2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben 16.haftaya yaklaşıyorum sayılır doktor 16.haftaki kontrole kadar progestani ve corasprini kesmedi progestani sabah akşam içiyorum corasprini de günde önceki 2 kaybımdan dolayı biz tedbirli olalım diyor var mı bu haftalarda hala kulllananlar(pitilasma sorunu Olupta)
Kan pıhtılaşmam var mı bilmiyorum daha önce hiç gebelik kaybımda yok fakat doktorum tedbiren en basından beri bana da kullandırtıyor. Hem oksapar iğne, hem günde bir defa corasprini. 16.haftaya kadar kullanacaksın sonrasına o hafta karar verilir gibi bişey demişti.
Progestan da hem fitil hem göbekten iğne olarak kullandım onu 12. Haftada bitirdi

Benim kasiklarim çok ağrımaya başladı ya anlamadım niyedir adet ağrısı gibi doktor artarsa p.tesi gel Bi bakalım dedi

Kızzzlar selam 🤩 bugün kontrolüm vardı 11+5. Ultrasonda ense kalınlığı vs iyi çıktı. İkili test için kan verdim. Insallah onun da iyi gelir sonuçları 1 haftada çıkıyormuş. 🤔 bu arada ilk cinsiyet tahmini de erkek oldu doktorumun tabi net değil diyor 😅
bu arada mesirmacunu mesirmacunu rahim ağzını da ölçtü. Düşük veya erken doğum riski oluyormuş sanırım. Bir değer söylemedi ama normal dedi bana da

Benim kasiklarim çok ağrımaya başladı ya anlamadım niyedir adet ağrısı gibi doktor artarsa p.tesi gel Bi bakalım dedi
Her ay adet ağrısı cekecez canım o var ama aşırı dayanilmayacak kadarsa acile git bide kanama varsa geçmiş olsun canim insan korkuyor valla

Her ay adet ağrısı cekecez canım o var ama aşırı dayanilmayacak kadarsa acile git bide kanama varsa geçmiş olsun canim insan korkuyor valla
Ay çok şükür kanama yok akinti kahverengimsi gibi arada bol su içmeye başladım bakalım yarın da devam ederse gidicem Bi ilk yavrumda hiç böyle şeyler yasamamstm sonrasında da 2 kayıp olunca ister istemez kafam takiliyor 🥺 içimi rahat birakamiyorum

Ay çok şükür kanama yok akinti kahverengimsi gibi arada bol su içmeye başladım bakalım yarın da devam ederse gidicem Bi ilk yavrumda hiç böyle şeyler yasamamstm sonrasında da 2 kayıp olunca ister istemez kafam takiliyor 🥺 içimi rahat birakamiyorum
Benim ilk değil ama 10 yıl geçince üstünden bişey hatırlamıyorum benim de hep kahverengi lekem oldu ama şimdilik iyiyim kasik bel bacak sancısı oluyor bazen bende senin gibi korkuyorum senin bide ilk rabbim kucağına almayı nasip etsin canım bol bol dinlen dua et tesbih çek rabbim şifa versin 🤲

Benim ilk değil ama 10 yıl geçince üstünden bişey hatırlamıyorum benim de hep kahverengi lekem oldu ama şimdilik iyiyim kasik bel bacak sancısı oluyor bazen bende senin gibi korkuyorum senin bide ilk rabbim kucağına almayı nasip etsin canım bol bol dinlen dua et tesbih çek rabbim şifa versin 🤲
Benimde ilk değil cnm 9 yaşına yakın bir kızımız var ama onda hiç böyle şeyler yasamadm yıllar sonra olunca hersey de Bi afalladim herhalde🥰

Malesef kızlar suyum bitmiş ve yarım saat sonrasında düşürdüm oğlumuzu..Rabbım böyle uygun gördü demek ki..O güzel Rabbım sizlere evlatlariniza sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin aranızdan artık ayrılıyorum..

Bitanem çok üzüldüm, kolay bir şey değil, Allah sana sabırlar versin. Hayırlısını nasip etsin her zaman.. 🤲🏻🙏🏻 Ama hayatta neler düzelmiyor ki? İnşallah Allah en kısa zamanda tekrar gönlündekini nasip etsin.

Suyum geldi Bi anda tam gece ağrım var diye acil girişine geldim bir anda altıma yapmış gibi oldum suyum çok az kalmış ankaraya sevk ettiler dua edin lütfen.. çok duaniza ihtiyacım var..daha 15 haftalik miniğim ihtimal çok çok az diyolar
Malesef kızlar suyum bitmiş ve yarım saat sonrasında düşürdüm oğlumuzu..Rabbım böyle uygun gördü demek ki..O güzel Rabbım sizlere evlatlariniza sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin aranızdan artık ayrılıyorum..
Rabbim sabır versin canım benim çok üzüldüm taktir allahin yarına kadar ne olucagini bilemeyiz gerçekten mesajını okuduğumdan beri çok kötü hissediyorum kendimi rabbim yar ve yardımcın olsun🤲

Allah sabır versin canım rabbim en kısa sürede tekrar yüzünüzü güldürsün 🤲

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim yardımcın olsun

Back
X