2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Malesef kızlar suyum bitmiş ve yarım saat sonrasında düşürdüm oğlumuzu..Rabbım böyle uygun gördü demek ki..O güzel Rabbım sizlere evlatlariniza sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin aranızdan artık ayrılıyorum..
Çok üzüldüm. Bol sabırlar diliyorum sana, ailene.. Rabbim kızına uzun sağlıklı ömürler versin. Böyle olması hayırlıymış, ne zaman dilersen yine nasip olsun inşallah 🙏🏻

Kizlar bu efedersiniz şeffaf bazende beyaz uzayan akıntım burkacgundur hala var anlamadım niye birde hapşırık öksürükte kasıklarım qgriyor

kızlar bu hafta kimlerin kontrolleri var?

Ayrıntılı ultrason için randevu aldınız mı :KK200:
Benim bu perşembee 🥺 yaklaştıkça hem çok mutlu oluyorum hem çok endişeleniyorum umarım her şey yolundadır 🥺 dün ufak bi gıda zehirlenmesi yaşadım (sanırım) kendiliğinden geçti bebeğe de bir zararı yokmuş çok şükür 🙏🏻 çok dikkat edin yediklerinize kızlar bünyenizin alışık olduğu şeylerin dışına çıkmayın vücudun nasıl tepki vereceğini bilemiyoruz..

Ayrıntılı için galiba bu hafta gün vericek, çünkü tam 17+0da gitmiş olucam, kurtarmıyor dimi? 🙈

Yumurtlama döneminde olabilirsin eski döngüne göre canım, beyaz , krem , şeffaf akıntı normal olarak görülüyor
Vallah canım hamile kalınca herşey güzel sitresiz geçer sandım şimdi daha büyük sitresler yaşıyorum kasiklarimda da bazen ağrı wizi oluyor durduk yere oda beni çok endişelendiriyor acaba gidip bir sağlık ocağına idrar kültürü falan mı versem evde dura dura kafayı yiyccem

Kizlar bu efedersiniz şeffaf bazende beyaz uzayan akıntım burkacgundur hala var anlamadım niye birde hapşırık öksürükte kasıklarım qgriyor
Yumurtlama döneminde olabilirsin eski döngüne göre canım, beyaz , krem , şeffaf akıntı normal olarak görülüyor
Aynen benim de bazı dönemler belirgin akıntım oluyor, demek ondan. Hapışırırken mümkün olduğunca bacaklarını karnına çek ayaktaysan eğilmeye çalış canım tam o anda refleks olarak gerindiğimiz için sanırım ağrı yapıyor

Aynen benim de bazı dönemler belirgin akıntım oluyor, demek ondan. Hapışırırken mümkün olduğunca bacaklarını karnına çek ayaktaysan eğilmeye çalış canım tam o anda refleks olarak gerindiğimiz için sanırım ağrı yapıyor
Vallah canım bende öyle yapıyorum ama işte şu arkadasimiz da 15 haftalık bebeğini kaybetti ya ondan sonra daha evhamlanmaya basladim

Annelerr merhaba bugün doktora gittim daha önce gittiğim doktor yüksek ihtimal kız demişti bu gittiğim doktor da yüksek ihtimal erkek dedi 14.haftadayız sizin düşünceleriniz nedir meraktan sinir bastı artık...

Eklentiler

• IMG_20231218_115504.webp
    IMG_20231218_115504.webp
    27 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20231218_115450.webp
    IMG_20231218_115450.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 77
Benim bu perşembee 🥺 yaklaştıkça hem çok mutlu oluyorum hem çok endişeleniyorum umarım her şey yolundadır 🥺 dün ufak bi gıda zehirlenmesi yaşadım (sanırım) kendiliğinden geçti bebeğe de bir zararı yokmuş çok şükür 🙏🏻 çok dikkat edin yediklerinize kızlar bünyenizin alışık olduğu şeylerin dışına çıkmayın vücudun nasıl tepki vereceğini bilemiyoruz..

