- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.221
Oh oh maşallahhh ne güzel haberlerBugün bizim de doktor kontrolümüz vardı. 11+3 ama en başından beri 1 hafta önde gidiyoruz 12+3 yani. Zıplıyor, vuruyor hareketlerini izlemek muhteşemdiFetal dna sonuçlarımız da geldi çok şükür sağlıklı bebeğimiz ama cinsiyetini arkadaşım öğrendi çünkü biz çocuklar için cinsiyet partisi yapıcaz yarın. Heyecandan ölüyorum yarına kadar dayanmak bile çok zor yarın yazarım cinsiyeti artık mesirmacunu
Hayır bana şu ana kadar öyle bişi demedi, bakılıyor muuKızlar doktorlarınız rahim ağzı ölçümü yaptı mı hiç size?
12+6 da ultrasondaAhhh ne güzel cinsiyetler belli olmaya başlamış rengarenk çok güzel içim kıpır kıpır oldu çok merak ediyorum benim ki ne acebakesin öğrenenler kaçıncı haftada belli oldu aceba
kızlar benim doktorumda bana 12. haftada magnezyum demir hapı ve omega 3 verdi. hepsini kullanıyoruz bakalım
ayrıca hala folik asiti devam et dedi istemiyorumda ileride hiperaktivite problemi olur mu acaba çocukta diye ama içiyorum mecbur doktor kullan dedi diye.
artık yavaş yavaş beli bol taytlara geçiş yaptım tam hamile kıyafetleri giyemiyorum henz büyük geliyor karın panelleri :)
ama hareketlerini ne zaman hissedicez artık yaa
Ben almanyadayım herhangi bi ilaç vermedi valla folik asit devam dedi o kadar ben kendim elenatal 2ye başladım haftaya gidicem belki bir şey verir bakalımBenim çıkmaya başladı üç gündür baya iştahşm açıldı. Kızlar bana balık yağı kan ilaçı ve demir ilacı verdi. Başık yağı ucreti 560 tl idi çok yüksek deilmi. Size hangi ilçşarı verdi
Ayy sorma kalbim ağzımda nasıl geçecek yarına kadar bilmiyorumOh oh maşallahhh ne güzel haberlerbizi de çatlatıcaksın meraktan nasıl bir parti olacaak?
Yok canım, ben ilk defa senden duydum. Ne için gerekiyormuş doktorun söylediyse bizi de bilgilendirir misinKızlar doktorlarınız rahim ağzı ölçümü yaptı mı hiç size?
Aşkım bence de erkek vajina da da çıkıntı oluyor ama bu kadar değil seninkinin pipisi çok net belliDoktor bi kaç defa sormama ustelememe rağmen erkek dedi canim senin çok uzunmuş kordon muydu acaba sende görünen ben kordon mu dedim hayır dedi doktor baya emin konuştu 3 kere gösterdi bize pipi diye ama ben hala emin olamıyorum 3 çizgi olan goruntu bana o pipi gibi gozuken sey klitoris mi acaba diye dusunduruyor . 12+6 günlükken çekilen görüntü bu canım
Bana bugün doktorum 20. haftada demire başlayacağız dedi canımKızlar ben 16.haftadayım. Doktor bugün demir ilacı ve multivitamin verdi. Demir ilacına başlamak için henüz erken değil mi?
Ay inşallah ya bir kızım var inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlum da olur ama hala inanasım gelmiyor nedenseAşkım bence de erkek vajina da da çıkıntı oluyor ama bu kadar değil seninkinin pipisi çok net belli
Ay gittikçe artıyor muyuz ne ?
Hahahaha alıştınmı artıkkAy gittikçe artıyor muyuz ne ?hala sokumu atlatamadım alısmaya calısıyorum benimde randevum 19 aralıkta bende erkek hissediyorum garip bi sekilde
ay umarım çok güzel gelir sonuçlarbence çok iyi yapmışsın erken zamanda bir sorun varsa çook yüksek ihtimalle tespit ediliyor ben diğer testlerin yerine sadece bunun yapılmasını daha doğru buluyorum. Amniyosentez için bile riskli deniyor sonuçta karından su alıyorlar bana da riskli geliyor. Sadece kan verip tüm genlerine baktırabiliyoruz bence kesinlikle yapılması gereken bir test iyi yapmışsın ben de yaptırdım sonucu bekliyorum
geldi mi sonuçlar pekiBen de yaptırdım canım kafamız rahat etti açıkçası zaten arkadaşların dediği gibi bir zararı da yok. Biz de 11bin e yaptırdık. Cinsiyeti tam öğreniyor olmak da ayrı artısı
Auralı migrenim var ve hamilelikte 3-4 kere başıma geldi. Artı kafein alımımızı da azalttığımız için ondan da oluyor olabilir. 2 gün kahve içmemiştim 3. gün resmen serum alır gibi bir fincan içtim ve 10 dk sonra geçti
Benim doktorum femibion 2’yi onerdi canim. Yani biraz pahali ama onu alirsaniz bir suru vitamin bir arada folik asit de icerisinde dedi. Gunde iki tane aliyorsun biri balik yagi gibi digeri normal tablet. Arti b12 magnezyum ve demir hapi(benimki cok dusuk diye). Sen kendin de femibion alabilirsin receteye ihtiyacin yokBen almanyadayım herhangi bi ilaç vermedi valla folik asit devam dedi o kadar ben kendim elenatal 2ye başladım haftaya gidicem belki bir şey verir bakalım
benimki folik bitince multivitamine geçti canımkızlar benim doktorumda bana 12. haftada magnezyum demir hapı ve omega 3 verdi. hepsini kullanıyoruz bakalım
ayrıca hala folik asiti devam et dedi istemiyorumda ileride hiperaktivite problemi olur mu acaba çocukta diye ama içiyorum mecbur doktor kullan dedi diye.
artık yavaş yavaş beli bol taytlara geçiş yaptım tam hamile kıyafetleri giyemiyorum henz büyük geliyor karın panelleri :)
ama hareketlerini ne zaman hissedicez artık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?