- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.261
Prensess 1.5 yaşında bebeğimm ama çok zor gercekten bu bize sürpriz oldu aslında kuzumm bizde şaşkınızz hala ama alıştık artıkYaaa maşallahh ne güzellsen bakma o hormonlara seni kandırmaya çalışıyorlar ay ay ay hala memeciyseniz yaş farkı da az o zaman çoook özeniyorum ama çok zor gibi geliyor benim kardeşimle aramda 8 yaş var yaşlar yakın olup arkadaş gibi büyümek çok güzel olurdu diye düşünüyorum bazen kaç yaşında prenses
Oy kıyamam o da çok küçükmüş dahaPrensess 1.5 yaşında bebeğimm ama çok zor gercekten bu bize sürpriz oldu aslında kuzumm bizde şaşkınızz hala ama alıştık artıkgözüm 2 sendromuna korku sarıyorrr dedim eşime kızıkam sana emanet ben bebege bakcam hahahah
Memeyi bırakamıyoruz vallahaa memeye aşık ve ona güven sağlıyo iste cok fena yaa gündüz neyse agzına birsey kakalıyorum ama gece
EVett canım benim olsun herseyin bi zorluğu var elbetki atlatıcaz allahın izniyleeOy kıyamam o da çok küçükmüş dahayavaş yavaş unutur ama inatlaşmamak lazım tabi 2 yaş çok fena diyorlar bir şey kalmamış iyi demişsin babasıyla daha çok bir arada olursa aklına gelmez belkii
ah bu sürprizlerçok şaşırtıyorlar ama iyi ki varlar
Ben yaptırdım 3 hafta da çıkacak denildi ve ultrasyinda yapılıyorkızlar merhaba devlet hastanesinde ikili test yaptıranlar varmı? sonuç ne zamana çıkıyor ve karından ultrason yapılıyor dimi ?
Evett ilk bebe, içten içe çok isteyip olmuyor diye kendimi çocuk düşüncesinden uzaklaştırmaya çalışırken gelen sürpriz bebe hem deEVett canım benim olsun herseyin bi zorluğu var elbetki atlatıcaz allahın izniylee
Sen peki ilk bebemi
Mesir Macunu Selammrahim ağzı uzunluğunu ölçtü son kontrolümde canım , 40-50 mm civarında olması gerekiyormuş , 25 mmden kısa olması durumunda serklaj yada progesteron gerekiyormuş internetten baktığıma göre canım , benim 38 mm çıktı doktorum iyi dedi ama merak ettim başka ölçülen var mı diye :)
Ben bugün ultrasyona gittim hem ense kalınlığı hemde burun kemiği güzel dedi ama yinede kan verdim tarama testi için 2-3 güne çıkar dedilerBen yaptırdım 3 hafta da çıkacak denildi ve ultrasyinda yapılıyor
Yaaaa kuzumm benimde ilkte cok zorr olduu hemde düşük tehlikemle dolu dolu kanamalarla dr kesin düşücek dedi hani bi parca düşerse anlarsin dedi bana dokunsalar aglicaktım o derecee çok kötü oldum zaten çok uğraştım 2 aşilamamla tutmadı çatlatma iğnelerle tutmadı dinlendim 8 ay sonra tüpe gidelim napalim artık dedim iğnelerede gözüm hiç kesmiyodu korona olduk o ay vazgectik tahlil mahlil hersey hazırdı sonra pandemi zamanlar bitti eşime dedim buay da goruşelim tüpe tabi reglimde düzensizdi onada tekrar tahlil falan hazırlandı nese dedim buay biraz zayıflayayım hergün 10bin adım attım diyetler yaptım 5kilo verdim hic ummuyodum o an kızim geldi tutundu bırakmadı beniii 2.5 yılda çok bekledimEvett ilk bebe, içten içe çok isteyip olmuyor diye kendimi çocuk düşüncesinden uzaklaştırmaya çalışırken gelen sürpriz bebe hem deçok şükür varlığına, kavuşmak için sabırsızlanıyorum
Dediğin gibi mutlaka zorluklarla karşılaşıcaz ama üstesinden geldiğimizde çok şey öğrenmiş ve daha güçlü olucazkadın olmak çok zor diye yakınırdım ne kadar muhteşem ve mucizevi olduğunu şimdi anlıyorum
