktora gitmiştim sadece leke olmamasına dikkat et onun haricinde bir sıkıntı olmaz.
Birde kaç haftalıksınız.
14+2 canim

Biz bu cocuklarin hareketlerini ne zaman hissedebilecegiz ya… surekli acaba iyi mi diye dusunmekten kendimi alamiyorum🥲 kotu dusunmuyorum tabii ki ama iyi oldugunu bilmek icin 4 haftada bir doktor kontrolunu beklemek cok sinir bozucu🥲 hisseden var mi??
Tamamen aynısını düşünüyorum :( geçenlerde bebişimi özlediğimi hissettim sonra bu duygu garip geldi 😅 ne bileyim hala var mı yok mu rüya gibi hayal gibi.. neyse ki kontrolüme 1 hafta kaldı hareketlerini hissetmek için daha en az 1 ayımız var galiba 😭

Back
X