- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #5.381
ayyy evet cumartesiye çok var mary'cim yaaa :) benimde teeeee haftaya pazarttesiiiiiCumartesi benim var, ama daha çoook var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy evet cumartesiye çok var mary'cim yaaa :) benimde teeeee haftaya pazarttesiiiiiCumartesi benim var, ama daha çoook var![]()
Çok üzüldüm. Bol sabırlar diliyorum sana, ailene.. Rabbim kızına uzun sağlıklı ömürler versin. Böyle olması hayırlıymış, ne zaman dilersen yine nasip olsun inşallahMalesef kızlar suyum bitmiş ve yarım saat sonrasında düşürdüm oğlumuzu..Rabbım böyle uygun gördü demek ki..O güzel Rabbım sizlere evlatlariniza sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin aranızdan artık ayrılıyorum..
Yumurtlama döneminde olabilirsin eski döngüne göre canım, beyaz , krem , şeffaf akıntı normal olarak görülüyorKizlar bu efedersiniz şeffaf bazende beyaz uzayan akıntım burkacgundur hala var anlamadım niye birde hapşırık öksürükte kasıklarım qgriyor
Benim bu perşembeekızlar bu hafta kimlerin kontrolleri var?
Ayrıntılı ultrason için randevu aldınız mı![]()
Vallah canım hamile kalınca herşey güzel sitresiz geçer sandım şimdi daha büyük sitresler yaşıyorum kasiklarimda da bazen ağrı wizi oluyor durduk yere oda beni çok endişelendiriyor acaba gidip bir sağlık ocağına idrar kültürü falan mı versem evde dura dura kafayı yiyccemYumurtlama döneminde olabilirsin eski döngüne göre canım, beyaz , krem , şeffaf akıntı normal olarak görülüyor
Kizlar bu efedersiniz şeffaf bazende beyaz uzayan akıntım burkacgundur hala var anlamadım niye birde hapşırık öksürükte kasıklarım qgriyor
Aynen benim de bazı dönemler belirgin akıntım oluyor, demek ondan. Hapışırırken mümkün olduğunca bacaklarını karnına çek ayaktaysan eğilmeye çalış canım tam o anda refleks olarak gerindiğimiz için sanırım ağrı yapıyorYumurtlama döneminde olabilirsin eski döngüne göre canım, beyaz , krem , şeffaf akıntı normal olarak görülüyor
Vallah canım bende öyle yapıyorum ama işte şu arkadasimiz da 15 haftalık bebeğini kaybetti ya ondan sonra daha evhamlanmaya basladimAynen benim de bazı dönemler belirgin akıntım oluyor, demek ondan. Hapışırırken mümkün olduğunca bacaklarını karnına çek ayaktaysan eğilmeye çalış canım tam o anda refleks olarak gerindiğimiz için sanırım ağrı yapıyor
oyy senin az kalmış canım benim hayırlı güzel haberlerle gel, geçmiş olsun bu aradaBenim bu perşembeeyaklaştıkça hem çok mutlu oluyorum hem çok endişeleniyorum umarım her şey yolundadır
dün ufak bi gıda zehirlenmesi yaşadım (sanırım) kendiliğinden geçti bebeğe de bir zararı yokmuş çok şükür
çok dikkat edin yediklerinize kızlar bünyenizin alışık olduğu şeylerin dışına çıkmayın vücudun nasıl tepki vereceğini bilemiyoruz..
Ayrıntılı için galiba bu hafta gün vericek, çünkü tam 17+0da gitmiş olucam, kurtarmıyor dimi?![]()
kuzum bu kadar stres yapıyorsan zaten git baktır çünkü stres iyi değil , baktır rahatla derim benVallah canım hamile kalınca herşey güzel sitresiz geçer sandım şimdi daha büyük sitresler yaşıyorum kasiklarimda da bazen ağrı wizi oluyor durduk yere oda beni çok endişelendiriyor acaba gidip bir sağlık ocağına idrar kültürü falan mı versem evde dura dura kafayı yiyccem
bacak arasının fotoğrafı yok mu canım? benim doktorum 14den önce hiç tahminde bulunmadı , hafta ilerledikçe netleşiyor çünkü cinsiyetiAnnelerr merhaba bugün doktora gittim daha önce gittiğim doktor yüksek ihtimal kız demişti bu gittiğim doktor da yüksek ihtimal erkek dedi 14.haftadayız sizin düşünceleriniz nedir meraktan sinir bastı artık...
5 cm miyoyum vardı bundan dolayı oldugunu söylediler. bugun ultrasonu gezdirirken bile çoook canım yandıkasık ağrısı o haftalarda bende de oluyordu canım , doktor normal buluyordu ağrım olduğu zamanlar fitil olarak progestan kullanmamı tavsiye etmişti günde 1 kere
Ay o kadar sıkıldıki canımbacak arasının fotoğrafı yok mu canım? benim doktorum 14den önce hiç tahminde bulunmadı , hafta ilerledikçe netleşiyor çünkü cinsiyeti
öğrendiğim iyi oldu sonraki kontrolümde bunu özellikle soracağım, teşekkürlerCanım aslında çokta önemli birşey rahim ağzı yetmezliği varsa sancisiz ağrısız birden düşükle sonuclanabiliyor hemde ortada hiç birşey yokken. Ve 10-16 hafta olması gerek galiba dikiş yapılması yani serklaj yapılmasi gerekiyor. Hepimizin doktordan aslında özellikle sormamız gereken durum
canım çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum, sabırlar dilerim ☹ neden oluyormuş ki bu bişey söylediler miMalesef kızlar suyum bitmiş ve yarım saat sonrasında düşürdüm oğlumuzu..Rabbım böyle uygun gördü demek ki..O güzel Rabbım sizlere evlatlariniza sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin aranızdan artık ayrılıyorum..
açlık şekeri sorunu bende de var ben gebeliğimin başından beri diyetteyim 6 kilo verdim ancak normal seviyede tutabiliyorum şuan 90-100 arası değişiyor değerlerim senin kaç çıkıyor her gün düzenli ölçüyormusun? 3aylık şeker ortalaman kaç çıktı?Bende sizden bir ay geriden geliyorum temmuz doğumlu olacak Bende de cikti seker ne yakcam şaşırdım aclik şekerim düşmüyor
Çok geçmiş olsun canım5 cm miyoyum vardı bundan dolayı oldugunu söylediler. bugun ultrasonu gezdirirken bile çoook canım yandı
erken bir hafta daha canım, canını sıkma, sağlıklı olsun önemli olan bu :) çıkıntı var evet ama erken bence net konuşmak için. hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallahAy o kadar sıkıldıki canımbir öyle bir böyle keşke hiç tahminde
bulunmasalardı bacak arasınıda attım
![]()