Binlerce kere şükür iyi ki gelmiş ikisi deYaaaa kuzumm benimde ilkte cok zorr olduu hemde düşük tehlikemle dolu dolu kanamalarla dr kesin düşücek dedi hani bi parca düşerse anlarsin dedi bana dokunsalar aglicaktım o derecee çok kötü oldum zaten çok uğraştım 2 aşilamamla tutmadı çatlatma iğnelerle tutmadı dinlendim 8 ay sonra tüpe gidelim napalim artık dedim iğnelerede gözüm hiç kesmiyodu korona olduk o ay vazgectik tahlil mahlil hersey hazırdı sonra pandemi zamanlar bitti eşime dedim buay da goruşelim tüpe tabi reglimde düzensizdi onada tekrar tahlil falan hazırlandı nese dedim buay biraz zayıflayayım hergün 10bin adım attım diyetler yaptım 5kilo verdim hic ummuyodum o an kızim geldi tutundu bırakmadı beniii 2.5 yılda çok bekledimzayıflamam gerekiyormuş meger çok uzun oldu ama ilkgebem çok maceraydı anlatacağim çok şey varda iyice uzun olur şimdi 2ciyede plansiz oldu ona da diyetteydim tabii zayıflamak için oldu öyle geldi hoşgeldi
Evet kanım yani demirim gayet iyi çıktı.demirine baktı mı kanda canım
Devlet hastanesinde yaptırdım ikili testi.10 gün sonra çıkıyor.kızlar merhaba devlet hastanesinde ikili test yaptıranlar varmı? sonuç ne zamana çıkıyor ve karından ultrason yapılıyor dimi ?
mutlaka ölçmüştür ama detay vermemiştir canım benim doktorum detay verince öğrendim ben :) yoksa öyle doktorlar tarafından anlatılan bir şey değil sanırımbende hiç böyle bişey ölçmedi neden ihtiyaç duyuuyor acaba bu ölçüme merak ettim bak şimdi :)
aaa aşk olsun jou , her mesajınıza cevap vermeye çalışıyorum hamile hormonlarımı ayağa kaldırmayın benim aaBen yazıyorum ediyorum kimse beni tınlamıyorrgelmeyecem.bidaha
Ayy kıyamam onaPrensess 1.5 yaşında bebeğimm ama çok zor gercekten bu bize sürpriz oldu aslında kuzumm bizde şaşkınızz hala ama alıştık artıkgözüm 2 sendromuna korku sarıyorrr dedim eşime kızıkam sana emanet ben bebege bakcam hahahah
Memeyi bırakamıyoruz vallahaa memeye aşık ve ona güven sağlıyo iste cok fena yaa gündüz neyse agzına birsey kakalıyorum ama gece
merhaba canım , herkesin sonucu farklı geliyor , güzel sonuçlar alırsın inşallahMesir Macunu Selamm
Benimde bugün kontrolüm vardı 13+1 ense kalınlığımız ve burun kemiğimiz gayet güzel dedi. İkili tarama testi için kan verdim. Bir bilginiz var mı acaba bunlar iyiyse sonuç ne gelir.
bir bildiği vardır heralde yaEvet kanım yani demirim gayet iyi çıktı.
Bence var ya kiminin vücudu yağ olur bebek olmaz hani bunu tahmin bile edemeyiz açıkçası ben zayıfladım kaldım bilseydim daha önceler zayıflardım yani resmenBinlerce kere şükür iyi ki gelmiş ikisi deo kadar iyi anlıyorum ki içgüdüsel bir şey bu, daha anne olmadan hissedebiliyoruz o duyguları aslında umut hiçbir zaman bitmemeli ama nedense vazgeçtikten sonra kafaya takmayı bıraktıktan sonra geldikleri doğru ben de o ay aralıklı oruca başlamıştım hahah gerçekten ilgisi var mı acabaa hatta mide bulantılarımı açlıktan sanıyordum meğer minicik mercimek tanesi yapıyormuş
Eee amaaa bittuk ozamanAyy kıyamam onabenim oğlum da tam bağımlıydı 15-20 dk da bir emzik gibi kullanırdı. 2 yaşında ikimiz de ağlaya ağlaya zor bıraktırdım. Ama şimdi seninki bebeği emerken görürse bırakmayabilir
Sakin oll hepimiz gebeyizzaaa aşk olsun jou , her mesajınıza cevap vermeye çalışıyorum hamile hormonlarımı ayağa kaldırmayın benim aa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?