- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 18
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #5.121
Sağol canım benimİster istemez kafana taktığın için rüyanda görüyorsun canımağrı sızı da yorgunluğa bağlı artıyor asla stres yapma sadece pozitif düşün
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benimİster istemez kafana taktığın için rüyanda görüyorsun canımağrı sızı da yorgunluğa bağlı artıyor asla stres yapma sadece pozitif düşün
![]()
Hayırlı olsunnn inşallah hep iyi olursunuzz :)
Maşallaahhhyaaaa bir cimcime dahaaaa
sağlıkla gelsin prenses
![]()
ayyy ne güzel yaaa maşallah hayırlısı olsun canım :) kız senesi galiba çoğunlukla kız haberleri alıyoruzkızlarrr şimdi geldim , çok şükür iyiyizzz :))) nasipse bir kızımız olacak inşallahhhhh![]()
![]()
Ayy hadi gozunaydin bakalim cnmkızlarrr şimdi geldim , çok şükür iyiyizzz :))) nasipse bir kızımız olacak inşallahhhhh![]()
![]()
kızlarrr şimdi geldim , çok şükür iyiyizzz :))) nasipse bir kızımız olacak inşallahhhhh![]()
![]()
ayyy ne güzel yaaa maşallah hayırlısı olsun canım :) kız senesi galiba çoğunlukla kız haberleri alıyoruz
Ayy hadi gozunaydin bakalim cnm![]()
Ayyy maşallah çok sevindimkız senesi sanki gerçekten. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()
Allah analı babalı büyüsün canım benimkızlarrr şimdi geldim , çok şükür iyiyizzz :))) nasipse bir kızımız olacak inşallahhhhh![]()
![]()
Onu bende kullanıyorum 3 aydır malesef ilaçtan dolayı öyle artık iç çamaşırı dayanmıyor.Kizlar bu doktorun verdiği fitilden sonra afdersiniz daha çok akıntım geliyor hem beyaz hemde su gibi resmen piskolojim bozuldu
Bir kızçe daha geliyorkızlarrr şimdi geldim , çok şükür iyiyizzz :))) nasipse bir kızımız olacak inşallahhhhh![]()
![]()
Ben arada hissediyorum ama düzenli değil genelde geceleri kayma gibi bişe doktormda dün artık az az hissedeblrsn dedi ikinci gebeliğin bu aradaBiz bu cocuklarin hareketlerini ne zaman hissedebilecegiz ya… surekli acaba iyi mi diye dusunmekten kendimi alamiyorumkotu dusunmuyorum tabii ki ama iyi oldugunu bilmek icin 4 haftada bir doktor kontrolunu beklemek cok sinir bozucu
hisseden var mi??
Ben de kullanıyorum 2 gündür çok oluyor korktum birden acama başka bir şey mi var diyeOnu bende kullanıyorum 3 aydır malesef ilaçtan dolayı öyle artık iç çamaşırı dayanmıyor.
Allah analı babalı büyüsün canım benim
Bir kızçe daha geliyorsağlıkla gelsin prenses
İkinci bebis de daha erken hissediliyormusBen arada hissediyorum ama düzenli değil genelde geceleri kayma gibi bişe doktormda dün artık az az hissedeblrsn dedi ikinci gebeliğin bu arada
Yok yok merak etme ilaç ile birlikte geliyor akıntı.Ben de kullanıyorum 2 gündür çok oluyor korktum birden acama başka bir şey mi var diye
14+2 canimYok yok merak etme ilaç ile birlikte geliyor akıntı.
Ben bilerek beyaz iç çamaşırı giyiyorum nasıl bir akıntı geliyor diye 3 hafta önce sabah uyandığımda ilaç ile birlikte kahverengi leke gelmişti o zaman hemen doktora gitmiştim sadece leke olmamasına dikkat et onun haricinde bir sıkıntı olmaz.
Birde kaç haftalıksınız.
Tamamen aynısını düşünüyorumBiz bu cocuklarin hareketlerini ne zaman hissedebilecegiz ya… surekli acaba iyi mi diye dusunmekten kendimi alamiyorumkotu dusunmuyorum tabii ki ama iyi oldugunu bilmek icin 4 haftada bir doktor kontrolunu beklemek cok sinir bozucu
hisseden var mi??