2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
kızlar benim doktorumda bana 12. haftada magnezyum demir hapı ve omega 3 verdi. hepsini kullanıyoruz bakalım
ayrıca hala folik asiti devam et dedi istemiyorumda ileride hiperaktivite problemi olur mu acaba çocukta diye ama içiyorum mecbur doktor kullan dedi diye.
artık yavaş yavaş beli bol taytlara geçiş yaptım tam hamile kıyafetleri giyemiyorum henz büyük geliyor karın panelleri :)
ama hareketlerini ne zaman hissedicez artık yaa

Bugün bizim de doktor kontrolümüz vardı. 11+3 ama en başından beri 1 hafta önde gidiyoruz 12+3 yani. Zıplıyor, vuruyor hareketlerini izlemek muhteşemdi Fetal dna sonuçlarımız da geldi çok şükür sağlıklı bebeğimiz ama cinsiyetini arkadaşım öğrendi çünkü biz çocuklar için cinsiyet partisi yapıcaz yarın. Heyecandan ölüyorum yarına kadar dayanmak bile çok zor yarın yazarım cinsiyeti artık mesirmacunu

Oh oh maşallahhh ne güzel haberler bizi de çatlatıcaksın meraktan nasıl bir parti olacaak?

Kızlar doktorlarınız rahim ağzı ölçümü yaptı mı hiç size?
Hayır bana şu ana kadar öyle bişi demedi, bakılıyor muu bilmiyordum

Ahhh ne güzel cinsiyetler belli olmaya başlamış rengarenk çok güzel içim kıpır kıpır oldu çok merak ediyorum benim ki ne aceba kesin öğrenenler kaçıncı haftada belli oldu aceba
12+6 da ultrasonda 13+5 de fetal dna sonucuyla kesinleşti

Ya bu aynen bu folik asit işi benim de kafamı çok karıştırıyor. Şu an folafect(içinde zilyon vitamin folat folik asit omega 3 var), demir hapı, d vitamini ve magnezyum kullanıyorum. Ama içim folik asit konusunda raht değil, doktor doğuma kadar devam dedi

Ben almanyadayım herhangi bi ilaç vermedi valla folik asit devam dedi o kadar ben kendim elenatal 2ye başladım haftaya gidicem belki bir şey verir bakalım

Oh oh maşallahhh ne güzel haberler bizi de çatlatıcaksın meraktan nasıl bir parti olacaak?
Ayy sorma kalbim ağzımda nasıl geçecek yarına kadar bilmiyorum arkadaşım alıyor parti malzemelerini. Cinsiyet balonu patlatacak çocuklar. Öyle biraz süsleriz evi falan, sade aile arası bi kutlama işte.. Onlar için dayanıyorum zaten yoksa sabredemezdim

Aşkım bence de erkek vajina da da çıkıntı oluyor ama bu kadar değil seninkinin pipisi çok net belli

Kizlar bu gün hem miğde ağrısı hem de baş aktisi çekiyorum ilaç ta alamiyorum şu baş ağrısı için sizler baş agrisini nasıl geciriyorsunuz

Merhaba hanımlar, ikili test sonucum 62:1 çıktı. Tıp fakültesi hastanesinde fetal DNA bakılıyormuş oraya yönlendirdiler. 5 hafta sonra sonuç çıkacakmış maalesef. Ultrason iyiydi fakat kan sonucu kötü çıktı. Etrafınızda böyle olan var mıydı acaba? Bu arada kızımız olacakmış mesirmacunu ekleyebilirsin

ay umarım çok güzel gelir sonuçlar gelince paylaşalım o zaman

geldi mi sonuçlar peki ben pazartesi yaptırdım 10-12 gün sürer açıklanması dediler

Ben almanyadayım herhangi bi ilaç vermedi valla folik asit devam dedi o kadar ben kendim elenatal 2ye başladım haftaya gidicem belki bir şey verir bakalım
Benim doktorum femibion 2’yi onerdi canim. Yani biraz pahali ama onu alirsaniz bir suru vitamin bir arada folik asit de icerisinde dedi. Gunde iki tane aliyorsun biri balik yagi gibi digeri normal tablet. Arti b12 magnezyum ve demir hapi(benimki cok dusuk diye). Sen kendin de femibion alabilirsin receteye ihtiyacin yok

benimki folik bitince multivitamine geçti canım bir an önce hissetmek istiyorum bende :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…