2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben 16.haftaya yaklaşıyorum sayılır doktor 16.haftaki kontrole kadar progestani ve corasprini kesmedi progestani sabah akşam içiyorum corasprini de günde önceki 2 kaybımdan dolayı biz tedbirli olalım diyor var mı bu haftalarda hala kulllananlar(pitilasma sorunu Olupta)
Merhaba
Ben 13+2 haftalığım doktorum progestanı 2 gün önce kesti ben fitil olarak alıyordum. Corasprine devam o senin herşeyin dedi doktor sakın atlama düzenli kullan dedi.

Kızlar ben de şimdiden şeker sorunu yaşıyorum zaten gebelik öncesi insulinim çok yüksekti ilaçlar kesilince hamilelikle birlikte başladı galiba beş gündür şeker olcuyorum hep sınırların biraz üstünde korkmaya başladım ya bebeğe bişey olursa diye 😓
Bende sizden bir ay geriden geliyorum temmuz doğumlu olacak Bende de cikti seker ne yakcam şaşırdım aclik şekerim düşmüyor

IMG_0450.webp
Bizim minik yavru yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı 😅 1 yıl önce doğum yapmıştm zaten sezeryan göbeğim gitmemişti üstünede bu çok erken başladık şişmeye 😅

Eki Görüntüle 3353920 Bizim minik yavru yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı 😅 1 yıl önce doğum yapmıştm zaten sezeryan göbeğim gitmemişti üstünede bu çok erken başladık şişmeye 😅
Maşallah kaç haftalıksınız. Benim ilk gebeliğim 13. hafta bitti. Benim de bu kadar var yaa ama benim kilom da vardı normalde de hafif göbekliydim.

kızlar bugun 11+4 olduk geceden beri kasıklarım agrıyor korkmaya başladım aynı durumu yasayan varmı doktora gitmem gerekli mi bilmiyorum
kasık ağrısı o haftalarda bende de oluyordu canım , doktor normal buluyordu ağrım olduğu zamanlar fitil olarak progestan kullanmamı tavsiye etmişti günde 1 kere

Kızzzlar selam 🤩 bugün kontrolüm vardı 11+5. Ultrasonda ense kalınlığı vs iyi çıktı. İkili test için kan verdim. Insallah onun da iyi gelir sonuçları 1 haftada çıkıyormuş. 🤔 bu arada ilk cinsiyet tahmini de erkek oldu doktorumun tabi net değil diyor 😅
bu arada mesirmacunu mesirmacunu rahim ağzını da ölçtü. Düşük veya erken doğum riski oluyormuş sanırım. Bir değer söylemedi ama normal dedi bana da
çok güzel haberler canım :) sağlıkla nasip olsun inşallahhhh :)

Malesef kızlar suyum bitmiş ve yarım saat sonrasında düşürdüm oğlumuzu..Rabbım böyle uygun gördü demek ki..O güzel Rabbım sizlere evlatlariniza sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin aranızdan artık ayrılıyorum..
şefika çok üzüldüm Rabbim sabır versin , kızına uzun ömürler versin canım benim

Back
X