2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Eki Görüntüle 3351883 Eki Görüntüle 3351884 İyi akşamlar herkese🥰🥰benim bebis bizimle oynuyor resmen cinsiyet konusunda😆 bu pipi mi 3 çizgi mi arkadaşlar anlayan var mı birinde 3 çizgi birinde pipi gibi 😅
Aaaaaaa kaldım böyle 😧😂 kaçıncı hafta bu canım bi de popişten mi göbüşten mi bu görüntüler benimki de aynı böyleydi hatta herkes erkek demişti uzun bi çıkıntı olmasına rağmen erkek değilmiş 😬😬😬 bence üstteki daha yakın daha net bi resim erkek olsaydı orda daha çok belli ederdi gibi geldi bana 🙈 doktor ne dediii 😬 sağlıkla gelsin minikkk 🧿😍

Aaaaaaa kaldım böyle 😧😂 kaçıncı hafta bu canım bi de popişten mi göbüşten mi bu görüntüler benimki de aynı böyleydi hatta herkes erkek demişti uzun bi çıkıntı olmasına rağmen erkek değilmiş 😬😬😬 bence üstteki daha yakın daha net bi resim erkek olsaydı orda daha çok belli ederdi gibi geldi bana 🙈 doktor ne dediii 😬 sağlıkla gelsin minikkk 🧿😍
Doktor bi kaç defa sormama ustelememe rağmen erkek dedi canim senin çok uzunmuş kordon muydu acaba sende görünen ben kordon mu dedim hayır dedi doktor baya emin konuştu 3 kere gösterdi bize pipi diye ama ben hala emin olamıyorum 3 çizgi olan goruntu bana o pipi gibi gozuken sey klitoris mi acaba diye dusunduruyor . 12+6 günlükken çekilen görüntü bu canım

kızlar dun aksamdan berı karnımın sag tarafında bır gergınlık ve ara ara olan acıyo gıbı bı hıs var arın buyuyup gerıldıgı ıcın mı neden acaba daha kontrolede 3 hafta var gecer ınsallah evham yapmak ıstemıyorum sızde de oluyor mu

• Beğen
Reactions: Jou
kızlar dun aksamdan berı karnımın sag tarafında bır gergınlık ve ara ara olan acıyo gıbı bı hıs var arın buyuyup gerıldıgı ıcın mı neden acaba daha kontrolede 3 hafta var gecer ınsallah evham yapmak ıstemıyorum sızde de oluyor mu
bende de oluyor canım doktor normal karşıladı , magnezyum yazdı destek olarak

Merhaba kızlarrr
Bende salı gunü gittim dra çok şükür hersey yolunda busefer erkek gibi dedi amaa bakalımm neler olcakk buarada önden gidiyormuşuzz genelde 11+6ama 12+6 gidiyoruzz 🥲🥲 tosun gibi olcak bellii benim kizımda böyle gidiyordu

Bende de bi sislik hissi var yani icerden geriliyormus gibi… normaldir diye dusunuyorum🥲

Yanma gibimi

Back
X