Ayrıntılı için galiba bu hafta gün vericek, çünkü tam 17+0da gitmiş olucam, kurtarmıyor dimi? 🙈
oyy senin az kalmış canım benim hayırlı güzel haberlerle gel, geçmiş olsun bu arada :KK200:

18-24 hafta arası ayrıntılı yapılıyormuş ama genelde 20-21-22 haftalarda yapıyorlar, kurtarmaz acemim :) bende randevu aldım ocak 29'a nasipse

Vallah canım hamile kalınca herşey güzel sitresiz geçer sandım şimdi daha büyük sitresler yaşıyorum kasiklarimda da bazen ağrı wizi oluyor durduk yere oda beni çok endişelendiriyor acaba gidip bir sağlık ocağına idrar kültürü falan mı versem evde dura dura kafayı yiyccem
kuzum bu kadar stres yapıyorsan zaten git baktır çünkü stres iyi değil , baktır rahatla derim ben

Annelerr merhaba bugün doktora gittim daha önce gittiğim doktor yüksek ihtimal kız demişti bu gittiğim doktor da yüksek ihtimal erkek dedi 14.haftadayız sizin düşünceleriniz nedir meraktan sinir bastı artık...
bacak arasının fotoğrafı yok mu canım? benim doktorum 14den önce hiç tahminde bulunmadı , hafta ilerledikçe netleşiyor çünkü cinsiyeti

bacak arasının fotoğrafı yok mu canım? benim doktorum 14den önce hiç tahminde bulunmadı , hafta ilerledikçe netleşiyor çünkü cinsiyeti
Ay o kadar sıkıldıki canım😞 bir öyle bir böyle keşke hiç tahminde😞 bulunmasalardı bacak arasınıda attım 🌼

Eklentiler

• 17028910536188409490120224979404.webp
    17028910536188409490120224979404.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 68
Canım aslında çokta önemli birşey rahim ağzı yetmezliği varsa sancisiz ağrısız birden düşükle sonuclanabiliyor hemde ortada hiç birşey yokken. Ve 10-16 hafta olması gerek galiba dikiş yapılması yani serklaj yapılmasi gerekiyor. Hepimizin doktordan aslında özellikle sormamız gereken durum
öğrendiğim iyi oldu sonraki kontrolümde bunu özellikle soracağım, teşekkürler

Malesef kızlar suyum bitmiş ve yarım saat sonrasında düşürdüm oğlumuzu..Rabbım böyle uygun gördü demek ki..O güzel Rabbım sizlere evlatlariniza sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin aranızdan artık ayrılıyorum..
canım çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum, sabırlar dilerim ☹ neden oluyormuş ki bu bişey söylediler mi

Bende sizden bir ay geriden geliyorum temmuz doğumlu olacak Bende de cikti seker ne yakcam şaşırdım aclik şekerim düşmüyor
açlık şekeri sorunu bende de var ben gebeliğimin başından beri diyetteyim 6 kilo verdim ancak normal seviyede tutabiliyorum şuan 90-100 arası değişiyor değerlerim senin kaç çıkıyor her gün düzenli ölçüyormusun? 3aylık şeker ortalaman kaç çıktı?

merhabalar kızlarr, cumartesi günü benim de kontrolüm vardı şuan 12+6 dayız fetal dna da zaten cinsiyet belli olmuştu ama doktorum da müstakbel pipiyi resmen gösterdi bize :) boy olarak 1 hafta önden gidiyor bebiş, ama rahimde bir kasılma alanı gördü normalde çok endişe etmeyiz bu durumlar için ama daha önce düşük öykülerin olduğu için istirahat etmen lazım yorulma dedi, magzenyum verdi orzax markasının ocean extramag diye ondan sabah akşam alıcam 2 hafta sonra günde 1 defa alıcam. Magnezyum kasılmaları önlüyormuş bakalım umarım geçer. Gerçi ultrasonun başında vardı devamında o kasılma alanı kayboldu anlık olur ve sen bunu farkedemezsin o yüzden kendini yoracak işler yapma dedi. Ben yine 1 ay kadar daha evden çalışacağım bu nedenle. Bu durumu başka yaşayan varmı??

Ay o kadar sıkıldıki canım😞 bir öyle bir böyle keşke hiç tahminde😞 bulunmasalardı bacak arasınıda attım 🌼
erken bir hafta daha canım, canını sıkma, sağlıklı olsun önemli olan bu :) çıkıntı var evet ama erken bence net konuşmak için. hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah

Back
X